Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Anina_n spune:
M-am uitat pe net si la ora 14 erau 27 grade C la M-Ciuc. Am banuit ca avem aproape 30 de grade. Si suntem abia in iunie. Nu degeaba s-a anuntat o vara caniculara cu temperaturi foarte ridicate.
Lucia, da, da, ne-am maturizat impreuna. Ne cunoasteam din 13 oct. '90(era prieten cu fratele meu) de la un chef, dar a asteptat sa termin liceul('91) ca sa iesim impreuna. Din 9 iunie '91(tot dupa un chef) am inceput sa iesim impreuna, n-am mai avut rabdare, pana sa termin cu examenele.
Cred ca dragostea ne mentine tineri. Stii cum se spune, "Daca dragoste nu e, nimic nu e." Sunt perfect de acord !
N-am stiut asta cu cremele protectoare de soare.
Intr-adevar, cel mai bine e sa sa nu stai la orele amiezii in soare si sa cauti sa te protejezi natural de soare.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
light spune:
Aha, Nina, deci maine se implinesc 19 ani de cand sunteti impreuna.Pai atunci va doresc la multi multi ani fericiti cu dragoste, sanatate si noroc, impreuna!
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
Multumesc frumos, Lucia ! La fel si voua !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Oau, Nina, o viata de om! Multi inainte, cu dragoste si intelegere!
Cristina, ma gandesc la tine.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
cristina22 spune:
'neatza!
Scriu iute, pana nu intervine ceva!
L-am vazut pe Victor ce frumos si mare
Nina-multi ani inainte, cu sanatate la toti si numai bucurii!!
Daca stau bine sa ma gandesc si noi doi suntem "combinati" de vreo 17 ani...
Deci e vara si la voi.Off, ce bine imi pare si mie si ce mult imi iubesc sandalele!!
Nico-si eu folosesc creme de protectie solara mai ales la mare, desi stiu ca sunt controversate, asa cum zice si Lucia.
Off, bine ar fi sa stim sa facem numai ce e bine, insa adevarul cine il stie oare?
Katty-cum a fost serbarea?
Laura-cum e Alexia?Cand aveti serbarea?
Deci, a ajuns acasa un baietel negru-negru.L-am pus la inmuiat, l-am spalat in doua ape.L-a prins soarele ca pe tractoristi.
Impresii nu prea mi-a dezvaluit, pt ca era foarte ocupat cu jocul pe care taica-sau a trebuit sa il instaleze in lipsa lui.Insa era infometat si insetat.I-a comandat taica-sau o pizza, pe care a mancat-o toata, apoi a cerut clatite, apoi paine cu unt si gem.Aaaa si apa in nestire
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
Cristina, aseara si la noi s-a infundat vana, ca si a mea era neagra
Nina, va doresc multa sanatate, dragoste, iubire si intelegere si inca multi-multi ani impreuna!
Lili e la sectia maghiara, la gradi a fost la sectia romana sa nu avem probleme cu romana la scoala. Ea e destul de buna la romana, invata usor, nu ne chinuim ca altii din clasa, dar la gramatica mai avem de corectat
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
katty spune:
Neata!
Suntem fresh dupa serbarea de ieri! A fost frumos pana la urma! Andrei mi-a zis seara ca la scoala nu-i iesisera bine poeziile si ca avut emotii! Seara a fost perfecta pentru toti copiii, niciunul n-a gresit! A fost si foarte cald!
S-au distrat la tobogane, au alergat, s-au duelat cu sabii facute din baloane, seara a cazut frant, a mai avut putere de-o baita si atat!
Uitati si poze, cu rugamintea sa nu va stresati ca-s prea multe, dar linkul il voi trimite si parintilor din clasa, asa ca am pastrat toate pozele!
Lucia, am vazut pozele voastre, am vazut pui frumos si ciupercute frumoase! Pe Liviu nu l-am vazut??? Nu-i place sa fie pozat???
Nina, si la noi ieri a fost groaznic de clad, azi e mai bine, au fost norisori pana acum de ziceai ca sta sa ploua, acum e soare iar! Ca ziceai de tine si de sot ca sunteti de atata vreme impreuna, si noi avem 20 de ani de cand suntem impreuna, iar casatoriti de 13...mi se pare si mie o eternitate! Sa fiti fericiti in continuare ca si pana acum!!!
Cristina22, deci ai primit un mic tractorist acasa, dragul de el! Ce festin i-a pregatit tati, pizza si alte bunatati!!! Poate imi dai un semn pe mess cand ai timp! Poate reusesti sa capeti impresii din calatorie!
Gabi_K, deci si tu ai avut parte de o mica negricioasa aseara!!! Ce ti-a povestit? Cum a fost? S-a distrat?
Nicoleta, !
light spune:
Katty, Liviu era la scoala iar noi eram la plimbarea de pranz. Liviu a iesit pe la 3.30 de la scoala.Am vazut pozele de la serbare, foarte frumos. Deja gata, vine vacantaaaa cu trenul din Frantaaaaa. Vine si la noi la sfarsitul lunii, si e scurta nu asa boierie ca la voi.
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Salut.
Si Stefan a venit ieri rupt de oboseala si rosu de caldura, a adormit instantaneu, dupa ce s-a asezat in pat. Dar a zis ca a fost foarte frumos.
Lucia, ti.am vazut si eu frumosul, cum studia el zidul! Sau se sprijinea, obosit fiind?
Cristina, daca a zis ca nu i-a placut mancarea... apoi de-asta era sa de infometat! Cred ca abia a asteptat sa isi vada jocul instalat!
Katty, imediat ma duc sa vad pozele tale, sunt sigura ca-s faine toate!
Gabi, voi vorbiti si germana?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!