Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 12
Gabi_K spune:
Cristina suntem alaturi de tine!
Laura, multa sanatate domnisoarei!
azi dimineata am dus-o la tren, ioi ce emotii a avut, era tare fericita, totul era ok...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Cristina_C spune:
Stiu si va multumesc
L-am dus pe Robert la scoala si-am venit acasa.
Nu pot decat sa , nu mai pot spune nimic.
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Cristina, imi pare tare rau sa aflu ca buna si frumoasa ta mama, s-a stins din viata.
Sincere condoleante !
Nu am mai vazut-o in poze pana acum. Ce bine ii seamana Robert !
Purtand-o in suflet si in gand, ea va fi mereu cu voi.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace, iar tie sa iti dea putere sa treci peste aceasta grea incercare !
Fetelor, noi am prins un weekend cu soare si am profitat de el, mergand la iarba verde. Iata, dovada !
Laura, insanatosire grabnica Alexiei si sa nu mai fie nimic decat acei E coli !
Ce aventura a avut Andy cu acel cactus !
Gabi, multumesc ! M-am plimbat si eu, un pic, prin gradina botanica de la Cluj, datorita pozelor tale.
Ce mici si dragalasi erau Robert si Lili ! Mama si sora ta sunt in poze ?
Cristina22, cum e Andrei ?
katty, il preocupa zodiile pe Andrei ? Patricia, nepotica mea, e si ea, leoaica, ca voi.
Nicoleta, la multi ani sanatosi si fericiti, sotului tau !
Sinzi, bravo, ai un baiat descurcaret ! El avea emotii, ca va fi singur la un drum atat de lung ?
Lucia, aha, acum am inteles cum e cu tunsorile baietilor.
Deci, n-am ratat petrecerea de 1 an a lui Victor !
Cristina(devoska), ce mai faceti, cum sunteti ? Ce planuri de vacanta aveti ? Cand ne-o mai arati pe Sara ?
E cald si la voi, ca la noi, zilele acestea ?
Sper sa tina caldura si pe weekend, cand vrem sa repetam figura cu iesitul la iarba verde.
O zi senina, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Cristina, toata ziua m-am gandit la tine!
Dimineata l-am imbracat cam gros pe Stefan (adica pantaloni lungi, maieu si tricou, cu specificarea ca isi poate da jos maieul... Ma indoiesc ca isi va aminti...). Dar prognoza arata ploaie si cerul era complet acoperit... acum este foarte cald si soare... Uf! Are sapca pe cap, stie ca trebuie sa o tina chiar daca ii este cald. L-am dat cu crema pe zonele expuse chiar in fata scolii, sa-l tina. Si i.am mai dat cu spray anti-capuse. Apoi A ne.a dus la medicul de familie unde Matei a facut in sfarsit vaccinul antimeningoencefalita. Eu mi-am facut analiza pentru Borelioza, fiindca acum 12 ani m-a intepat o minunata de capusa si am rupt-o... s-a inrosit zona, in cercuri concentrice, am mers la medic si parca am luat anitb... dar citind eu atat de multe, am zis sa fiu sigura. In Ro nu se face analiza, asa ca profit!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n , dragi mamici ! Gabi, multumesc ! M-am plimbat si eu, un pic, prin gradina botanica de la Cluj, datorita pozelor tale. Ce mici si dragalasi erau Robert si Lili ! Mama si sora ta sunt in poze ? O zi senina, tuturor ! Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Copilasi din 2002 Minunatele Scorpiute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump ! [/font=Comic Sans MS] |
e sora mamei mele si fiica ei (doamnele alea mai plinute)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Nina, superbe pozele!
katty spune:
Buna, mai pe dupa-amiaza si de la mine!
Am ajuns la munca (de la vesnicul curs), stau putin si plec la serbarea lui Andrei!
E foarte cald in Bucuresti, te toropeste!
Cristina_C, un si o imbratisare ai si de la mine!Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe mamica ta!!!
Laura, sanatate multa Alexiei, trece cu antibiotic, nu te invinovati, nu poti sa o supraveghezi in fiecare moment, e imposibil!
Ma intrebai cum va fi imbracat azi la serbare Andrei, doamna ne-a zis frumos, eu i-am pregatit 2 camasi (una alba si una sport), bermude negre simple si cam atat! O mamica mi-a zis ca-l imbraca sport! Deci nu ceva special!
Nina, n-am stiut la care dintre poze sa ma uit mai indelung...o feerie de culori, intr-un cuvand s.u.p.e.r.b.e....superba poienita, superbe buchetelele, superbe fetitele, superba familie!
Da, vad ca are chestia asta cu zodiile, ne striga cand e Nety la televizor, e ceva nou pentru el cred!
Nicoleta, distractie placuta lui Stefan la ferma animalelor! De fapt cred ca s-a si intors pana la ora asta...
Cristina22, m-a induiosat Mr. C, zici ca a fost tare afectat de lipsa puiului de acasa!! Mai e putin si va revedeti!!! Aseara si Andrei a fost cu rolele in parc, numai cu tati, mi-a zis si sotul ca a fost asa bine fara mine , ca nu l-a certat nicio clipa pe Andrei, a fost super!
Gabi_K, drum bun si distractie placuta si printesei tale in excursie, sa vezi ce fericite veti fi si ea si tu diseara cand va veni!
Anina_n spune:
Multumesc, fetelor ! Iubim mult natura, iesirile in natura.
Nico, sa dea Domnul sa nu fie nimic de la acea capusa de demult !
Ce spune Stefan, cum a fost ?
Gabi, in excursie cu trenul a plecat Lili ? Tot in Bihor ?
Ea merge la scoala la sectia maghiara ? Ca scriai despre genurile lb. romane. Stiu ca in lb. maghiara nu exista si e greu sa le foloseasca, corect, daca nu au cu cine exersa lb. romana.
Are si Cristina cateva jurnale, care mai de care mai faine, dar rareori isi aminteste sa mai scrie cate ceva in ele.
katty, succes la serbare si abia astept sa vad pozele ! Si la noi e foarte cald, desi au aparut ceva nori gri si mari, pe cer.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
light spune:
Nina si mie mi-au placut pozele. Asa deci, sunteti impreuna de 19 ani... o viata de om... si sunteti totusi asa de tineri.Nicoleta interesant cu capusele astea. Vezi cu cremele solare nu exagera, am citit un stidiu cum ca ele favorizeaza cancerele de piele- studiu facut in Gold Coast la noi, unde dupa o campanie indelungata pro creme sunscreen a crescut incidenta cancerelor de piele. Sotul meu a mai citit si in alta parte ceva de genul asta. Noi vara ce a trecut am evitat cat am putut cremele sunscreen si am cautat umbra, palarii, expunere la ore cu UV scazut.Am gasit articolul - deruleaza un pic in jos fereastra http://ajph.aphapublications.org/cgi/reprint/82/4/614.pdf
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Lucia, nu exagerez. Insa asa arde soarele asta! Incerc sa caut creme cat mai naturale, deocamdata am Garnier, dar nu e naturala. As fi vrut de la Weleda, dar nu mai fabrica. Sa mai intreb... ei au prins probabil 11-30 acolo.
Nina, pe Stefan il aduce azi profa de germana acasa, am stabilit ca este mai interesant asa, sa il ia de la hort si sa vina alene spre casa, vorbind de cate-s in luna si in stele. Acasa, pe scaun, nu prea are farmec, daca stai si o ora... si cand ajung acasa mai stau 15-20 de minute sa se joace... sa vedem ce spune despre excursie. Vor mai merge intr-o zi pe la sfarsitul lunii la Zoo, cu hortul. Si cu dna invatatoare la Kindermuseum, unde noi nu am ajuns inca.