LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

LUCIA, ce sa zic...pai daca il aveai pe Vladimir cred ca nu mai ramanea nimic de curul lui.

Pai noi suntem la a treia tastatura (a stricat 2 wireless), la al patrulea mouse, a scos tastele de la laptop, a spart pahare si acasa si la restaurant, a inceput sa imi scrie pe pereti, mi-a stricat fardurile, a scos toate posturile de radio din memorie, mi-a scris cu markerul pe parket, mi-a varsat vasul cu apa de la aspirator in toata casa, aduna mucurile de tigari de afara, baga nisip in gura, bea apa din baltoacele de pe strada, se tavaleste in ele, arunca mancarea, se catara peste tot, scoate hainele din sifonier, imprastie toata incaltamintea, astazi mi-a umplut bucataria de tarhon.

Ce sa-i fac? Si daca il caftesc ce pricepe? NImic!

Nu-l mai atinge pe Victor, ca vezi tu el stie cand urmeaza sa dai si tresare si plange. Cand o sa creasca mai mare si o sa ridici cine stie cum mana sa arati ceva o sa se fereasca de frica sa nu si-o fure iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

LUCIA, ce sa zic...pai daca il aveai pe Vladimir cred ca nu mai ramanea nimic de curul lui.

Cool
Io te admir cat de liber il cresti pe Vladimir, si recunosc, de multe ori cand mai vad filmarile, raman uimita, si in gandul meu recunosc, eu n-as putea.

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Pai noi suntem la a treia tastatura (a stricat 2 wireless), la al patrulea mouse, a scos tastele de la laptop, a spart pahare si acasa si la restaurant, a inceput sa imi scrie pe pereti, mi-a stricat fardurile, a scos toate posturile de radio din memorie, mi-a scris cu markerul pe parket, mi-a varsat vasul cu apa de la aspirator in toata casa, aduna mucurile de tigari de afara, baga nisip in gura, bea apa din baltoacele de pe strada, se tavaleste in ele, arunca mancarea, se catara peste tot, scoate hainele din sifonier, imprastie toata incaltamintea, astazi mi-a umplut bucataria de tarhon.

Ce sa-i fac? Si daca il caftesc ce pricepe? NImic!

Nu-l mai atinge pe Victor, ca vezi tu el stie cand urmeaza sa dai si tresare si plange. Cand o sa creasca mai mare si o sa ridici cine stie cum mana sa arati ceva o sa se fereasca de frica sa nu si-o fure iar.

In afara de stricat tastaturi Victor a bifat si el cam tot ce scrie acolo, plus multe altele.
Dar aveti dreptate...

Ohhhh...nu am ce sa mai zic....

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Ah, Bianca, si ce spui tu acolo, tine de perioada de explorare. off, Lucia sa vezi ce urmeaza pe la 2 ani.
Iar cand da cu fundul de pamant, nu-l baga in seama, e putin fata de ce urmeaza cand se rasfata si se impune, cand da din picioare, tipa sa-i faci pe plac sau sa ii iei cine stie ce jucarie. Si, da, trece si asta...vine alta.
Si Luana face destule, dar eu tot consider ca am copii cuminti si ca se poate si mai rau.

Arborele care daruieste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ah, Bianca, si ce spui tu acolo, tine de perioada de explorare. off, Lucia sa vezi ce urmeaza pe la 2 ani.
Iar cand da cu fundul de pamant, nu-l baga in seama, e putin fata de ce urmeaza cand se rasfata si se impune, cand da din picioare, tipa sa-i faci pe plac sau sa ii iei cine stie ce jucarie. Si, da, trece si asta...vine alta.
Si Luana face destule, dar eu tot consider ca am copii cuminti si ca se poate si mai rau.

Arborele care daruieste

Dap...ma ingrozeste ideea ca voi deveni curand mama de weekend...

Si daca ati sti ce frumos rade Victor...ca toti copiii vostri, cred

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ehe, v-am prins din urma cu cititul, am mai tras si "chiulul" ca cateva pagini dar nu se mai putea, eram departe.
Am terminat cu raceala vineri iar azi (pt.ca trebuia sa facem vaccinul de un an) au inceput iar mucii si tusea , iar aerosoli, siropuri, aspirator etc., ma doare capul.
Cat priveste obrazniciile , ne inscriem si noi pe lista lunga de bagat TOTUL in gura, spart TOATE canile, i-a cazut vaza cu flori in cap (doar florile, vaza s-a spart pe gresie) si multe alte chestii.
Sapt.trecut a tras de cana cu ceai si s-a fript putin la mana, asta nu inseamna ca s-a si lecuit, nici vorba... ii mai dau in joaca una peste pampers dar rade la mine (iar eu nu ma pot aptine si rad si io).
Tot apart. este "sigiat" cu scoci, elastic si sisteme de siguraranta,asa ca in sufragerie si dormitor il pot lasa in liniste...
Sapt.trecuta am iesit la iarba verde si a mers descut, ii place la nebunie si o sa mai repetam cand o fi vremea mai buna
Eh, hai ca ies, s-a trezit plimbartetul zambitor

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Lucia, nu mai bine pui routerul pe birou, casetofonul mai sus si nu-ti mai faci atatia nervi? Cat despre urlat, toate trecem prin asta. Rabdare, rabdare, rabdare. Si eu am simtit uneori ca-mi vine sa-l pocnesc, as fi ipocrita sa nu recunosc ca uneori ajung si eu la limita rabdarii, dar am preferat sa dau eu un cap de perete ca sa ma racoresc. Am impresia ca palmuta la fund e de fapt o descarcare nervoasa a noastra, ca eficienta ioc.

Daca tii musai sa-i faci educatie, uite ce am facut eu. La noi bibliotecile-s buba, da jos cartile si le rupe. I-am spus nu nu nu, nu-l intereseaza. Luni le-a dat jos si eu l-am pus in pat, unde asternuturile erau puse cumva ca sa nu se poata da jos din pat. A scancit, i-am spus ca l-am pus acolo pt ca a dat cartile jos si ca ii dau drumul daca nu mai face. Cum l-am pus pe podea, jap cartile. L-am pus la loc si l-am lasat acolo 10-20 de secunde, i-am spus ca ma tin de cuvant, ca l-am avertizat si ca il dau jos daca nu se mai atinge de carti. L-am dat jos si nu s-a mai atins de carti, i-am dat niste cuburi si s-a jucat cu ele.

Incearca si tu time-out-uri dintr-astea scurte, de 10-20 secunde, cu explicatii. Nu-ti face griji, smecherul pricepe ce ii zici.

Eu sper sa nu mai recurg la asa ceva prea curand fiindca luni s-a purtat mai rece cu mine. Nu-mi place sa-l dresez, o sa incerc sa folosesc tehnica asta doar cand e musai. Pana la urma nu-i asa grav daca mai pun cartile la loc in biblioteca inca vreun an...

BIANCA groaznica povestea. Bine ca totusi copilul e acum cu familia lui.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Io-s un pic geloasa pe mama. Asha se bucura piticul cand o vede... Ieri era la mine in brate si s-a intins sa il ia ea... Cred ca asta face parte din "pedeapsa" pt time out.

Pana la urma prefer sa nu ma ia in serios, dar sa ma iubeasca.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Puteti vedea poze cu Luana si Manu de 1 Iunie.
si alte poze din Mai cu ei 2, tot in albumul prietenei mele .

Arborele care daruieste

Mergi la inceput

[b]Monnvas[/b, i-am facut si eu faza cu time out, punandu-l in patut la el...dar nu a functionat...si a plans muuult...

Vad eu ce fac...azi insa l-am iubiiiiiit muuuuuult si ne-am jucat....

Fug ca a venit tati si tre sa papam...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput