LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Vroiam sa va intreb daca stie cineva ceva de Shasa, ca n-a mai intrat de ceva vreme? Shasa daca esti pe receptie, scrie-ne ceva de indieni, ca ne e dor de voi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Georgianaaaaa! sa nu o stergi asa repede. Hai cu povesti, ca pozele le-am vazut deja pe Picasa. Si ai o frumusete... si se vede ca va iubiti tare.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

ah, uitam de Dodo, un pup si o imbratisare pt Isabela, sa nu aveti reactii prea urate la vaccin.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ilinca, si mie mi-a fost tare dor de voi!!!

Ce face Brisuca?! Zic cu liniute tot felul de intamplari:

- merge, de o luna! la inceput, dupa ce adormea, se trezea cand ieseam din camera si 5 secunde dadea ture in picioare prin pat. cu ochii inchisi!
- stie unde e nasul, ochii, gura, degetele (dar numai alea de la picioare)
- stie unde e luna si soarele si la fel si unde-i avionul. cand trece avionul zice... aaaavvv...sss adica: trece avionul sus
- cere lapte sau apa, papa - zice yam, yam
- caaantaa... toata ziua! am si un filmulet pe Youtube cu ea... chiar in ziua in care a inceput sa mearga singura - http://www.youtube.com/watch?v=nqReJc_pk7w
- il adora pe taica-su! a cazut D. de pe bicicleta acum cateva zile. si, evident ca a avut un genunchi umflat si a are ditamai buba. tot timpul, se duce la el, se apleaca si zice auu si sufla! ca l-a vazut pe el cand isi sufla
- stie cum face vantul, ploaia, pinguinii, porumbeii si cainele.

ce nu face: NU MANANCA!!! dar, eu nu ma mai stresez. imediat ce a inceput sa protesteze, o dau jos de la masa. incerc sa ii mai dau cateva lingurite intre un catarat pe canapea si un aruncat cu suzicile cat de departe si gata. daar, nu fac un obicei din a o hrani outside de masa. ca nu stam in gara

si casa noastra e un fiasco total. in seara asta am cautat telecomenzile de la TV 10 minute! erau in cosul de rufe. cand plecam undeva imi caut hainele calcate o gramanda, ca Bris scoate tot din dulapuri si... asta e! ea e foarte fericita de cate descopera!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Georgianaaaa welcome back !!!
Ce faceti, cum sunteti ? poze cu Bris cand mai vedem ??
Sa nu mai dai bir cu fugitii !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Manuella77

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

multumesc, fetelor!

va pup mult!

incerc sa raman pe receptie!

Mergi la inceput

OLGA, mai e un pic, dar iti spun acum LA MULTI ANI!!!

Toata fericirea ti-o doresc, sanatate, bani, copii sanatosi si tot ce iti doresti!

LA MULTI ANI, OLGA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Scuze ca nu am tinere de minte ... dar v-am povestit ce am patit ieri?! M-a inchis Victor pe balcon, in timp ce eu intindeam rufele ...

Ii place la nebunie "sa intindem rufe"..adica eu le intind el se joaca pe langa mine pe balcon, mai fuge in casa, iar vine pe balcon...dar ieri l-a apucat inchisul usii...care e din aia de lemn, veche, cu incuietori din altea normale, de pe vremea copilariei noastre...

Si cand a trantit usa ...pac s-a inchis incuietoarea de sus...am inlemnit...era abia 3, nu apucasem sa ii dau sa pape de pranz, iar tati urma sa vina tarziu, dupa 7... Ce sa fac? El batea vesel in geam, eu impingeam disperata usa...care se inchidea si mai bine la fiecare zgaltzaitura de-a mea...Sa sparg geamul?! Dar nu se putea, ca era piciul acolo...

Asa ca...am impins cu disperare pana ...am strambat incuietorile si s-a deschis usa...pe care nu am mai putut sa o inchid decat cand a venit tati si a indreptat limbutele incuietorilor...dar am reusit sa evadez de pe balcon...

Asta a fost una dintre pataniile de ieri...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Am reusit sa recuperez, in sfarsit cateva momente pentru mine intr-o zi tare plina!

Si eu imi pierd cumpatul uneori, dar, de cand am ridicat tonul si Andrei a plans sfasietor mi-am promis mie insemi ca, inainte de a-mi varsa nervii pe el, sa ma gandesc cum ar fi viata mea fara el...si sa stiti ca functioneaza, fiindca toate motivele pentru care imi vine sa-l cert isi pierd importanta! In plus, incerc sa ma pun eu in pielea lui si-mi dau seama ca nu mi-ar placea deloc sa fiu certata si sa nu inteleg exact pentru ce. Sunt de aceeasi parere cu multe dintre voi, asta este varsta explorarilor si e de multe ori vina noastra ca ei gasesc in cale lucruri pe care le pot strica...si, pana la urma, vorba Georgianei, daca le strica, da-le-ncolo, sunt doar obiecte!
Desigur ca este inevitabila cate-o enervare, mai ales cand intervin si alte probleme - nu ne simtim bine sau suntem obosite sau ne enerveaza sotul/rubedeniile sau...sau...- dar eu una am observat ca si satisfactia mea, ca mama, este mult mai mare atunci cand il fac sa inteleaga ceva cu vorba buna!
Gigelica, eu te admir ca nu te-ai cenzurat, sunt convinsa ca stiai ce reactii o sa trezeasca relatarea ta si cred ca ai vrut doar sa-ti confirme si altii ca nu-i bine ce faci! Uneori avem cu totii nevoie de asemenea confirmari...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput