LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***
Raspunsuri - Pagina 11
gigelica20 spune:
Georgiana

Aolica, azi e ziua Manuelei...asa ca LAA MUUULTI AAANIII!

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Ilinca_M. spune:
Gigelica, ai pm.
Georgiana, mi-a fost dor de tine
. Ce face Brisuca?
Adee, o ador pe Ariana ta; are o mutritza pusa pe shotii mereu. Cand o vad pe ea si taica-sau ma gandesc la un bun prieten care tot asa are o fetitza copia lui fidela, toti rad si-o-ntreaba pe nevasta-sa ca ea unde era cand a fost conceputa fata?![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Adee spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui novus La multi ani tuturor copiilor !!! ![]() Noi am fost la party astazi , a fost foarte frumos, picii au avut iepuri de orez, vacute din clatite, baloane, confetti si multe alte surprize !!Am ajuns acasa super extenuate, de abia am facut baie unde la spalatul pe cap a plans , nu stiu mai nou de ce nu ii mai place baia, vrea sa se ridice in picioare si cand ajungem la spalatul pe cap e si mai rau , mai nou intru cu ea in cada si e bine . Voi ce puneti in cada, aveti covoras antiderapant sau ce ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eu nu pun nimic in cada. O pun pe Ariana sa stea in picioare si sa se tina de marginea cazii, iar ea studiaza cutiile de sampon, balsam... in timp ce eu ii fac dus. Problema urlatoare
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 an si 1 luna
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Gigelica, mi s-a innegrit sufletul de suparare cand am citit ce ai scris. Tocmai pe Pitonul, care a aparut atat de greu in viata ta, s-a lasat asteptat atatia ani, ti-a daruit atatea emotii?...Dar faptul ca ai scris aici o iau ca pe un strigat de ajutor al tau, sunt convinsa ca tu de fapt constientizezi ca nu faci bine si vrei sustinere ca sa depasesti perioada furiei indreptate catre Pitonas. Imi permit sa adaug si eu cateva mai ales pe langa ce frumos si clar au sintetizat fetele dinainte, in special Ayla: 1) trebuie sa constientizezi ca palma la fund e doar un mod de a te descarca tu, nu rezolvi nimic cu ea decat ca te "racoresti", te razbuni pe cea mai iubita fiinta din viata ta. Incet incet, daca nu te controlezi, palmuta la pampers se va transforma in tras de urechi, palmuit etc pe masura ce problemele vor creste. Te rog, nu intra in randul gibonilor primitivi care cred ca educatia se face cu bataia! Spui ca asa ai crescut si tu: tocmai, e momentul sa rupi cercul vicios, asa cum a facut Bianca; 2) daca instinctul nu iti spune ca NU trebuie sa-ti lovesti copilul, ajuta-ti instinctul prin lectura: citeste, citeste ce inseamna bataia din perspectiva unui copil, ce zic psihologii, ce urmari pot avea "simplele palmutze"; promit sa-ti gasesc linkuri relevante si sintetizatoare daca esti dispusa sa citesti pe tema asta; 3) gandeste-te ca bataia a fost mereu modul celui mai mare/puternic de a-si dovedi puterea. Asa si unii barbat isi justifica faptul ca schilodesc in bataie biete creaturi de 45 de kile care se numesc neveste:"si-o merita/ e rea de gura/ ma cicaleste/ arde mancarea/ strica banii pe prostii" etc. Dupa parerea mea, NIMENI nu ar trebui lovit si NIMENI nu ar trebui sa loveasca, si printr-un asemenea principiu de bun-simt (din pacate utopic in lumea de kkt in care traim) lucrurile ar deveni cu adevarat frumoase in lume; 4) motivele insirate de tine...ce plm cauta casetofonul in camera lui si mai ales la un nivel unde poate accede?! "L-a stricat"- normal ca l-a stricat, copiii sunt curiosi, cerceteaza cum functioneaza lucrurile dezmembrandu-le, asta cu "strica lucrurile" e puerila rau, si tu stii asta. Nu lasa la indemana lui lucrri pretioase si gata. La fel cu albumele de poze...ce cautau la indemana lui si mai ales tu unde erai de a apucat sa le rupa? Aici tonul meu poate parea acuzator, dar te rog, incearca sa nu mai ai asemenea pretentii absurde fata de un copilas in jurul varstei de 1 an; Sper din tot sufletul ca vei lua in considerare spusele noastre fara sa te superi; eu stiu ca tu-l iubesti pe Victor din suflet si ii vei binele, dar nu uita ca "drumul spre iad e pavat cu intentii bune". Si ca sa nu credeti ca io-s aia zen mereu, ma alatur confesiunilor lui Monnvas: si eu am momente cand imi pierd rabdarea, desi Sophiphi stiti voi ca e un copchil relaxat si easy to manage, dar si ea are momente de incapatzanare, sau cand face mutre la mancare etc cand imi zic in gand:"mama ce ti-as da doua peste nasu' ala pe care-l strambi la mine". Da' fug din camera si trag o tura de injuraturi de s-ar rusina toti locuitorii din corturi si revin proaspata si senina la mica terorista si privind lucrurile obiectiv imi dau seama ca intotdeauna ea are dreptate, intotdeauna are un motiv pentru orice comportament care mie, pe moment, mi se pare enervant. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
pupici Sophiephiei zen!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
simonapro spune:
La multi ani copilasilor, sa aiba o viata senina si fericita! si
Manuella77
Am mai scris azi un mesaj kilometric si cand sa-l trimit mi-a inchis Lucian calculatorul
.
Azi le-am facut cadou doar niste papanasi cu dulceata de capsuni facuti de mine, ca demult ma batea Sebi la cap sa-i fac, intentionam lui Lucian sa-i iau jucarii, caci Sebi vrea altele, plimbat cu barca sau cu hidrobicicleta pe lac, dar de unde timp de asa ceva cand la noi ploua de cateva ori pe zi.
Vroiam sa le zic fetelor care nu merg copilasii sa nu-si mai faca griji, ca si eu am mers singurica pe la 1 an si jumatate, fara sa am probleme doar ca imi lipsea curajul
, ca am inteles ca luasem ceva cazaturi.
Gigelica: e foarte bine ca te-ai descarcat la noi si sunt ferm convinsa ca lucrurile se vor indrepta si eu am invatat foarte mult de la toate in sensul asta si pe mine cateodata ma dispera amandoi, dar acum sunt mult mai calma datorita voua
. Acum problema mea e Sebi si nepoatica mea de 12 ani, care cand se intalnesc: adica zilnic, se mai caftesc mai in joaca, mai in serios si explicatiile mele dau foarte putin roade, dar mai lucram in acest sens ce sa facem
.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Adee spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Adee, o ador pe Ariana ta; are o mutritza pusa pe shotii mereu. Cand o vad pe ea si taica-sau ma gandesc la un bun prieten care tot asa are o fetitza copia lui fidela, toti rad si-o-ntreaba pe nevasta-sa ca ea unde era cand a fost conceputa fata? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |

Asa ma intreaba lumea si pe mine
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 an si 1 luna
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Stiti ce? Eu am de gand sa imi rasfat copilul. O sa o ia in freza de la viata de atatea ori, ca nu vad rostul sa ii mai arat si eu ca life sucks. |
Imi place cum gandesti
!!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Bag picioarele, am scris un cearceaf si s-a dus in plm :D
Dau linku si ma car la nani
http://www.youtube.com/watch?v=lkDLKS-i3ok
Noapte buna!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gaza22 spune:
In primul rand
LA MULTI ANI ! Ghioceilor, Ghiocicelor si surioarelor sau fratiorilor lor
La multi Ani ! si voua mamicilor sa va bucurati de ei si sa le aduceti mereu bucuri.
Sympliana La Multi Ani pt Mura, un pupic pe botic din partea mea
Ilinca felicitari pt primii pasi ai Sophilinei, sa te tii de acu mami, sa vezi ce tremur de inima te asteapta pana va fi sigura pe ea si pana vei avea tu incredere in ea. E primul pas inspre libertate.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 

, a fost foarte frumos, picii au avut iepuri de orez, vacute din clatite, baloane, confetti si multe alte surprize !!