LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***
Raspunsuri - Pagina 10
gigelica20 spune:
L-am culcat pe puiutz...si am plans langa el si mi-am cerut iertare...dar nu asta e important ci...sa nu mai repet ...ca aia ar fi prostie curata...
Multumesc novus, pisik, kea

Astept de la ilinca linkuri sa citesc...pe mailul meu ar fi ideal sau pm, ca s anu stresam pe toata lumea...

Referitor la intrebarea lui novus, noi punem covorash antiderapant in cada, o umplem pana la jumatate cu apa si apoi...mingi colorate si jucarii de apa...dar el e fascinat de dush si de robinet
...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
andiaroro spune:
La multi ani, trupa!!!
N-am apucat sa citesc decat ultima pagina...
Monnvas- suntem in ac gasca. Sunt trasa de par, de nas, cautata la dinti, ciupita, pipaita pe la toate colturile...nu credeam vreodata ca pot exista copii asa tactili...macar nu ma musca![]()
georgiana310 spune:
Salutare,
de 1 iunie m-am gandit la ghioceii nostri frumosi si am vrut sa le transmitem toate cele bune! multe motive de bucurie sa aiba!
revin...
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Maya25 spune:
Ayla, inteleg cum e cu gradi. Ce bine ca ai timp si pt tine, ca ai cu cine lasa puii, face mult pt psihic. Si eu as vrea cateodata sa am un ajutor, mi-ar prinde tare bine...
gigelica20 spune:
pisigri...focsani e o alegere cu bataie lunga...si eu si sotul singuri la parinti, parintii nostri cu probleme de sanatate, desi tineri (eu asa-i vad, au intre 56 si 59 de ani) sunt topiti dupa victor si nu au solutie ca sa il vada des sau sa se bucure de el decat in poze sau pe net...
E un compromis cu avantaje de ambele parti, mai putin eu, care voi suferi de dorul lui...sotul deja s-a umplut de bashici la gandul ca o sa-l tarasc in fiecare weekend la foscani...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Adee spune:
Monnvas, Joanna, gigelica20, novus, simonapro, Anaan, Kea, pisigri, Ayla21 multumesc pentru urari
Noi am fost plecati la Baile Felix de joi pana duminica, insa nu ne-au iesit planurile pt ca Ariana a fost putin racita si iar mie mi-au venit "rusii"
- dupa 2 ani...nu mai putea astepta cateva zile
Am fost si la un botez, unde ne-am distrat si am dansat tot familionu pana noaptea la 1
Am pus cateva poze sa ne vedeti ce frumosi am fost
http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/BotezOradea#
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 an si 1 luna
Pisik06 spune:
Referiotr la subiectul baie, dupa cum v-am zis Ana sta numai in picioare in cada, iar la spalatul pe cap e jale, se lasa cu urlete grozanice. Pana acum o spalam mai rarut, dar acum transpira si nu am cum sa mai sar peste partea asta, asa ca e o jale mare. O sa incerc sa intru cu ea in cada, sa vedem daca e mai bine
ADEE, LA MULTI ANI cu intarziere
. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de fetita ta dulce. Pozele sunt tare dragute, sunteti doua frumoase
Am fugit, ca a venit tatal meu in vizita in oras si mai stam si noi de vorba.
Noapte buna
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
georgiana310 spune:
| Citat: |
![]() Mananca orice prinde de pe jos, mi-a deshurubat de enshpe ori router-ul, a stricat casetofonul din camera lui, mi-a rupt albume foto, etc la infinit...da stiu, chestii firesti, normale, pentru un baietel plin de energie si foarte curios... De ceva vreme a inceput sa se alinte si sa se burzuluiasca de cate ori ii fac observatie, sa inceapa sa urle tam nesam cand nu ii fac voia, sa se tavaleasca... Stiu ca gresesc, incerc, si eu am fost un copil care a simtit ce inseamna bataia aceea rupta din rai... ...o sa incerc , pentru puiul meu iubit...Cert e ca ma bucur ca o sa plec la Focsani, caci acolo nu o sa pot, chiar daca as avea vreo "initiativa", ca m-ar omori buni, oricare dintre ei...caci Victor e regele acolo .Bianca, nu iti face nici o grija , multumesc._ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
1. si ce daca mananca pe jos? se imunizeaza... tu nu ai mancat pamant? sau altele ciudate... daca mananca din casa - aspira mai des, daca mananca de afara... spune-i cah sau fa un gest care sa-l distreze si sa "invete" sa nu mai bage in gura. eu lui Bris ii fac "cah" la chestiile care nu sunt bune, si ma stramb. acum, cand gaseste pe jos ceva zice si ea... caaahh
2. ca strica lucruri... intentia lui nu e de a le strica, ci de a le "testa"! el nu stie ce sunt lucrurile respective, la ce sunt bune, cum functioneaza, etc.. eu cred ca tu meriti cateva palmute ca le ti la indemana copilului.
3. ex-tra-or-di-nar!!! a stricat casetofonul!!! da-l in p..la de casetofon!!! ce conteaza 1kg de plastic?! merita sa aiba Victor tresariri noaptea, pentru un ca..at de casetofon? duca-se! si din nou: de ce e la indemana copilului?!

nu am probleme ce se intampla cu copilul altuia si nici cum isi planifica fiecare educatia... dar banuiesc ca daca ai scris aici... vrei o parere, asa ca eu zic! interzicerea unui comportament al copilului duce la o accentuare a starii copilului. cu cat esti mai indarjita in a nu-l lasa sa faca ceva, cu atat mai mult va vrea sa faca. sigur ca, de frica, la un momentdat nu va mai face acel lucru. dar, frica este cel mai nociv sentiment pe care il putem sadi in copii. adica, zicem ca vrem ce e mai bun pentru ei: mancare fara E-uri, materiale necancerigene, lucruri de calitate si, mai mult, spunem ca daca ar pati ceva am muri. in schimb, nu realizam ca a sadi frica intr-un copil este ce se poate mai rau sa se intample!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Referiotr la subiectul baie, dupa cum v-am zis Ana sta numai in picioare in cada, iar la spalatul pe cap e jale, se lasa cu urlete grozanice. Pana acum o spalam mai rarut, dar acum transpira si nu am cum sa mai sar peste partea asta, asa ca e o jale mare. O sa incerc sa intru cu ea in cada, sa vedem daca e mai bine ADEE, LA MULTI ANI cu intarziere . Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de fetita ta dulce. Pozele sunt tare dragute, sunteti doua frumoase![]() Am fugit, ca a venit tatal meu in vizita in oras si mai stam si noi de vorba. Noapte buna Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
multumesc
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 an si 1 luna

...o sa incerc , pentru puiul meu iubit...
.