LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Manuella 
Mura
Sympliana multi 

Felitari tuturor umblaretilor si descurcaretilor nostri ghiocei 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inainte de a fugi la
:

O L I S H K A

Sa ramai la fel cum esti !Sa ai parte numai de surprize placute de la viata !!

Si tinem pumnii pt David la operatia de maine
!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgiana310 spune:
| Citat: |
![]() Si tinem pumnii pt David la operatia de maine !Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Gaza22 spune:
Acu sa va zic de noi. Inca o data multumesc fetelor pt empatie, pt sustinere si sfaturi si imi pare rau daca v-am necajit cu povestea noastra dar experienta pe care am avut-o in Sb m-a umplut de nervi si de revolta fata de un personal medical nepregatit, indolent si nesimtit in special ca au in responsabilitate creaturi nevinovate cum sunt copii. Ma gandesc cu groaza la mamicile din provincie care sunt condamnate sa accepte tratamentul unui spital de genul asta in lipsa de alternative (si ma refer si la alternativa unui alt spital tot de stat nu doar privat), ma gandesc cu durere la copii care sunt nevoiti sa stea internati mai multe zile intr-un astfel de spital, nu doar 5 ore cat am stat noi. Am crezut ca voi reusi sa-mi feresc copilul de asemenea specimene si de aceea aici in Buc facem un efort financiar de a merge mereu la privat unde este tratata in cel mai frumos mod. Singurul lucru care le-a mai spalat pacatele a fost tura a doua de garda in care atat asistentele cat si Doctorita s-au comportat asa cum trebuie sa se comporte un personal care lucreaza cu copii. Aceste momente m-au facut sa regret ca nu sunt Doctor ca sa nu mai am nevoie de ei sau macar o autoritate superioara ca sa-i ard de sa le sune apa in ei.
Asaaa acu ca m-am racorit sa va zic de Gazii mica ca e mult mai bine, e mai vioaie pe zi ce trece, pacat ca vremea nu ne prea lasa sa iesim din casa, de ieri nu mai avem probleme cu burtica, am fost la Dr si a zis ca suntem pe calea ce buna nu mai e puroi in gat doar un pic rosu asa ca mai luam 2 zile antibiotic (sa se faca 7) si incercam sa tinem nasucul usor infunda cat mai curat. In rest are o foame de lup si un dor de iesit afara de nu ne mai intelegem, plange cand simte ca vreau sa o duc in casa. Asa ca azi desi a fost urat am iesit in vizita la bunici ca sa mai diversificam peisajul. Va pupam pe toate si va multumim ca ati fost alaturi de noi.
acu putem sa ne pregatim sa facem bagajele sa plecam in vacanta la tati.
Mai citesc si revin
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Anaan spune:
Mura, la multi ani, frumoaso!
Un cadou...cainesc
http://www.youtube.com/watch?v=oJQM5xBaRXI&feature=related ![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Am vazut-o pe Bris in elanuri artistice
...plin de talente pe aici!
Anaan spune:
Merg si eu la
, dar inainte de asta ii urez Olgai, in avans, multa fericire, sa se bucure din plin de tineretea ei si sa savureze fiecare moment petrecut alaturi de frumoasa ei familie!

Tin pumnii pentru David, sa fie totul in regula maine si sa scape repede si nedureros de interventia la ochisor!
mihaelacg spune:
seara buna. am intrat si eu pe ultima suta de m sa urez

LA MULTI ANI

tuturor copilasilor.sa fiti sanatosi, veseli si numai cu zambetul pe buze.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
gigelica20 spune:
Anaan
Novusica si georgiana...mi-ati luat-o inainte cu urarile pentru Olga...ei lasa ca vad eu ce fac la 12 trecute fix![]()
Davidutzul isi opereaza ochishorul bolnavior???
E cazul sa bagam un morcov de incurajare:
DAVIDutz

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009