Condica Salajencelor (109)
Raspunsuri - Pagina 11
diplodocus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan Ioana draga, ce curaj sa va plimbati prin Moldova acum.... |
Am eu un talent sa circul PRINTRE probleme
Bina ca ti-a venit pisica acasa
CRISTINA- bine ai venit!
ADRIANA- ai rezolvat cu maseaua?
DIANA- uitandu-ma la pozele tale, mi-am dat seama ca o cunosc pe mama Irinei, finuta ta...Mai are un baietel, Luca, si stau in zona Porolissum, nu? Iar tatal a fost prin America...
Noi luni suntem iar in Zalau...ne ajunge cat am stat pe aici, luam alta zona la cutreierat
dianaiulie2009 spune:
Diana, mersi de nr. !
Pana la urma am rezolvat ca am fost la cosmetica si acolo era si stoma si tipa a fost draguta si l-a sunat pe dr. care a venit si m-a vazut. A zis k nu e nici o problema cu maseau ci totul mi se trage de la faptul k stau in locuri unde merge aerul conditionat si in timp am ajuns la sa fac o asa nevralgie. Bineinteles k mi s-a recomandat sa nu mai stau in locuri cu clima ceea ce este imposibil din moment ce la mine la serviciu functioneaza non-stop acest sistem k altfel am fi in sauna . Asta e ... ma tratez acuma cu biter suedez. Astept sa se termine vara k sa putem opri aerul conditionat care numai rau ne face, dar fara de care nu am putea lucra.
Oti, mersi de cafelutza !
Mai dau si eu inca una proaspata !
Pentru azi s-au anuntat ploi, dar vad k e un soare afara si o caldutraaaaaa ..... nu ne-am facut pentru azi nici un plan ....
Va doresc tuturor o duminica frumoasa !
Ioana, drum bun !
dianalaura spune:
Adi, ma bucur ca pana la urma ai rezolvat intr-un fel...te mai doare?
Ioana, Lina, tipa pe care ai recunoscut-o, nu e mama, ci nasa Irinei. Mama Irinei e tipa blonda.
Si apropo de finuti, v-am spus ca mai am unul? S-a nascut pe 2 iulie, de la finii ce i-am cununat anul trecut. acum sa vedem cand va fi botezul. Il cheama Alexandru.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
dianalaura spune:
Multam de cafea Oti!
Tu, ati vazut ca a murit Madalina Manole? Oare chiar s-a sinucis? Cu un copil asa mic pe care si l-a dorit din tot sufletul? e ciudat, chiar ciudat...
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
dianaiulie2009 spune:
Diana, culmea k dupa ce fusei la dr. nu ma mai duru nika ... asta e, ma bucur k nu mai am acele fulgerari.
Da, am vazut la stiri despre moartea Madalinei, pakat ... mie imi placeau cantecele ei. Pana la urma cica ar fi fost vorba de ceva boala incurabila si nu mai suporta, saraca ... DD sa o ierte si sa o odihneasca in pace !
Dar despre vremea de afara ce ziceti ??? Amu tuna, amu ploua, amu e soare, amu iar ploua
dianaiulie2009 spune:
Vad k nu mai zice nimeni nimik pe aici asa ca strig eu in gura mare
Caammmmmiiiiiiiiiiiii ...... vazui k ai aterizat pe plaiuri romanesti , zi rpd cand punem de-o intalneala la o terasa bengoasa ( daca se exista asa ceva ) la Simleu ??????? Parca mi-e dor de locul unde mi-am petrecut o parte dintre cei mai frumosi ani din viata .... sa ma plimb pe strazi , sa mai vad ce schimbari s-au facut pe acolo ...
Asa ca simleuance bagati de seama ce si cum e la voi in zona si scrieti locati si ziua cand ne prezentam la intalnire ....
Amu va tzuc k fug la terasa sa ma racoresc un pik ....
diplodocus spune:
CAMI- esti pe plaiuri mioritice???
Eu ma inscriu la intalneala daca e sa fie
Faza cu Madalina Manole pe mine m-a shocat rau de tot...
Am eu impresia gresita ca dac o femeie este
(cum a fost ea)frumoasa, slaba,talentata, cu familie, copil, succes, stare materiale mai mult decat buna, etc, TREBUIE sa fie fericita...
Se pare ca nu e asa totdeauna ceva iilipsea si ei...
mihaela_s spune:
Va pup cu drag pe toate, am ajuns si noi acasa dupa o luna de umblat prin Europa.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie