Condica Salajencelor (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

DIANA- la multi ani !!!!!!!!!!!!
Am vazut si tortul, e absolut superb!

Noi suntem la Suceava, am fost 4 zile la Manastirea Agapia, mergem si la Iasi...

Pupici la salajence!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare salajence,

Va mai citeam si eu din cand in cand, dar am zis sa va si salut de data asta.

Vazut tort frumos de la Diana . La multi ani!

Am un piscotel de 7 luni, si tare ne enerveaza vremea de la Zalau. Tre sa stam in casa.

Vine sotul de la servici si tre' sa termin mancarea.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ioana, Cristina, merci de urari. Ioana, ce mai face Luca?
Cristina, ai un baietel superb! Am avt si eu parte ieri de 2 fetite micute, de una de 10 luni si alta de 1 an, ale verisoarelor mele...sunt atat de dulci asa mici...bineinteles ca Stefan a fost rau, nu le-a dat jucarii, le-a impins...na, ca omul care simte ca ii e incalcata proprietatea....

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Diana foarte apetisant tortul Nu mai ai? Ca dau o fuga Cristina, bine ai venit!Ioana draga, ce curaj sa va plimbati prin Moldova acum....Trebuie sa va anunt cu mare bucurie ca mi-o venit matza acasa Flamanda si supta, speriata dar sper sanatoasa. Eu cred ca a fost inchisa pe undeva ca a fost tare speriata. Noa amu ma bucur tare mult de ea, ca era deja de-a casei si tare m-am intristat cand am vazut ca a disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Salutare salajence,

Va mai citeam si eu din cand in cand, dar am zis sa va si salut de data asta.

Vazut tort frumos de la Diana . La multi ani!

Am un piscotel de 7 luni, si tare ne enerveaza vremea de la Zalau. Tre sa stam in casa.

Vine sotul de la servici si tre' sa termin mancarea.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Bine ai poposit printre noi salajencele !

Mai dau si eu o cafelutza, un cappucino, un ceai , o cola .....

Mergi la inceput

Oti, Adi, merci de cafea!
No Oti, ce bine de matza...cine stie pe unde o umblat..Oti, mai am o feliuta...ma tot uit la ea in frigider, da nu o mananc, am pastrat-o pt bunicu..
Eu tot in cautate de job..de data asta care sa ma si plateasca...

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura
Eu tot in cautate de job..de data asta care sa ma si plateasca...

Torturi

... hmmm ... nu mai lucrezi ? N-am stiut ... banuiesc k nu teplateau daca zici ca vrei ceva care sa fie si platit ... bafta iti doresc !!!

Mergi la inceput

` neatza salajence !

Ma chinui de ieri cu o durere de masea care ma fulgera pe toata partea si nu mai stiu ce sa fac. Azi-noapte am dormit cu tampon cu biter suedez in ureche, acum dimineata mi-am pus si pe masea o compresa cu biter. Daca stiti cumva unde este urgenta stomatologie va rog sa-mi scrieti sau dati un bip k nu mai pot sta asa pana luni dupa-masa cand termin serviciul.

Va doresc sa aveti un week-end minunat !!!

Mergi la inceput

Salut!
Adriana, nu stiu unde este sau daca mai este urgenta stomatologie, dar stiu ca sunt cabinete medicale stomatologice unde sunt afisate afara preogramul si nr de telefon si am vazut unde scria si: "In caz de urgenta sunati la". Daca vrei, eu am un nr. de telefon de la doctorita unde merg eu de obicei, nu stiu daca lucreaza si in weekend sau nu, dar cabinetul il are langa apartamentul ei, deci daca e acasa si e disponibila, nu cred ca ar refuza niste banuti. Iti trimit pe PM nr de telefon.

Torturi

Mergi la inceput