Condica Salajencelor (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !
Cafelutza e servita .... cu aroma nemteasca de aceasta data

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Noi am ajuns azi in Zalau. Daca aveti chef de o intalneala si organizati ceva, dati un mesaj la tel. 0730357892. Sambata mergem la Cluj dar venim pana duminica seara acasa. Stam pana marti sau miercuri.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mihaela, ai reusit sa te intalnesti cu fetele sau cu careva dintre ele ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare! Hai ca dau eu o cafea azi! Si un suc, o bere ceva...si o felie de tort mai pe seara!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

DIANA

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita. Sa traiesti multi ani cu multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi !

Distractie placuta si mersi de tratatie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La multi ani Diana! Abia atsept sa iti vad tortul Eu si Miha ne-am vazut, asa ca sa raspund la intrebarile Adrianei Chiar acum savurez o super cafea primita cadou Adriana, abia ieri mi-am facut vreme sa vad pozele voastre pe FB. Moama ce distractie acolo! Ce fain de voi! Va invidiez sincer! Sunt supi, am fost in we la nasi in Targu Mures si cat am lipsit ne-a disparut pisica. Am lasat un pui identic la culoare cu ea, acum ne consolam cu el. Nu stiu ce a patit, sper doar sa o fi luat vreun copil acasa la el si nu sa fi murit in gura vreunui caine. Era blanda si bleaga si Rexi se plimba cu ea in gura mereu prin curte. Asa se jucau ei. Nu avea frica de caini si poate asta i-a fost fatal?In rest suntem bine, crestem incet.

Mergi la inceput

Merci fetelor. Tortul e gata, in frigider, l-am pozat, dar mai am de lucru nitel pana ce imi vin masafirii...daca am timp voi descarca pozele mai incolo, daca nu, mai pe seara dupa ce pleaca musafirii. Si ca indiciu, compozitia e de la Tortul Rosalba al Dorei..de fapt tot asa e, cu mici mici modificari si altfel de ornare, ca na, eu nu am talentul Dorei.

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare si de la noi,
Am fost acasa, vreo doua sapatamani, am mai muncit la casuta, respectiv am avut muncitori la caminul de apa ca se inunda de fiecare data cand ploua.
Calin e bine, dar imi zice mereu ca e plictisit sau trist si ma cam sperie cu starile astea ale lui.
Avem bazin de inot, dar nu vrea sa auda, cica oboseste
In rest, bine.
Am vazut pozele cu inundatia din Zalau, Doamne fereste-ne!
Va pupic!

La Multi Ani Diana! Sanatate si numai de bine iti doresc!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Merci Giulia de urari.
Dupa cum am promis, uite aici poze tort

Torturi

Mergi la inceput

Diana ... ce bine arata tortul ... cred si eu k a fost bun ... sa va fie de bine.

Oti, mersi draga, chiar a fost distractie k doar ne-am intalnit toate neamurile acolo. Imi pare rau k nu am reusit sa ma vad cu Mihaela in acest an. Chiar mi-e dor de ei , asta e , poate reusim la anul sa punem de o intalnire mareeeee cu toatele .

Eu mai sunt saptamana asta in concediu. Am intrat puternic la curatenie in casa. Mi-am spalat geamurile, am schimbat paturile, mai am bucataria si baia de smotruit.

Mergi la inceput

Hia fetelor ca mai dau o cafea, asa ca mi-am vazut finutul face to face.

Torturi

Mergi la inceput