Condica Salajencelor (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Va pup cu drag pe toate, am ajuns si noi acasa dupa o luna de umblat prin Europa.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Bine ati re-venit !
Asteptam impresii si poze, bineinteles !

Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mersi adriana!

Putine povesti si mai multe poze aici.

si un we fain mai departe!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Va salut pe toate fetele, da, am ajuns la Simleu de o saptamana, maine mergem la Tasnad pana sambata care vine, pe urma mai stau 3 zile si plec inapoi.
Da, haideti la Simleu daca puteti, de terase nu stiu sa zic nimica, cred ca Oti e mai la curent ca mine cu ce pe unde este mai bun.
Duminica viitoare se poate? Ca sambata nu stiu pe la cat ajung la Simleu, ca venim pe la Bobota de la Tasnad, mergem la cineva la gratare acolo.

De cand am ajuns, in fiecare zi dorm de amiaza, ca altfel nu suport caldura asta.Nici nu fac drumuri prea lungi pe afara din aceeasi cauza.

Dar, in rest, totul e super, sunt asa de fericita ca sint cu ai mei de numa.

va pup si sper sa puteti veni intr-o seara din weekendul urmator! cum mai am ocazia mai intru aici desi nu stius igur ca o sa am sau nu acolo de unde, Oti are insa numarul meu de mobil

paaa

Mergi la inceput

MIKI

Multa sanatate, fericire si bucurii . Sa ai parte de o viata minunata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Da, haideti la Simleu daca puteti, de terase nu stiu sa zic nimica, cred ca Oti e mai la curent ca mine cu ce pe unde este mai bun.
Duminica viitoare se poate? Ca sambata nu stiu pe la cat ajung la Simleu, ca venim pe la Bobota de la Tasnad, mergem la cineva la gratare acolo.

va pup si sper sa puteti veni intr-o seara din weekendul urmator! cum mai am ocazia mai intru aici desi nu stius igur ca o sa am sau nu acolo de unde, Oti are insa numarul meu de mobil

paaa

Va servesc o cafelutza si va intreb care doriti sa mergem la Simleu sa ne intalnim cu Cami si Oti .... scrieti aici sa vedem cum ne organizam ...

Pupici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hello

Multumesc mult Adriana!
O zi faina salajence

Mergi la inceput

Salutare !

Cica la cabana Bradet din Simleu e cel mai fain ... yo ma duc si singura daca voi nu vreti sa veniti nici una ...

Mergi la inceput

Buna dimineatza !

Cafelutza e servita !

Vad k v-ati dat cu toatele la fund si nu mai intrati sa scrieti pe aici ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La multi ani, Miki! Adriana, cand ati vrea sa veniti? Sa sun si sa intreb la cabana daca e deschis, caci de au sambata nunta probabil ca nu deschid iute duminica. Zici si eu. Faceti lista, stabiliti ora si de restu ma ocup io.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Adriana, cand ati vrea sa veniti? Sa sun si sa intreb la cabana daca e deschis, caci de au sambata nunta probabil ca nu deschid iute duminica. Zici si eu.
Faceti lista, stabiliti ora si de restu ma ocup io.

... cred ca vom renunta la venirea in Simleu ...

Mergi la inceput