BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
dana81 spune:
Multumesc frumos pentru urarile de bine:ROCSY,TATY_ANA,NATI,CRIS,Crissy!!!
MADUTA
ALI
VIRINIANA
LA MUUULTI ANI TUTUROR COPILASILOR DRAGI SI SCUMPI!!!!
ALY si eu tot cu nastere naturala, la rand…
36+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
ck_29 spune:
felicitari alesicoo....un copil sanatos iti doresc; recuperare rapida..bebita are nevoie de tine
cu fetita in 37 +
Vivela spune:
felicitari, alesicooo, vezi ca e perfecta printesa? si tu iti faceai atatea ganduri si atatea griji ...
sa va dea Dumnezeu multa sanatate la amandoua
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Crissy_C spune:
Neata burtici si mamici!
Bravo Ale! Mai ce printesa maaare pt o mamica asa subtirica! Sa fie sanatoasa, sa aiba mult noroc si sa va faca fericiti!
Cris, bafta multa la examen! Sa vii tot cu 10, da?
Corina, felicitari pt rezultatul la eco si pt intrarea in luna a 9-a!!! La Multi Ani fericiti sotului!
Laura, Flory, vad ca-i tare grea uneori meseria de mamica, trebuie sa te imparti intre doi copii (Flory, sotul intra si el in aceeasi categorie) si sa nu se simta niciunul neglijat. Offf, multe floricele pt voi, sa se rezolve problemutzele cat mai repede
Eu am astazi vizita la dr-ita mea sa mai vedem ce mai face pitica, sper sa se mai rezolve cu traficul pana atunci, ca am de strabatut juma' de Bucuresti
fetele, o zi frumoasa!
Cristina, fericita 38+ cu Patricia
AMR 9 zile!!!
Onana spune:
Felicitari Ale
Bine ai venit printesa Karina, sa-ti fie viata frumoasa!
Refacere rapida, Ale draga, sa vina repede lapticul si sa va bucurati de aceste clipe minunate impreuna!
Hai Madutza
Hai Viriana
Curaj, mamicilor!
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
theophillina spune:
BRAVO ALE
BINE AI VENIT PE LUME BEBE KARINA FLORENTINA
Sa-ti dea Dumenzeu sanatate, noroc si fericire!
Mami Ale, felicitari pentru printesa ta, recuperare usoara, mult laptic si griji putine!
Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
theophillina spune:
MELISSA de Aniska80
La cat mai multe lunite, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
gabriela_s spune:
hello,
fusei la spital , toate bune si frumoase,colul a mai cedat nitel,si daca nu se intampla nimic pana in week-end,sambata ma internez si o provocam pe mitza sa iasa!!!asa ca puteti sa ne treceti acolo pe lista de asteptare cu data de 05.06poate o stimulam pe mitzi din burtica.
ieri i-am dat un mesaj lui marylenac i-am transmis felicitarile voastre. tocmai ce ajunsese acasa cu bebe de cateva ore si erau inca buimaci.zicea ca poate ne scrie azi despre ei.
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai