BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 5
gabriela_s spune:
Felicitari Ale!!!Ma bucur mult pentru voi doua,sper sa iti revii repede si sa intri in rolul de mamica!!!Abia acum incepe partea cu adevarat frumoasa
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai
gabriela_s spune:
ce ziceati de nesting syndrome???aseara am fost la cumparaturi si am lasat mai mult de jumatate din bani pe tot felul de chimicale:degresant de faianta,degresant pt gresie,praf de curatat fainanta SI gresie,detartranti,dezinfectanti,tot felul de creme,inalbitori, spray-uri,lavete...de ajunsese barbata'meu sa traga disperat de mine de la raftul de detergenti,gata,stoooooooooooop
mancare nici n-am mai luat
am luat in schimb scutecele cu 55 de lei din cora,pampers pt 3-6 kg,93 de bucati.pana acum e cel mai bun pret pt cantitatea asta,la farmacie e vreo 80 de lei.
ei si cine freca bucataria azi noapte?????si mai am de frecat baia...si daca ma supar mai iau inca o data si bucataria la puricatgasesc eu pete si praf undeva
nu mai am rabdareeeee
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai
flory_blanca spune:
Corina, Lena, Nicoleta, Crissy multumesc pt incurajari si gandurile bune. Sper sa se rezolve cat mai repede situatia.
FELICITARI ALE! Sa iti traiasca printesa sa va bucurati de ea.
Mami de fetita frumusica foc!
lenabum spune:
maribell nu e a buna cu tine
haideti fetelor ,vesti de la voi asteptam
+36 bianca maria
AMR 4 sapt poate mai putin
Reallaura spune:
am iesit nitel la plimbare, in ciuda ploii
Ale felicitari!! Atata iti era teama ca va fi mica fetitza si a fost mai mare decat Ilinca mea pe care dupa marimea burtii o vedeam de 4 kg!
Corinasmile, lenabum, flory_blanca, Nicoleta B, crissy C Merci de compasiune fetele...eu sunt multumita ca l-am dat la gradi, dar uite ca si noaptea e si mai rau cand e Bogdan de garda...
corinasmile sotului sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati de copilasi!!
Flory blanca nu ai gresit cu nimic fata de sot, s-au schimbat insa prioritatile si pana va intelege si el, nah, orgoliul!oricum, faptul ca se simte neglijat denota ca-i e dor de tine si de voi.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010
Onana spune:
Salutare fetelor!
Uff, ieri zic hai sa raspund si eu din urma la ce s-a mai scris, imi aloc o ora minim, si m-apuc sa scriu la mesaj, cu raspunsuri la fiecare (sau aproape) si cand sa trimit, pt ca uitasem sa ma loghez, dispare mesajul in balarii Ori sunt eu , ori mesajul era irecuperabil, ca degasit nu l-am mai gasit. Zic..asta e! Nu mai am timp sa-l scriu din nou, asa ca..maine!
Azi m-apuc sa fac un rezumat la ce scrisesem ieri, cu raspunsuri despre alcool alb, aer conditionat, vopsit in sarcina, etc si ce s-a mai intrebat, felicitari Danei pt ziua de nastere, incurajari lui Rocsy, ce mai, iar scrisesem un mesaj kilometric si...bang..pica netul si pierd mesajul!Din pacate nu mai reusesc sa-l scriu a 3-a oara, oricat as vrea, n-a fost sa fie!
Felicitari Corina pt vestile bune de la eco si pt planurile..mareteHai ca nu mai ai nici tu asa mult!
Vivela, ce ma bucur cand ne mai scrii, imi place cum ai povestit si despre nastere, e intr-adevar o minune si ne face sa ne simtim unice, cu tot greul..Bafta maine la dr, sa fie domnul col cooperant, poate scapi fara inducerea travaliului. Eu mi-as fi dorit sa se declanseze nasterea natural, sa stiu ca e bebe pregatit, sa vad si eu cum e sa se "rupa apa", plus ca si lapticul vine mai repede asa.
Theo, curaj! Si eu eram la fel la prima nastere, cu morcovul cu tot cu iepure, dar ai sa vezi ca o sa fie bine, o sa te descurci de minune si o sa vina bebelusul sanatos! Bucura-te daca poti naste natural, e un privilegiu, nu oricine poate..Tot mare e bebe la eco?
Sabina, cum mai sunteti?
Laurita, off, tare greu cred ca e cu amandoi, uite un si o de incurajare! La noi e mai usor, recunosc, Matei e cel mai intelegator si bun copil, nu are urma de gelozie (pana acum, cel putin), plus ca o am pe mama/ sot mereu langa mne, mi-ar fi tare greu cu amandoi singura.
Poate gasesti o solutie sa vina cineva sa te ajute cand e sotul plecat. Si sunt convinsa ca si Mirci o sa se obisnuiasca cu noua formula in 4, o sa mai creasca si o sa fie mai intelegator..
Maribel, asteptam vesti, doar esti pe ultima suta!
Si acum despre noi:
Tudor creste intr-un ritm ametitor, are deja 60 cm (de la 55 la nastere), e ca un copil de 3 luni in lungime. A inceput sa ia mult in greutate de cand i-am marit portia de laptic (mananca 150 ml la o masa) si a luat 500 de grame intr-o saptamana, ceea ce e prea mult..Dar ce sa-i fac?, primele 2 saptamani l-am tinut la regim (ca-mi zisese dr sa nu-l supra alimentez ca de-aia are colici) si a luat doar 60 de grame in 2 sapt. De 3 saptamani insa, de cand ii dau sa manance cat vrea el (rade 150 ml, mai mult mi-e frica sa-i pun in bibe, sa nu-i manance) creste in ritm ametitor Gras nu e , era slabut si lungan, iar acum insa s-a mai implinit, a facut si el pulpite si falcute.
Concluzia: mananca peste 900 ml lapte pe zi, nu-i oare prea mult?
Colici are, 2-3-4 ore pe seara/noapte, cand urla continuu, se zbate, se agata de noi;ce mai.. se chinuie rau, dar in rest e ok, mananca si doarme ca un ingeras, se uita lung si gales la noi, incepe sa descopere lumea, asteptam primul zambet..
Matei de duminica seara e cu febra mare, de ieri l-am exilat pe Tudor la mama, pana ne lamurim ce are Matei, sa nu-i dea vreo ceva. Nu stim ce are, in afara de cateva scaune moi si de febra mare ..nimic! Sa fie oare de la dinti, ca acum ii ies molarii? (toti 4 de-odata)
Acum ne pregatim sa mergem (eu cu Matei la dr la neurolog) pt ca ma ingrijoreaza niste lucruri la el si nu l-a mai vazut de cand era sugar si spastic. Apoi mergem sa-i luam un cadou, iar diseara am in plan o masa la indian eu cu sotul, vine soacra-mea sa stea cu Matei, iar Tudor e la mama pana maine, asa ca 2 ore..profitam, ca cine stie cand ne mai rasfatam asa..
Am uitat sa va zic, laptic nu mai am aproape deloc, mai folosesc pompa o data pe zi sau la 2 zile si nu scot nici 40 ml, cred ca cam asta a fost..
Ma opresc aici, dar revin.
toate fetele.
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
lenabum spune:
oana dai copilului sa manance, asa lam avut pe cristi,lam nascut cu 4 kg si la o luna ava 5,cum sal tii la cura?daca te uiti la pozel mele o sa vzi ca desi eu sunt grasa ,copilul este foarte bn la 12 ani
+36 bianca maria
Onana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenabum oana dai copilului sa manance, asa lam avut pe cristi,lam nascut cu 4 kg si la o luna ava 5,cum sal tii la cura?daca te uiti la pozel mele o sa vzi ca desi eu sunt grasa ,copilul este foarte bn la 12 ani +36 bianca maria AMR 4 sapt poate mai putin |
Eii, Lena, stiu ca tre sa-i dau sa manance, doar ca la inceput am is sa nu ies din cuvantul dr, daca mi-a zis sa-i dau 60 ml la o masa, asa am facut, pana m-am lamurit eu ca nu-i ajungea, nu era multumit si nici nu crestea. Asa ca acum ii dau sa fie multumit, doar ca a luat mult intr-o saptamana, ce ma fac daca ia 2 kg pe luna? Si el a ajuns la 5.3 kg, de la 4,1 la nastere, ceea ce e ok, doar ca acum si-a luat un mare avant.
Vazusem pozele cu tine doar ca am uitat sa zic, ai un baiat mare si frumos, sa fie sanatos si norocos!
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
lenabum spune:
sorana draga mea nu crst in fiecare luna la fel,mai creste 1-2 luni dupa care mai putin,oricum asa bb e frumos sa ai pe ce pune mana,sa dea dzeu sa fie sanatosi
+36 bianca maria
Reallaura spune:
Sorananu te ingrijora ca ia puiul prea mult in greutate. Ilinca mea a luat 1500 intr-o luna si e fetitza...Dar a pus constant, 500 gr /sapt. EU zic ca e ok Matei. Baietii soramii nascuti cu 4000 si 4200gr tot asa puneau pe ei, la 3 luni aveau 8 kg. asta e, cum sa-l tii nemancat? Al tau e si inalt... Succes la dr si sanatate lui Tudor!
Deci a fost ziua Danutzei? Dana81, nu am apucat sa citesc ultimele pagini... sa fii sanatoasa si fericita!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010