BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 18
ancutzicab spune:
Vivela, OK, le bag la loc . Nu uita de exercitii cu sotul, daca poti si ulei de ricin, ca tot veni vorba.
Anca 39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancutzicab Vivela, OK, le bag la loc . Nu uita de exercitii cu sotul, daca poti si ulei de ricin, ca tot veni vorba. Anca 39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca |
sotul e speriat rau de ideea de a fi autorul declansarii travaliului, asa incat ma evita . de parca nu e autorul oricum al faptei in sine.... in fine, nu-l stresez, barbatii sunt niste fricosi, banuiesc ca stii .
iar uleiul de ricin, nu multumesc, stiu ce efecte devastatoare poate sa aiba, exact o purgatie puternica mi-ar lipsi in durerile alea. stiu ca acum vreo 2 luni si ceva am patit un deranjament stomacal groaznic, de la ceva ce mancasem, am stat pe buda 2 zile si o noapte, eram varza, cu niste dureri infioratoare si nu stiam ce naiba sa mai fac, era totul incontrolabil. cred ca ar fi penibil sa stai cocotzata la control de dilatatie si sa nu mai ai niciun fel de control de la "dumnealui" .
nu stiu, eu nu as recomanda nimanui sa ia ulei de ricin, oricat de mare ar fi tentatia.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ancutzicab spune:
Tu stii cel mai bine ce ti se potriveste. Al meu sot cred ca nu s-ar da in laturi de la o astfel de declansare a travaliului, mai timorata sunt eu .
cusa spune:
Neatza fetele!
Vivela, Corina- am primit astazi dimineata de la Madutza un sms si spune ca i-au facut epidurala si asteapta sa vina pe lume bebe Luca si ca ma tine la curent!
Asteptam vesti de la ea, nu am sunat-o sa nu o deranjez dar is convinsa ca imediat ce vine pe lume bebe Luca o sa ma contacteze imediat si is aici sa va anunt!
ancutzicab spune:
Cornelia, multumim de update. Dar, saracuta Madutza, asa de mult dureaza... si pentru mamica lung incercata.
Asteptam vestea nasterii lui Luca.
Ma retrag acum, ca trebuie sa apara Luca din parc si nu vreau sa gaseasca calculatorul deschis.
Va pup pe toate, aveti grija de voi.
theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cusa Neatza fetele! Vivela, Corina- am primit astazi dimineata de la Madutza un sms si spune ca i-au facut epidurala si asteapta sa vina pe lume bebe Luca si ca ma tine la curent! Asteptam vesti de la ea, nu am sunat-o sa nu o deranjez dar is convinsa ca imediat ce vine pe lume bebe Luca o sa ma contacteze imediat si is aici sa va anunt! Cornelia Mamica fericita a scumpicei Emma- 14/05/2010 Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none! |
Cornelia, multumim de vesti! Sa ne tii la curent in continuare!
Pai, atunci sa scoatem niste motate, ca e cazul, daca i-au facut deja epidurala.
HAI MADUTZA
Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
aly_ spune:
HALLO MAMICI SI BURTICI;
EKATERINA SI IUSTINA!!!
SABINA!!!
EVA MARIA!!!
37
AMR 3 saptamani vine
Crissy_C spune:
Cusa, multumim de vesti, dar Madutza nu era pe cale sa nasca de acum 2 zile?? sa inteleg ca e internata de atunci, scoatem motatele sa nu mai intarzie bebe Luca
Hai Madutza!
Maribell da fuga la spital, o fi iesit din tura dr-ul sifilitic si poate dai de unul normal acum, nu mi sta sa te chinui pe acasa, sigur mai e putin si gata!
Theo, nu te supara pe dr tau daca e mai surmenat acuma, cam la 36 de sapt am facut si eu ultima eco completa, in rest la fiecare control saptamanal de atunci monitorizam bataile inimioarei si contractiile, si doar pune sonda de la eco sa-i vada pozitionarea exacta a capusorului. Daca i-a masurat diametrul biparietal si circumferinta abdominala, si totul a fost ok, adica erau in limite normale, atunci e f bine, tot dupa aceste doua masuratori se estimeaza si greutatea bebelusului. Ciudat ca nu se face analiza de strep B acolo, mai ales ca tu parca nasti natural, nu?
Vivela, Ancutzica, Gabriela si alte fete care au intrat in prelungiri, zicea cineva pe aici ca ceaiul de frunze de zmeur ar ajuta si ar grabi putin lucrurile, pt ca inmoaie colul... Ati incercat?
Cristina, fericita 38+ cu Patricia
AMR 7 zile!!!
aly_ spune:
Vai Madutza sta de 2 zile in travaliu si aia nu intervin.Sper din toata inima sa nu mai dureze mult.
HAI MADUTZA!!! HAI BEBE LUCA OCTAVIAN!!!
MARIBELL Eu nu mai pot de peacum daca trec peste termen o iau razna deci te inteleg ca NU MAI POTI.
NANA O minunatie de fetita ai tu acolo.Sper sa se rezolve si problema de sanatate
THEO Eu pana pe 25 nu mai merg nicaieri la nici un control asta in caz ca nu nasc mai devreme.Astia is si mai dusi .Citesc ca unele dintre voi merg saptamanal la ctg sau mai stiu eu ce acum pe ultima suta de metri si eu nada.Hai sa incercam sa lasam grijile si sa ne gandim la cat de putin mai e si o sa ne vedem bebei
37
AMR 3 saptamani vine