BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Cusa, multumim de vesti, dar Madutza nu era pe cale sa nasca de acum 2 zile?? sa inteleg ca e internata de atunci, scoatem motatele sa nu mai intarzie bebe Luca

Hai Madutza!

Maribell da fuga la spital, o fi iesit din tura dr-ul sifilitic si poate dai de unul normal acum, nu mi sta sa te chinui pe acasa, sigur mai e putin si gata!

Theo, nu te supara pe dr tau daca e mai surmenat acuma, cam la 36 de sapt am facut si eu ultima eco completa, in rest la fiecare control saptamanal de atunci monitorizam bataile inimioarei si contractiile, si doar pune sonda de la eco sa-i vada pozitionarea exacta a capusorului. Daca i-a masurat diametrul biparietal si circumferinta abdominala, si totul a fost ok, adica erau in limite normale, atunci e f bine, tot dupa aceste doua masuratori se estimeaza si greutatea bebelusului. Ciudat ca nu se face analiza de strep B acolo, mai ales ca tu parca nasti natural, nu?

Vivela, Ancutzica, Gabriela si alte fete care au intrat in prelungiri, zicea cineva pe aici ca ceaiul de frunze de zmeur ar ajuta si ar grabi putin lucrurile, pt ca inmoaie colul... Ati incercat?

Cristina, fericita 38+ cu Patricia

AMR 7 zile!!!

Cristina, , pai de asta m-am ofticat si eu ca daca a masurat astea trebuia sa mai apese doar un buton sa stiu si eu cam cat are bebelul. Si da, asa i-am zis si eu cum nu se face aici analiza pentru streptococul B, mai ales pentru cele care nasc natural si s-a ofuscat, ca si cand eu as sti mai multe ca el, asa a sunat intrebarea mea in capul lui.

De ceaiul de frunze de zmeur eu ziceam, eu asa am citit ca ajuta mult, mi-a gasit si mie soacra-mea aici si am inceput sa beau, acum sa vedem ce rezultate om avea.

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Scuza-ma Theo, nu mai tineam minte ca tu ai zis de ceaiul de zmeur, dar am retinut informatia, mi s-a parut ft utila. Dar bei deja din sapt 36? Mai, tu mai ai rabdare

AMR 7 zile!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_

Vai Madutza sta de 2 zile in travaliu si aia nu intervin.Sper din toata inima sa nu mai dureze mult.

HAI MADUTZA!!! HAI BEBE LUCA OCTAVIAN!!!

MARIBELL Eu nu mai pot de peacum daca trec peste termen o iau razna deci te inteleg ca NU MAI POTI.

NANA O minunatie de fetita ai tu acolo.Sper sa se rezolve si problema de sanatate

THEO Eu pana pe 25 nu mai merg nicaieri la nici un control asta in caz ca nu nasc mai devreme.Astia is si mai dusi .Citesc ca unele dintre voi merg saptamanal la ctg sau mai stiu eu ce acum pe ultima suta de metri si eu nada.Hai sa incercam sa lasam grijile si sa ne gandim la cat de putin mai e si o sa ne vedem bebei

37

AMR 3 saptamani vine

Aly, eu am fost multumita de dr meu pana acum, ultimele 2 dati a fost cam zombie si m-a pus pe ganduri, data trecuta cand am fost mai ne-a si zis ca a plecat de acasa luni dimineata la 6 si era marti seara in jur de 9.30 si el nu ajunsese inca, zicea ca a avut nasteri, operatii etc. era pe pilot automat.
Si mie mi-a fost f greu la inceput sa ma obisnuiesc cu sistemul de aici, mi s-a parut ca sunt distrusi rau cand mai citeam si ce analize fac fetele din Ro, si vorba ta eu nada, in mare analizele pe care le-am facut sunt aceleasi ca in Ro, mai putin tot ce tine de probe de acolo de jos, adica test Papanicolau, test de secretie, test pt streptococul B, plus ca pe mine nu m-a vazut niciodata pe masa pana acum, nu mi-a masurat nimeni colul niciodata, si cand l-am intrebat de toate astea mi-a zis ca nu e nevoie. Mi-a zis doar ca in ultimele zile de sarcina o sa-mi faca control pe masa sa vada daca s-a angajat bebe pe canalul de nastere, si banuiesc ca n-o sa fie placut deloc. Asa ma gandesc si eu ca pana acum n-am avut nici o problema si sper sa nu am nici de acum incolo si sa-mi vad copilul sanatos e tot ce conteaza!

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Scuza-ma Theo, nu mai tineam minte ca tu ai zis de ceaiul de zmeur, dar am retinut informatia, mi s-a parut ft utila. Dar bei deja din sapt 36? Mai, tu mai ai rabdare

AMR 7 zile!!!

Mi-e si frica, parca nu mai am nici rabdare, sunt cu susul in jos tot timpul. Eu citisem ca se bea din sapt 35 cate o cana si din sapt 37 cate trei cani pe zi. Eu acum beau cate o cana. De dimineata ma intreaba sotul meu: "Auzi pe tine n-a inceput sa te doara nimic? Ca am car trebui, zice el. Zic, de ce? Pai, zice, daca nasti pe 10 asa cum ai zis, n-ar trebui sa inceapa de pe acum? Zic, bai, nene, stii ceva, sa stai tu cu dureri o saptamana, ia mai lasa-ma si tu cu intrebarile tale!" Uite asa ne distram noi in ultimul timp...

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

mesaj de la alesico
BUNA SUNT ALSICO.SUNTEM F BNAMANDOUA,EU M-AM DAT JOS DIN PRIMA ZI,AZI AM LUAT PRINTESA IN CAMERA, E O FRM.A STAT LA SAN 40 MIN.SAMBATA PLECAM ACASA,VA PUPAM.

si noi va pupam si va asteptam acasa

+36 bianca maria
AMR 4 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

mesaj de la alesico
BUNA SUNT ALSICO.SUNTEM F BNAMANDOUA,EU M-AM DAT JOS DIN PRIMA ZI,AZI AM LUAT PRINTESA IN CAMERA, E O FRM.A STAT LA SAN 40 MIN.SAMBATA PLECAM ACASA,VA PUPAM.

si noi va pupam si va asteptam acasa

+36 bianca maria

Lena, multumim de vesti.

Bravo Ale, ai vazut ce bine merge totul si cate griji iti faceai? Va asteptam cu drag acasa si eu una abia astept sa ne spui povestea nasterii si sa vad poze cu printesa, ca la toate fetele de fapt pana acum.

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

sa nu va suparati pe mine daca scriu mai aiurea dar scriu doar cu o mana

+36 bianca maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Teea de Anutza_26

Ekaterina & Iustina de Ioana5255

Sabina de arturicii

Eva Maria de ania_ania

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Multumim de urari. Tu esti mereu atenta.

Spun si eu La multi ani tuturor bebeilor. Sorry ca nu nominalizez, dar sunt zombi, iar nu am dormit azi noapte mai deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Nati, eu daca nu nasc pana la inceputul saptamanii viitoare, ma paste o inducere, deci nici vorba sa prind DPN-ul decat cine stie cum...dar nu vreau inducere , motiv pentru care prefer sa incerc o stimulare naturala - adica sa ma agit prin casa/afara, sa fac curat, ma aplec, urc scari, mai dau la bicicleta magnetica, pun muzica sa dansez de una singura, mananc ananas (cica ar provoca travaliul, desi nu e nimic dovedit!), fac bai cu apa mai calda, stimulez sanii, iau si niste homeopate (pulsatilla)... cine stie, poate-poate nu mai ajung la inducere cu medicamente, ca da contractii mai nasoale.
daca ar fi dupa mine, as vrea sa nasc duminica, eu sunt nascuta duminica, david tot duminica, parintii mei, amandoi sunt nascuti duminica...ar fi frumos sa pastram traditia , dar asta doar e un gand, daca o fi sa vina azi sau saptamana viitoare, asta e, sanatos sa fie...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Stiu si eu ce inseamna inducere! Unicul avantaj (pentru mama) ca mergi cu bagajele si moravul pregatit, si nu trezesti medicul in mijlocul noptii daca nu e de garda. Nici ale mele nu vor sa iasa de buna voie.
Si cu Cami alergam tot orasul pe la magazine la 41+ si - nik!
Incep si eu cu ananas, daca zici. Ca de plimbat... iau magazile dintr-un capat in altul. Mi-a mai spus azi pediatra sa iau arahide, asa ca trec la borcanasul de peanut butter!
SI eu si Cami ne-am nascut tot duminica! Poate, poate si de data asta?!

A venit sotul...

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

buna. intrebarea e daca ne primiti si pe noi in randurile bebelusilor de mai 2010.
am si eu o puiuta nascuta pe 11.05, Andreea Miruna, cumintica foc. si mai am o copiluta de 3.5 ani, o domnisorica nazdravana mai ales in ultima perioada.
va citesc de la inceput dar cu scrisul mai greu, am si mers la servici pana la sfarsitul lui aprilie.

Arturicii te citesc cu mare drag.
Alessico felicitari pentru Karinuta. sper ca si tu esti multumita de maternitate.

nastere usoara fetelor care urmeaza zilele astea.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput