BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
maribell spune:
am ajuns acasa......
am deja contractii la 10 min........cat de babau sunt, dor rau !!!!
LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......mai am putin....
BRAVO ALEESICOO.....GATA AI SCAPAT ...
CORINA draga mea, ce scumpa esti, asa sunt eu mai nebuna...chiar ii spuneam acum pe mes finei mele ca in loc sa ma alarmez, eu stau pe net.....
CRISTINA acum am ajuns la 10 min....dar tot nu pot merge la spital...pt ca risc sa ma trimita acasa si nu vreau sa fac drumul degeaba, mai este si la 40 min departare......
SABINA , SOFTURELA , NATI as vrea eu sa ma duc la spital...dar ma trimit sifiliticii astia acasa....si nu vreau sa ma duc degeaba....
CRISTINA .........MERCI PT MOTATE, POATE O FAC PE PICE SA IASA !!!
BRRRRRRRRRRRRRRRR......CE CONTRACTIII URATE FOC....
THEO bravo tie ca te plimbi, si eu fac la fel....mmmmmmmm....ce as vrea si eu pe malul mari.....ce frumos trebuie sa fie, iar despre dr ce sa zic....sifilitic, ca astia de aici, asa se oftica cand le spun de romania...
VIVELA, am fost ieri la spital si mi-au spus clar sa ma duc numai daca se rupe apa, am hemoragie...sau contractii la 5 min....daca ma duc acum, risc sa ma trimita acsa si sa ma enervez...asa ca mi-am propus sa fac o baie calda si poate am noroc sa se rupa apa...asa nu mai scapa aia de mine.......nici eu nu vreau nastere provocata....brrrrrrrrrrrrr....e babaul intruchipat, ai dreptate
ALY ...nici pe mine nu ma chemau des la controale.....ca si la tine...sunt mai nepasatori astia...sau...nu stiu.....totusi cred ca in ro te mai cheama si ca sa te jumuleasca de bani....
dar barem in ro , daca platesti iti face ce vrei....
BINE AI VENIT AKA !!!!!
CAT AM SCRIS.....WOW
VA DULCE PE TOATE.....
MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
aka spune:
Maribell eu am plecat la spital cand aveam contractii la 10 miute, pana acolo am facut 15 minute iar cand am ajuns aveam dilatatie 6-7. si bineinteles ca nu s-a mai pus problema de epidurala, dilatatia fiind asa mare. iar apa mi-a rupt-o dna dr. pe masa cand aveam dilatatie 10 si bebelusa impingea sa iasa. eu zic sa mergi incet spre spital mai ales daca e mai departe de locuinta ta. Nastere usoara.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
lenabum spune:
MARIBELL TU IMI CREEZI EMOTII CU PLIMBARILE TALE,STAI LOCULUI CA NASTI IN PARC
HAI CA MAI AI PUTIN...........CURAJ............
+36 bianca maria
AMR 4 sapt poate mai putin
maribell spune:
LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...CE AI FACUT, AI LUNGIT PAGINA....
ACUM DE FRICA PICEA MEA TREBUIE SA IASA CU ATATEA MOTZATE.....
nu pot AKA sa fug la spital, astia sunt sifilitici, mai stau pana la contractii la 5 min.....tocmai am vb cu matroana si mi-a zis la fel.....doar nu oi avea eu ghinionul sa fug la spital cu bb intre picioare.....
HAI MADI !!!!
NASTERE USOARA !!!!
MARIA SUPER FERICITA 41 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
cris_09 spune:
lena mai baga niste spatii intre motate
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)
theophillina spune:
Lena, da un enter printre majorete sa revina pagina la normal, te rog.
Aka, da-ne si restul datelor (greutate, cm, apgar, (dr. spital, daca vrei)) si data de nastere a celeilate fetite sa te trecem pe prima pagina. Bine ai venit printre noi!
Maria, ce-mi place de tine, ce tare te tii, bravo tie, mamica curajoasa, hai ca mai e putin!
Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
lenabum spune:
ACUM CE SA MAI FAC
AM FACUTO FFFFF LATA
POATE FAC FETELE UN CAPITOL NOU
MAI ALES CA TREBUIE SA SUSTINEM FETELE VEDETELE
MARIBEL MIE MILA DE TINE
DAR TOATE ASTEA SE VOR TERMINA CU BINE
SA VEZI CE FERICITA O SA FI MAINE
+36 bianca maria