BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

'neatza gagigi.....
sunt terminata.....toata noaptea am avut contractii de o durere infricosatoare.........ce babau, nu am putut sa dorm deloc, cum adormeam ma luau contractiile....
de dimineata, la fel aproape la 15 min am contractii...ce sa mai sunt babaul intruchipat plecat cu capul.....
oare de ce nu se intensifica sa nasc si eu o data?
iar burtica e jos rau.....si simt nevoia de pipi la fiecare contractie.....ce urat !!!!

LA MULTE LUNITE SABINUTZA !!!!

center] LA MULTE LUNITE ECATERINA SI IUSTINA !!!![/center]

SA CRESTETI MARI, SANATOASE, FRUMOASE SI DESTEPTE...SA VA FACETI PARINTII CEI MAI FERICITI DIN LUME !!!!

LENA CE FACI?
GABRIELA_S habar nu am ce are dr-ul ala, dar cred ca asa e el...nu cred ca ma discrimineaza pe mine....
FELICITARI PENTRU 40 DE SAPTAMANI !!!!
NATI .....cred ca daca nu nasc azi.....ma urc pe pereti de durere, nu cred ca mai pot indura inca o noapte alba si cu dureri babau.......sa-ti fie de bine cumparaturile...
ARTU ce dulci sunteti voi in sling....plimbare placuta....nu te doare spatele?
BILICA....cum esti, mai sta bebitza?
LAURITA, CRISTINA.....
FETELE.....CRED CA AU INCEPUT SA FIE MAI DESE CONTRACTIILE.......ADICA NU M-AM MAI UITAT LA CEAS...DAR....
MA DUC UN PIK AFARA....VA DAU MES DACA SE INTAMPLA CEVA....

MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

nu ar fi bine sa te duci la spital? sa nu te apuce nascutul pe acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

'neatza gagigi.....
sunt terminata.....toata noaptea am avut contractii de o durere infricosatoare.........ce babau, nu am putut sa dorm deloc, cum adormeam ma luau contractiile....
de dimineata, la fel aproape la 15 min am contractii...ce sa mai sunt babaul intruchipat plecat cu capul.....
oare de ce nu se intensifica sa nasc si eu o data?
iar burtica e jos rau.....si simt nevoia de pipi la fiecare contractie.....ce urat !!!!

Daca citesti povestea nasterii unui miracol, vei vedea ca am avut contractii la 20 minute pana aproape de momentul expulziei.
Nu exista o regula general valabila, nu toate femeile sunt la fel.
Un control de rutina la clinica nu strica niciodata.

Nastere usoara !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca 38+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Teea de Anutza_26

Ekaterina & Iustina de Ioana5255

Sabina de arturicii

Eva Maria de ania_ania

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetele,

Lena, merci pentru cafea. Eu am mai baut una de dimineata la McDonald's. Apoi am fost la ultimul control de rutina. Acum am treaba doar cu doctorita cu care voi naste. Saptamana asta merg la ea la control sa-mi vada si colul.
Vivela, si bebita mea cauta iesirea pe la buric, dar de vreo 2-3 zile simt ca incearca sa scobileasca, colul micuta, e mai harnicuta decat Cami. Vedem daca reuseste sa iasa singurica. Noi avem acelasi DPN, oare cine v-a naste prima?!
Eu cam am un feeling, ca daca nu am nascut pana acum iar trec de 40 sa.

LA MULTE LUNITE PRINTESELOR SCUMPE SABINA, ECATERINA SI IUSTINA! Sa cresteti mari, sanatoase, frumoase si sa le aduceti multe bucurii parintilor!

Corina,merci ca te oferi sa aduci vesti de la mine fetelor. Imi notez numarul tau.
Sabina, daca nu te deranjez iti dau si tie un SMS.

Maribell, dupa cele povestite de tine, eu zic ca e cam pe-aici. La prima nastere dureaza, dar poate mergi la medic totusi. Tu spuneai ca esti cam departe de spital sau Theo, ca nu mai stiu exact.

Fug sa fac ciorba de pui, ca imi vine sotul in cateva ore. Deh,eu ca o gospodina... sa fie mancarea cum se zice in povesti "nici fierbinte, nici rece, numai buna de mancat"

pup!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Veronicaaaaaaaaa ce fel de ceai ziceai ca ai baut si presupui ca l-a mai linistit pe Matei?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata si de la noi, mai pe la pranz... ma rasfat la calculator ca fii-miu e afara cu buni.

Nana - o minune de fetita, ce pot sa zic

Maribell, Vivela - scoatem motatele?
Hai, macar asa, de incurajare !

Noi, tot 2 in 1, s-au mai intensificat in ultimele zile durerile de burta, dar nimic semnificativ, asteptam cuminti momentul. Azi merg si la control, sa vedem ce zice si dna doctor.

Ruxi - multi pentru mamica de gemeni si felicitari pentru crestere! Tineti-o tot asa!

Artu - ce frumos la prima plimbare, abia astept si eu!

Anca 39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Maribell iubita,i-a uite motata ,nu mai are stare

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Theodora - cum mai esti? Te avem in preajma la capitolele noi si modificarile listei, precum si la felicitarile pt toata lumea, dar parca n-ai mai povestit nimic de tine - cum te simti, cu ce te mai ocupi? E frumoasa vremea la voi? Mai ai puteri/chef de plimbari pe malul marii?

Corina 36s+ cu Maria

AMR - mai putin de 4s si apoi...

Corina, , multumesc frumos pentru grija. Da, sunt bine, si eu si bebe, am fost cam intoarsa pe dos zilele astea, a inceput sa-mi mai treaca. Am fost marti seara la dr. la control si m-am cam enervat, ultimele 2 dati cand am fost la el a fost cam zombie, mi s-a parut f obosit si are si f multe paciente la cabinet, la clinica si nu stiu pe unde se mai duce el, la un alt spital si un alt cabinet, dar asta nu e problema mea. Mi-a facut ecografie ca de obicei, insa nu a masurat si cate kg are copilul, i-a masurat capul, abdomenul si cam atat, mi-a zis ca e bine, l-am intrebat ce alte analize mai am de facut si mi-a zis ca doar monitorizarea batailor fetale si contractiilor uterului in fiecare saptamana la clinica unde voi naste. Asa ca sambata dupa-amaiza merg acolo sa incep sa fac si astea. L-am intrebat daca nu trebuie sa fac si analiza pentru streptococul B si mi-a zis ca nu, ba s-a mai si ofuscat de intrebare, eu i-am zis ca asa se face la mine in tara. I-am si zis sotului meu, daca asta o sa fie asa zombie si cand o sa nasc o sa-l dau afara sa nasc cu moasa. In rest, suntem bine, cum spuneam, am fost ieri singura la piata am facut o gramada de cumparaturi, se uitau turistii nemti si englezi la mine ca la felul paispe, ce-or fi zis: p'asta o cauta nascarea si ea e la cumparaturi! Ma si plimb cat de des pot, si ieri am fost vreo 3 km pe malul marii, vremea e f frumoasa, nu f cald si o sa ma plimb cat pot de mult. Cam astea sunt vestile despre noi, in rest aici cu voi pe baricade.

Pupici la burtici, mamici si bebici!

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

MARIBELL, , eu zic ca ai intrat in linie dreapta, daca iesi la plimbare, zic si eu ca fetele, macar anunta si la spital, poate n-ar strica o privire de doctor la ce se intampla acolo . Doamne ajuta!

Ancutica , mai lasam un pic agitatele in stand by pt mine, cred ca au timp suficient de jumulit pompoanele cand incep contractiile adevarate. va anunt eu ce si cum .

Nati, eu daca nu nasc pana la inceputul saptamanii viitoare, ma paste o inducere, deci nici vorba sa prind DPN-ul decat cine stie cum...dar nu vreau inducere , motiv pentru care prefer sa incerc o stimulare naturala - adica sa ma agit prin casa/afara, sa fac curat, ma aplec, urc scari, mai dau la bicicleta magnetica, pun muzica sa dansez de una singura, mananc ananas (cica ar provoca travaliul, desi nu e nimic dovedit!), fac bai cu apa mai calda, stimulez sanii, iau si niste homeopate (pulsatilla)... cine stie, poate-poate nu mai ajung la inducere cu medicamente, ca da contractii mai nasoale.
daca ar fi dupa mine, as vrea sa nasc duminica, eu sunt nascuta duminica, david tot duminica, parintii mei, amandoi sunt nascuti duminica...ar fi frumos sa pastram traditia , dar asta doar e un gand, daca o fi sa vina azi sau saptamana viitoare, asta e, sanatos sa fie...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

maribell stiu ca teai speriat de dr dar cred ca ar fi bn sa mergi la un alt control
eu sunt bn

+36 bianca maria
AMR 4 sapt poate mai putin

Mergi la inceput