BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
lenabum spune:
neatzatrezirea ca se raceste cafeaua
noi ne-am odihnit,acum puteem sa vb,aseara nu eram in stare sa leg 2 cuvinte,dar pt ca a-ti intrebat de noi ne-am simtit datoare sa va dam de veste
noi speram sa nasc mai devreme avand in vedere problemele pe care le-am avut si le am,dar cred ca pe ultima suta de metrii copii mei se hotarasc sa mai stea ca e cald si bn in burtica
pe toate
+36 bianca maria
AMR 4 sapt poate mai putin
cris_09 spune:
Neataaaaaa!!!!
Lena multam de cafeluta!Delicioasa
Maribell foarte tareelefanta mica ce esti
Arturica sa va fie bine plimbarica
Nati bine ai revenitSa ne scrii mai des,ca altfel bagam motatele
Virgi nici sa nu te gandesti sa nu-i pui cercelusi.Surorii mele nu i-au facut gauri in maternitate ca le-a fost mila si au avut o groaza de tras.Si-a facut ea pe la 14 ani dar nefiind obisnuita ii scotea mereu,i se inchideau gaurile la loc,iar isi facea i se faceau cojite.....a fost mult mai greu
Nana e superba AdelinaMa inscriu la petit
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)
Reallaura spune:
Neata
Sa bag intai motatele pentru doritoare:
Maribell hai scumpa cu contractiile sa scutim alte proceduri neplacute!!!
Nati, bilica ma bucur ca acum sunteti cu sotii, putem scoate majoretele!
bubu draga de tine ce te mai chinuiesti! Da Domnul sa-si mai distanteze si ei mesele!!Mie mi se pare ca au pus bine pe ei, 750 gr tr sa puna in primele 3 luni.
Virgi noi am facut cerceii la externare, am pus direct definitivi, au supurat cam 10 zile, timp in care ii spalam cu spirt si miscam cercelusii de 3 ori pe zi. Drita aia e cu capul. trebuia sa-i spui ca nu esti acolo sa-i ceri sfaturi, ci sa pui cercei fetii.
nana superpozici! e tare frumoasa Adelina si ce alunita are
Vivela bine ca nu renunti la gradi, nu stiu cum te-ai fi descurcat!
Sorana si eu si sora mea eram spasmofilice, lesinam la plans, de fapt lesinam cam din orice si asta nu ne-a impiedicat sa fim cele mai voinice din clasa si printre primii la carte! nu voiam sa ma laud, ci sa te linistesc. nu are nimic baiatul!
Artu vai, bietul sot!!alta data sa iasa cu ea afara, pe a mea aerul o tufleste imediat! Ce ai luat baietilor de 1 iun? Super k ati iesit afara! poate tbia sa-mi iau si eu sling...hm...
Ioana5255 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
Da, le dau din 3 in 3 ore si noaptea la cerere, exact cum faceau in spital As vrea sa le maresc intervalul macar la 4 ore dar de aceea va intreb daca e ok deoarece ei si asa s-au nascut cu greutate mica si nu as vrea sa le incetinesc cresterea Sabina ta cat a crescut in prima luna si cat in a doua ? La mine Alexandra a luat 1100 gr si Alexandru 850 gr. Sper ca e ok. In seara asta o sa ii cantaresc din nou sa stiu fix la o luna cat au luat. Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Pai au luat super bine. Un copil nascut la termen trebuia sa ia in greutate intre 700 gr si un kg pe luna iar la 3 luni sa isi dubleze greutatea de la nastere. Prematurul trebuie sa isi dubleze greutatea de la nastere la patru luni. Teoria pediatrei mele. Ale mele in prima luna au luat fiecare cate un kg, dar in a doua mai putin sub 1 kg.
gabriela_s spune:
Neata,
am nesquick cu lapte in meniul din aceasta dimineata-si cu biscuiti,mmmm.Cine doreste?
lenafelicitari pentru eco!!!
si eu ziceam ca la sarcina asta nasc mai devreme dar azi am 40 de saptamani,deci iar am reusit sa tin bebele la caldurica bine,bine.sper sa iasa o dolofanica de vreo 3500 daca tot am ajuns aici.
lasa fetita acolo
Ce au oameniiastia cu gaurile in urechi???
Pe a mea am gaurit-o din spital,am venit direct de acasa cu cercelusi de aur pe care i-au sterilizat ei in prealabil.A fost foarte bine,i-am pus baneocin crema timp de o saptamana,nu a supurat deloc.
Ideea cu "lasa sa creasca sa decida" e putin exagerata,cum a zis si Artu,sa ii lasam la leagan sa creasca si sa isi aleaga ei parintii
De exemplu eu de cativa ani nu prea mai port cercei si zorzonele fiindca am facut o alergie tembela si ma irit de la orice nu e aur,iar aurul nu imi place.Am niste perlute cu tortite de aur,pe care le port la ocazii si vreo doua perechi de cercei din argint pe care le tolerez asa pt zi,cu zi.Daca am chef imi pun,daca nu ,nu imi pun si gata,plus ca nu se vad din avion gaurile mele din urechi,nu ma simt "marcata".
Cumnata mea tot asa,nu i-au facut gauri,s-a apucat sa isi faca singura pe la 16 ani si a ajuns la urgente cu urechea cat casa,inca nitel si ii taiau lobul urechii cu totul,asa infectie avea.
Noi avem discutia asta cu botezul,hazband nu e de acord,zice tot asa,ca sa creasca si sa aleaga ea...Pe cea mare am botezat-o,dupa indelungi certuri,proteste si discutii.Acum nu stiu,parca nu mai am rabdare de asa ceva,om vedea ce om face.
Nanam-am indragostit de papusica voastra
Imi place poza aia dupa prima noapte acasa,v-a terminat,a?
Artu La multe lunitedomnisoarei tale scumpe si cat mai multe plimbarici de acum inainte!!!
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Am ajuns la 40 de saptamani!!! Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt 2 zile!!! <<<<---
Blog de mama si nu numai
Vivela spune:
neata
mi-am inceput ziua bine, cu o cafeluta si cu poze de la Nana . foarte, foarte frumoasa puiuta mica, poza asta ma termina, are asa niste buzite de-ti vine sa o pupi tot timpul. ceea ce cred ca si faceti .
mai, de Madutza si de Viriniana nu mai stie nimeni nimic? am inteles ca se dusesera sa nasca de vreo 2-3 zile, chiar nicio veste? eu sper ca sunt bine toti 4, mamici si pitici si ca se dragalesc si n-au timp de noi .
eu experimentez un soi de contractii de cand m-am trezit, mai mult ca niste crampe, dar foarte scurte, bebe pare ca vrea sa iasa prin burta mea direct, imi trage niste suturi de ma lasa fara respiratie.
eu i-am explicat deja pe unde e iesirea, sper sa fi priceput.
va anunt daca se schimba situatia, probabil bebe ma asteapta sa termin de calcat niste rufe si de re-facut manichiura .
va pup .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
corinasmile spune:
Neatza fetele!
Chiar asa, nici o veste de la Madutza si Viriniana?
Cornelia, tu nu mai stii nimic?
Virginia, dar a fost deplasata atitudinea dr-tei voastre!
Uite, noi de exemplu am am hotarat sa nu punem cercei, cam din motivele explicate de dansa: atat timp cat nu e vb de o necesitate medicala, mie nu mi se pare corect sa iau aceasta decizie in locul copilului meu. Bineinteles ca sunt altele pe care am obligatia sa le iau, ca si parinte, si sa mi le asum, spre binele copilului, insa aceasta nu este una dintre ele, fiind pur estetica.
DAR, vreau sa accentuez, aceasta e doar parerea mea si nu as indrazni nici o clipa sa o impun cuiva. Am scris acum doar pentru ca ai cerut sfaturi si cred ca e mai ok sa ai opinii din ambele tabere
Mai cred ca luarea acestei decizii este cumva legata si de experientele proprii (au mai zis fetele despre sine sau surori mai mici/mari). Eu nu am avut cercei de mica. Am rugat-o pe mama sa ma duca la spital sa facem gauri pe la 12 sau 14 ani, cand mi-am dorit acest lucru. N-am plans, nu m-a durut. Acum nu port cercei decat f rar, mai mult la ocazii speciale.
Copilului o sa ii explic ca e ok si cu, si fara. Sa faca asa cum crede ea de cuviinta.
Uite o pt curaj, sunt convinsa ca vei lua cea mai potrivita decizie pt voi. Si dupa ce o faci, nu te mai lasa influentata si stresata de parerile (impuse ale) "binevoitorilor"
Ioana, felicitari pentru prima plimbareeeee Ce multumita pare Sabina
Iar povestea cu tati e haioasa. Al meu cred ca ma suna la primul scancet (de fapt m-a rugat deja sa nu-l las singur cu copilul, ca se panicheaza si nu se descurca ), dar voi sunteti cu experienta deja, si e frumos cum faceti fata provocarilor!
Nana, am admirat pozele Adelinei Si comentariile sunt -
Lena - felicitari pt rezultate bune de la control/eco!!!
Maribell, asa imi place de tine ca esti senina si vesela. In fiecare zi intru pe forum si ma astept sa gasesc in titlu "Hai, Maribell!". Dar tu tot 2in1, si tot zambitoare
Bravo, sa iti ajunga rabdare si buna dispozitie pana la marele eveniment si mai ales dupa
Nati - ce bine ca ai dat de veste! Sper sa ne poti anunta cand se intampla marele eveniment, eu iti stau cu placere la dispozitie cu nr de tel pentru sms
Sorana, nu-ti mai face atatea griji!!! Orice femeie va fi o norocoasa sa intalneasca un barbat sensibil, asa cum pare ca va deveni puiul tau. Esti o mamica extraordinara si sunt convinsa ca vei creste un baiat suficient de puternic sa faca fata provocarilor vietii, si cu un suflet mare!
Theodora - cum mai esti? Te avem in preajma la capitolele noi si modificarile listei, precum si la felicitarile pt toata lumea, dar parca n-ai mai povestit nimic de tine - cum te simti, cu ce te mai ocupi? E frumoasa vremea la voi? Mai ai puteri/chef de plimbari pe malul marii?
Fetelor, va multumesc din suflet pt urarile facute sotului meu drag!! I le-am transmis si s-a bucurat mai ales de faptul ca am gasit o comunitate de fete bune si deschise, cu care pot discuta diverse, cere (si uneori chiar oferi) sfaturi, recomandari utile.
Cate o pt fiecare burtica si mamica!!!
Corina 36s+ cu Maria
AMR - mai putin de 4s si apoi...
Crissy_C spune:
Neatzaaa!!
Noi saptamana viitoare pe vremea asta nu vom mai fi 2 in 1!
Artu, felicitari pt prima iesire in lume! kung fu?
La multe lunite fericite Sabina!!!
La multe lunite fericite Ekaterina si Iustina!!!
Nana, Adelina e o bombonica superrrba!
Gabriela, felicitari pt implinirea celor 40 sapt! sa faca bine sa fie o grasunica daca tot a stat cuminte pana acum!
Vivela, pregatim motatele?
Maribell scumpa, s-au indesit contractiile alea sau te tin tot asa pe jar?
Nati, sper ca au trecut contractiile alea, macar pana vine tati, azi!
Cristina, fericita 38+ cu Patricia
AMR 7 zile!!!
maribell spune:
'neatza gagigi.....
sunt terminata.....toata noaptea am avut contractii de o durere infricosatoare.........ce babau, nu am putut sa dorm deloc, cum adormeam ma luau contractiile....
de dimineata, la fel aproape la 15 min am contractii...ce sa mai sunt babaul intruchipat plecat cu capul.....
oare de ce nu se intensifica sa nasc si eu o data?
iar burtica e jos rau.....si simt nevoia de pipi la fiecare contractie.....ce urat !!!!
LA MULTE LUNITE SABINUTZA !!!!
center] LA MULTE LUNITE ECATERINA SI IUSTINA !!!![/center]
SA CRESTETI MARI, SANATOASE, FRUMOASE SI DESTEPTE...SA VA FACETI PARINTII CEI MAI FERICITI DIN LUME !!!!
LENA CE FACI?
GABRIELA_S habar nu am ce are dr-ul ala, dar cred ca asa e el...nu cred ca ma discrimineaza pe mine....
FELICITARI PENTRU 40 DE SAPTAMANI !!!!
NATI .....cred ca daca nu nasc azi.....ma urc pe pereti de durere, nu cred ca mai pot indura inca o noapte alba si cu dureri babau.......sa-ti fie de bine cumparaturile...
ARTU ce dulci sunteti voi in sling....plimbare placuta....nu te doare spatele?
BILICA....cum esti, mai sta bebitza?
LAURITA, CRISTINA.....
FETELE.....CRED CA AU INCEPUT SA FIE MAI DESE CONTRACTIILE.......ADICA NU M-AM MAI UITAT LA CEAS...DAR....
MA DUC UN PIK AFARA....VA DAU MES DACA SE INTAMPLA CEVA....
MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24