BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
Reallaura spune:
Neata fetele
Aseara am reusit sa-i adorm pe amandoi odata, o consider o victorie...
Inta am lasat-o pe ea sa planga in camera ei, l-am ametit pe Mirci, leganat, apoi aproape adormit l-am dus la ea, fata cu tzitzi in gura, pe el il mangaiam cu o mana. S-a trezit de cateva ori pe jumatate, a apucat-o de cap, a zis "o bati??", i-a pus picioarele pe fatza si a adormit!! se vede o luminita totusi!! sunt f incantata...acum stiu ca nu va fi mereu la fel de usor, dar am noroc ca fata nu urla non stop, mai face si pauze saracutza.
Va multumesc tuturor pt sfaturi si comentarii:Sorana, flory, cris-o9, gabriela_s, Artu, maribell, ancutzicab, vivela
Flory ma bucur ca te-ai impacat cu sotul. Cat despre chinul tau cu mulsul, eu zic totusi sa incerci sa alaptezi. Avem la cealalata odisee o fata cu un prematur nascut la 32 de s si care, evident nu sugea, nu avea reflexul suptului. A reusit pana la urma sa-l faca sa suga si desi nu avea decat vreo 40 de ml i-a mentinut si l-a alaptat pana la 2 ani! Iar tu ai lapte, e pacat...incet incet vei reusi si-ti va fi mai usor!
cris_09 felicitari pentru nota mare la examen!! Doamne, cum mai poti invata, eu cred ca nici sa vb nu mai stiu . Cu bb2, nu te lasa descurajata...eu poate l-am cocolosit prea mult pe Mirci si e f mamaos, abia acum la 2 ani a inceput sa mai stea si cu altii si sa se dezlipeasca de mine si hop veni si bb2! Poate am gresit pe undeva, eu stiu...
Vivela imi pare rau de probl cu David...sper totusi sa fie ok. Nu stiu ce sa zic despre mersul la bunici, sper sa nu o interpreteze ca pe o excludere a lui din cauza lui bb. Culmea ca si Mirci a stat vreo 4 zile la soacramea - cu tot cu barbatemiu, altfel nu statea- pentru ca a fost racit...e f greu, Eu ziceam ca la 3 ani ar fi fost mai usor, se pare ca nu toti copiii sunt insa la fel. Mult succes si tie cu acomodarea! Ma duc sa mai citesc pe cabinetul psi. Ah, si soramea a ajuns cu baiatul ei mare de 4 ani la psiholog dupa ce l-a nascut pe cel mic...incepuse sa faca pipi pe el, venea de la gradi si spunea: vreau sa dispara bb!...stii cand s-a linistit? cand a mers si fratiorul mai mic la cresa a plecat si el linistit la gradi...stiind ca mamica lui nu mai e singura cu cel mic. eu sper s anu dureze atat acomodarea nici la voi, nici la noi!
Artu bine ca nu ti-ai luat avertisment!! Super pozele cu frumosii tai! toti 3 sunt niste frumosi!
gabriela_s wow, ce povestesti tu acolo e papusa ta, sunt impresionata, la 3 anisori...al meu vorbeste f bine deja. De pe la 1 an si 10 luni vb de toate, asa ca ne intelegem, insa are o incapatzanare a lui de nu se poate si e cam mamos. Totusi am si eu incredere ca cu timpul va accepta situatia si ne va fi mult mai usor!
Cum se poate la prietena ta de care povesteai, se va putea si la noi..apropos de detergenti, azi ar cam trebui sa bag si eu o curatenie mai generalanu am nici un chef!
Maribell ce faci?? ce era cu contractiile?? mai esti pe fir sau scoatem majoretele??
Mada ai nascut sau nu??? nastere si recuperare usoara!!!
bilica sper sa mai astepte bb pana vine sotul si ajungeti in siguranta la spital!!
Sabina, Nana, Nati ce mai faceti?
theophillina spune:
BEATRICE de beluistef
Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
theophillina spune:
Alexandra Maria & Alexandru Andrei de bubu30
Emma Antonia de taty_ana
La cat mai multe lunite dragi floricele de liliac, sa cresteti mari si sa le aduceti parintilor vostri numai bucurii si impliniri!
Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
gabriela_s spune:
neataaaa,
m-am culcat tarziu,pe la 1,am tot avut contractii-nedureroase-dar simt ca se pregateste gogoasa asta mica sa iasa.la un moment dat o simteam cum impinge cu caputul acolo jos,am zis ca gata,asta ma rupe pe din doua
bilicabravo,o sa vezi ca sta acolo pana la intalnirea cu tati
ce povestesti cu epilatul,brrrr...de-aia nu m-am mai dus eu de atatia ani la epilat la salon!!!
laurafelicitari pentru "victorie"!
aseara dupa ce ti-am scris ma gandeam ca totusi al tau e baiat,si baieteii reactioneaza altfel in relatia cu mama.cred ca sunt mai posesivi,cer mai multa cocoloseala
ia sa vad eu ce urmeaza si la mine cu doua fete cucuiete
ma uitam la adriana ce bine se intelege acum cu baietelul prietenei mele,e o diferenta de 1 an si 9 luni intre ei.insa cand s-a nascut adriana,el era f gelos,de cate ori o vedea pe mamica lui cu adriana mea in brate,era jale.cand mergeam la ei in vizita urla sa plecam mai repede cu bebe...nu mai spun la botez,ca parintii lui sunt nasii fetitei mele,a stat botos tot timpul in biserica,nu concepea sa o vada pe mami a lui cu alt copil in brate.
acum ca el are 5 si ea 3 ani ,sunt cei mai buni prieteni,se joaca atat de frumos impreuna,intreaba mereu unul de celalalt.e drept ca daca ii punem la masa e musai sa aiba amandoi pahar la fel,farfurie la fel ,ca altfel incep discutiisi se mai ciondanesc si pe jucarii,ca orice copii,dar nimic exagerat.
cred ca e mai greu pana recupereaza si bondocii astia mici,incep si ei sa mearga si sa faca mai multe si devin interesanti pentru fratiorii mai mari.
artuce gargarita dragalasa ai acolo
Vreo veste de la Madutza?
Scuze ca intreb,dar mi-a scapat,pe ea au indus-o sau i s-au declansat natural contractiile?
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai
Crissy_C spune:
Buna dimineata!
Ce-i cu linistea asta pe aici??
Poftiti la o cafeluta cu lapte , poate va vine cheful de scris
Nana, Mira, Bubu, Carla haideti fetelor, mai dati-ne un semn de viata, mai povestiti-ne din experientele voastre ca ne e dor de voi
La multe lunite, fericire si noroc floricelelor care implinesc azi o luna de viata!
Eu am fost aseara la dr la vizita obisnuita, totul ok, mi-a facut non stress test si nu sunt contractii, o foarte scurta eco - cred ca nici 30 de sec nu a stat cu sonda pe ea, a vrut doar sa verifice pozitionarea capusorului, ne mai vedem saptamana viitoare o data si pe 10 iunie gata, scoatem pitica la lumina
Vivela, am citit postul tau de la psi, offff, tare greu este sa dai sfaturi si nu m-as baga, doar ca eu nu vad in situatia actuala ce altceva ai putea sa faci decat sa-l duci la bunici... Adica, daca te apuca nasterea, e ffff greu sa-l cari pe David dupa tine, daca il apuca si vreo criza intre timp... eu zic sa nu te risti. Sper sa se schimbe totul in bine odata cu venirea lui Damian iar tu sa gasesti cea mai buna solutie pentru puisorii tai
Legat de scoica e suuuper cea pe care ai gasit-o, n-am mai vazut pana acum alta care sa se lase asa misto pe spate si cred ca-si merita banii. Dar scaunul cu isofix de la ce varsta poate fi folosit? Noi am optat pt o scoica ieftina in ideea ca o folosim doar 4 sau maxim 6 luni pana poate sta in funduletz, urmand sa investim mai mult intr-un scaun k lumea... Dar n-o vazusem pe asta
Bilica, a trecut cu bine noaptea, il intampinati pe tati tot 2 in 1?
Cristina, fericita 38+ cu Patricia
AMR 8 zile!!!
gabriela_s spune:
vivela
daca nu te dau banutii afara din casa,iti sugerez sa cauti pe okaziisa stii ca sunt multe lucruri faine si aproape ca noi,mai ales la cat scoica auto,pe care putina lume le foloseste mai mult de 6-7 luni.noi am cumparat acum scoica de la maxi cosi cu doar 100 de lei,aproape noua.propietarul spunea ca a folosit-o vreo 2 luni si cred,ca arata impecabil scoica.noi am ales maxi cosi ca sa o putem folosi si pe carucior,si sa stii ca sta bine fixata si in centuri,iar maxi cosi e o marca buna din cate am citit eu pe net.
e drept ca e faina rau scoica aia pe care ai gasit-o,dar sincer n-am intalnit pe nimeni sa foloseasca scoica mai mult de 7-8 luni maximum,chiar daca ei zic ca sunt facute pana pe la 1 an si ceva,si daca zici ca nu stai bine cu finantele...pretul e cam piperat.
am vazut oferte de scoica+baza isofix cu 500 de lei(era si baza inclusa in pret).cauta si acolo unde ti-am zis
la caprita mare am folosit de pe la 8 luni si pana acum scaunul chicco key 1 care sa lasa putin si pe spate cat sa poata dormi copilul,am fost multumiti de el.acum i-am cumparat un inaltator simplu si o sa o tinem cu centurile de la masina,ca deja nu mai e loc,desi scaunul e destinat pt categoria 2-5 ani,nu mai incape calumea in el.
bafta la dr vineri!!!pe mine ma induce ca am ajuns la termen,colul e putin deschis si am ceva contractii,ca altfel nici gaaaaaaaand.prima data m-a tinut asa pana la 41 de saptamani si cred ca ma mai tinea o saptamana,ca era totul ok in burta,dar deja nu mai rezistam eu cu capul
ieri cred ca de trei ori am intrebat,ca sa fiu sigura,daca chiar vin sa nasc sambata,daca sa iau bagajul la mine.sa nu imi deie teapa sa ma trimita inapoi acasa ca eu nu plec
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai
r_ocsy spune:
BUNA FETELOR !
Ieri am fost zombi toata ziua, cand dormea fata profitam si eu. Tare greu mi-a adormit ieri si azi noapte ! Vad ca are cam 2 faze pe zi in care nu adoarme decat dupa vreo 3 ore de la masa si bine-nteles cand sa adoarma i se face foame iar si o luam de la capat !
Azi noape a adormit pe la 1:30 9 (trezita de la 21 , facut si baita care in primele zile o adormea instant) , s-a trezit la 3:45 a papat putin si a adormit rapid din fericire si nu ne-am mai trezit decat la 7:15. Acum doarme de la 10 .
Am inceput sa dau si completare ca din pacate productia proprie nu mai face fata cererii, ma bucur ca totusi mai am lapte si nu a secat de tot. Ma cam chinui cu ea cand o pun la san ca e fomista in prima faza si nu are rabdare sa traga ca sa vina lapticul , dar nu ma las si printre plansetele si nervii ei mai papam si de la san iar completarea vine la sfarsit. Cand vad cu cata lacomie trage din biberon ... mama, mama !
Am sa citesc din urma acum ... cat apuc !
R_ocsy , mami de Sofia
cris_09 spune:
Neata fetelor!!!!
Raportam si noi prima serie mai dura de coliciosi.Ieri de pe la 13 pana seara la 21 a plans aproape incontinuu,nu mai stiam ce sa-i fac.
Bine ca noaptea a dormit,de la 21 la 2 si apoi pana la 6 cand a inceput iar sa planga
Nico sunt la contabilitate.
Laurita reusesc sa invat ca ma mai ajuta mama,face ea mancare curatenie,si cat doarme bebe mai arunc si eu un ochi pe cursuri.Bine recunosc ca am fost putin ajutata si de o colega la examen,dar de acum trebuie sa fiu si mai constiinioasa ca naste si ea saptamana viitoare
Fetele care deja ati nascut,nu vreti sa puneti si data nasterii la semnatura?Ca atunci cand raporteaza vreuna ca a scapat de tot de colici sa stim la ce varsta exact
Nati unde esti?Chiar te-ai lipit cu super glue de papi?
Mira ziceai ca o sa faceti botezul devreme.Va pregatiti deja?
Nana esti bine?
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Aseara a fost de cosmar. Bogdan de garda, am ramas singura cu ei. Mirci ca sa doarma cu mine, fetii ii era foame. Nu mai spun ca nu pot alapta decat in picioare cand e el acasa, altfel ii da palme in cap sau o strange de cap. Alaltaieri a ciupit-o de nas de i-a dat sangele... Nu mai zic cat o bruschez, abia adoarme si tb sa ma scol brusc cu ea, sau sa-i smulg tzitzi din gura...etc etc exact ce nus e face la un bb mic. O las namancata, hai sa-l culc pe el, il culc, dau sa plec deschide okii, nu mami, nu mamii, baga-te in pat...aia mica plange de foame, mai plange, mai uita, zic hai sa-i fac ILincai un bibe ca de alaptat nu e timp sa reusesc sa adorm macar unul...il ia Mirci il bea, mai fac un bibe, ii fac lui suc de porto, varsa sucul, bea iar bibele Ilincai. Apoi stai Laura si cauta biberonul...Unde credeti ca era, fetele???In gunoi il aruncase Nu mi-a venit sa cred cand l-am gasit acolo...Ooof ce o fi si in sufletelul lui, dar e cumplit si pt mine, 2 copii e mai mult decat suficient...n-as mai putea cu inca unul,...Ma simt suficient de rau pentru ca Mirci e gelos si ea e neglijata cat e el acasaooof..alte mamici cum or face? Gata m-am vaitat. scuze! Rocsy o dulce Sofia, sa va traiasca Cris-09 citit povestea nasterii. felicitari mamica curajoasa! Gabriela10 felicitari si tie, m-am speriat cand am auzit de forceps...brrr...bine ca totul e ok! Ale, Madutza, Viri curaaaj! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Laurita : dar e ingrozitor ce povestesti tu acolo, chiar nu stiu cum rezisti !!!
Nasol ca Mirci e asa de gelos pe mititica, pe cuvant ca mi s-a facut mila de ea . Cand sotul tau e de garda, nu ai putea sa il trimiti pe Mirci la bunici ? Asa te-ai putea ocupa de Ilinca , sau ti-e teama sa nu devina mai gelos. Of, of.
R_ocsy , mami de Sofia