BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
ancutzicab spune:
Lena, bafta maine la control si o noapte linistita!
Anca 39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
ancutzicab spune:
Vivela, am citit topicul tau de la Psi, imi pare rau ca treceti printr-o asemenea situatie cu David. Imi dau seama ca esti cu mainile legate si ca ati luat decizia de a-l trimite la bunici, in disperare de cauza. Recunosc, eu nu cred ca as avea curajul sa imi asum acest risc - sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Mi-ar fi prea teama ca lucrurile s-ar putea inrautati mai mult.
Luca al nostru nu prea da semne ca ar intelege exact ce i se pregateste. Astept cu sufletul la gura reactia lui si sper la ce e mai bun. Doamne ajuta si va tin si voua pumnii!
Sorana, din punctul asta de vedere, sunteti niste fericiti. Sa ramana relatia dintre frati cel putin la fel de buna ca pana acum!
maribell spune:
LENA IUBITA.....MULT SUCCES MAINE LA ECO !!!!
vad ca mi se intareste burtica mai des....dar fara dureri....oare sunt contractii?
sa le cronometrez?
VIVELA ce psi?
MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
maribell spune:
usor tuturor......
multi burticilor, mamicilor si floricelelor de liliac.....
MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
cusa spune:
Amn scris mai devreme ca am vorbit cu Madutza si era tot la spital cu contractii dureroase dar nu sufiecient de dese, inca nu era dilatata si a zis ca mai dureaza si ma tine la curent si cum aflu vesti de la ea , imediat va anunt!
Speram ca bebele Luca sa vina pe lume in curand si mamica lui sa scape repede si usor!
Vivela spune:
cusa, multumesc de raspuns, nu vazusem ca ai mai scris odata .
haide, Madi
ancutica , sa dea DD sa nastem cand sunt si bebeii pregatiti, ca degeaba suntem noi nerabdatoare, tot ei decid cand vin pe lume. si desi eu vreau sa nasc pana imi pleaca doctorul in concediu, parca n-are rost sa fortez lucrurile de acum, oricum el mai sta si saptamana viitoare in activitate, deci si daca o sa nasc peste o saptamana de aici inainte tot e bine.
eu de vreo cateva zile tot caut un scaun de masina pt pici, suntem cam plimbareti si ne e absolut necesar inca din prima zi. oscilez intre un scaun cu isofix (sunt constienta de beneficii) si un scaun gen scoica cu sistem de prindere in centuri, care are avantajele ei - o poti lua din masina si folosi ca port bebe, o pot monta si pe scaunul din mijloc spate - unde nu am isofix, dar am centuri in 3 puncte...). pe de alta parte, o utilizez limitat, pana cam la 13 kile ale copilului - deci cam pana la un an, hai un an jumate, ca mai mult conteaza inaltimea decat greutatea (david acum are 14 kile, dar ma indoiesc ca ar incapea in scoica).
pe de alta parte, m-am indragostit de scoica asta , e cam scumputza, dar arata f bine si se lasa la orizontala ...cu aceiasi bani insa as putea sa iau un scaun isofix pe care sa-l foloseasca pana pe la 4 ani...
nu ma dau nici banii afara din casa, ca la o adica as zice ca dupa un an il schimb...
of, si trebuie sa ma decid rapid, acum inclin catre scoica aia, tare confortabila pare cand il vad pe bebele ala micut in ea .
voi ce ati cumparat? sau ce intentionati sa cumparati pt transportul cu masina?
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ancutzicab spune:
HAI MADUTZA! NASTERE USOARA SI RAPIDA! HAI LUCA!
Vivela, noi i-am luat lui Luca scaunul Marco Polo de la Inglesina, e de la 0 la 18 kg si suntem foarte incantati de el. Nu e Isofix, se prinde in centura. E drept, la inceput am folosit scoica, dar scaunelul asta are un reductor foarte eficient, cel putin la fel de comod ca o scoica, dupa mine. Si acum, ca e Luca mai mare e foarte OK, mai ales ca se lasa mult pe spate si doarme fara probleme in el la drum lung. Gasesti pe inglesina punct ro mai multe detalii, inclusiv un link la un filmulet pe youtube despre montatul scaunelului in masina.
arturicii spune:
Ei, m-am uitat acum la pozele cu floricelele de liliac! vai, ce bebei frumosi, care mai de care!
Marlena, mi-am permis sa sterg una din cele 2 poze ca sa pastram cate una ptr fiecare bebe in acel album
Si am pus si eu cateva poze cu cei 3 nazdravani, aici
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
lenabum spune:
artusa-ti ajute bunul dzeu sa fi sanaroasa sa te bucuri de cele 3 minuni,ai niste barbati de nadejde si o dra minunata
+36 bianca maria
AMR 4 sapt poate mai putin
bilica spune:
Eiii fetelor,se pare ca Rachel a mea asculta de voi .E unsprezece noaptea si ea e la locul ei in burtica. De dimineata am fugit la epilat,pensat,manichiura,pedichiura....,caci nu voi mai ajunge vreo 7 sapt cica dupa nastere,oare voi rezista? Si am dat de o chinezoaica care ma jumulit si de un rand de piele,imi venea sa sar de pe masa aia neterminata.Ajunsa acasa am desfacut crema fetei pt fundulet DESITIN pt a mio aplica personal ,deci o incerc pe pielea mea cat e de buna .
Peste 12 h am programare la doamna DR si imi va zice mai exact cat mai rezist....( sper sa depasesc aceasta noapte ),iar in 24 de ore va ajunge si sotul ,sper sa fim tot 2 in 1 la aeroport pt al intampina.
38+ RACHEL