Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Fetelor, mai dati idei la nume de fetiteee...noi acolo avem probleme.
Daca e baiat ne gandim la Alexandru-Ilie (Alexandru ne place la amandoi iar pe sot il cheama si Ilie)
La fete suntem in pom. Ca si la voi: ce imi place mie nu-i place lui si invers. Mie imi plac: Sofia, Daria, Iulia...lui ii plac: Irina, Delia, Alexia...

22+ cu un carucior multicolor :)

Amalia,Lorena,Gabriela,Izabela,Larisa,Stefania,Ilinca.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

nu e nimeni la elias? cris si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Summer sigur ca nu te scoate numele din multime. Doar ca eu personal n-as pune copilului un nume "la moda", in parc sa raspunda 10 cand il strig. Oricum vorba lui Klarisse, eu tot la bubulin, neghinita, gogosel ma gandesc!

Cristina 22+

Mergi la inceput

va naste cineva la elias? ast raspuns. va pupic pe toate. cris si bebe din butica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

nici noi nu ne luam dupa moda...tocmai de aia, nu dam inapoi doar din cauza ca e la moda sau din contra, nu e

22+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

am crezut ca e f usor sa alegi numele pt bebe dar s-a dovedit a fi f greu. ne-am gandit la cateva nume de baietel dar nu ne putem hotara. pana ne vine vreo idee ramane bebitu sau noastra. cris si din burtica

Mergi la inceput

andreea 82 am vazut ca esti cu cateva zile inaintea noastra . la ce spital vei naste? dr mea este de la elias si e extraordinara. nu stiu insa cu e spitalul. ce conditii sunt la maternitate cris si bebe 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Fetelor,

barbata-miu a zis ca vrea el sa aleaga un nume neaparat si a ales Maria, iar al doi-lea nume a zis sa-l alegem noi(noi insemnanad eu cu mama si cu tata), dar dintre Izabela si Irina!
Si oricum el o sa mearga sa declare copilul si o sa scrie fix ce vrea el!
Asa ca....nu imi mai fac nervi ca nu are rost!
O sa vedem atunci cum o fi!

Ghiocela 21+

Mergi la inceput

am scris mai multe mesaje dar nu stiu de ce au disparut. sunt noua aici dar nu inteleg de ce au aparut si dupa au disparut mesajele mele. cristina si bebe din burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna seara!
Felicitari pentru vestile minunate de la doc.
Si La multi ani pt copilasi, inclusiv celor din burtica!

Maya, mult curaj albinuta!

Desi habar n-am ce o sa fie bebe, am mai adaugat la listuta si Simina. Mie mi se pare usor sa gasesc nume de fetita, si groaznic de greu pt baietei. Oricum pe primul loc la categoria asta a ramas totusi Tudor. Sotul meu imi acorda libertate deplina, orice nume ii spun lui ii place

Si din categoria neuronului gravid , am facut una zdravana. Am zis ieri sa schimb parola la mail-ul personal si... am schimbat-o atit de bine ca nu o mai stiu nici eu. Mi-am blocat contul, am incercat zeci de variante si nu vreaaaa
Si ca sa fiu eu sigura ca imi protejez bine contul, am mai si pus niste raspunsuri aberante la intrebarile de siguranta, pe care oricum nu mi le pot aminti, eventual doar ghici sub hipnoza
Acu', pe linga nume de copil tre sa ma mai gindesc si la un ID frumos pt un mail nou nout Of, of

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 22+

Mergi la inceput