Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)
Raspunsuri - Pagina 16
mari_paun spune:
salutare fetele, sa ne traiasca copilasii si sambureii din burtica
pe samburelu meu il va chema PETRU, de mult imi doresc un asa nume pt baiat - piatra, putere, loialitate, intelepciune, credinta
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 20+ si mami de Ema
chichiutza spune:
Andreea Alexandru ne place si noua, dar am o prietena profesoara, are 2 clase in care sunt cate 10 Alexandru, se pierd in multime. Pt fetite mie imi plac Miruna, Iulia ( astea urmau sa fie numele fetitei noastre ), Irina, Ioana, Daria, Maria, Maia, Ina, Dina, Bianca, Andreea si ma mai gandesc. Aveam o lista dar am pierdut-o de cand nu mai e fata!
Cristina 22+
bebecris26 spune:
la multi ani fetele pt copilasii vostri. urmaresc cu mare interes ce scrieti aici si asa vrea sa iau parte la discutiilevoastre. VIITOARE MAMI DE BAIETEL 22 SAPT
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Maya nu vreau sa d-au navala dar daca vrei raspunde-mi! Vei avea unde sa locuiti tu si copilul?! Ai venit? Sau te sustine familia? E greu sa fii parinte singur dar uneori e mai bine decat sa chinuie doua suflete! Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta (imi vine mereu sa/ti zic Alyntia ) sunt independenta financiar, am unde sa stau, familia ma sustine moral, mama ar fi fost cea mai fericita ( nu cred ca i/as fi facut o bucurie mai mare decat sa am un bebe)... el nu ma ajuta cu absolut nimic (doar simula ca il intereseaza) financiar nici atat ... cu toate ca veniturile lui sunt cu mult, mult peste ale mele.
Nu am programat sarcina, pur si simplu sa intamplat asa ca imi asumam toate responsabilitatile si nu ma interesa daca ma ajuta sau nu. Ce am simtit in momentul cand am ramas insarcinata... nu pot sa va descriu...stiam ca o sa pot face totul posibil, cum se zice 'as fi mutat muntii din loc' este adevarat, sunt o fire bataioasa si cu siguranta as fi facut fata.
bebecris26 spune:
am inteles ca trebuie sa mai scriu cateva mesaje ca sa scap de moderare. mami cris si bebe din burtica
maya71 spune:
Alyntia, stai sa nu intelegi gresit ca m/am simtit... nu stiu cum, sub nicio forma... din contra Multumesc tare mult si simt ca imi clarific foarte multe vorbind cu voi, chiar imi este de ajutor
Trebuie sa duc pe cineva si continui acasa daca ma mai suportati(glumesc)
summertime spune:
Sofia, Alexia si Luca sunt acum noile trenduri ;)
In orice caz, orice nume ar fi tot se poate pierde in multime la un moment dat. Nu numele te scoate din multime. Numele trebuie sa ti se potriveasac si sa iti placa tie ca parinte si apoi copilului sa-l pronunte. Eu am 7 prietene Cristina, nici nu mai stiu cum sa le trec in tf, insa cand ma adresez uneia cu "cristina" imi suna altfel decat cand ma adresez celeilalte "cristina". Numele imprumuta din personalitatea persoanei si il face sa sune special in unele cazuri.
Eu am ales primul nume al fetitei, pe al doilea il alegem la nastere, dupa ce ii vedem fatzuca. Cu toate ca un nume este suficient in opinia mea, doar unul dintre ele il folosesti si te defineste, al doilea e asa...
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
bebecris26 spune:
cine va naste la spitalul elias? eu voi naste in octombrie cu d-na dr rodica cristia. mi se pare o dr extraordinara. daca este vreo burtica la dansa mi-as dori sa impartim impresii cris si bebe din burtica
bebecris26 spune:
mi-as dori sa stiu de la mamici care au mai nascut la elias ce conditii sunt in spital, cat e de curat, personalul cum se comporta.