Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexuza ca si nume de baieti mie imi plac ANDREI SI LUCA IN SCHIMB LA FETITEE nu stiu : EMMA, DIANA SAU BIANCA( ULTIMELE 2 ii plac sotului mult) Burtica de 26 + |
Numele de baieti au fost si pe "lista" noastra!
Numele de fete sunt si ele frumoase!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Uitati ce am gasit despre nume:
http://www.primaverii.ro/120971-etimologia-numelor
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Si mie imi plac pt baietei numele Raul,Andrei si Liviu,iar pt fetite Maia bineinteles,(bb-ita mea va fi Maia Elena),Fabiana,Iulia si Diana
Ana21+
chichiutza spune:
Klarisse Matei e pe lista sotului! La mine mai e Tudor,Andrei, Sebastian, Teodor. Evident nu si pe a lui, pe care mai e si Nicolae!
Cristina 22+
summertime spune:
Eu daca as fi avut baiat l-ar fi chemat Alexandru. Multi il considera nume comun, insa mie mi se pare barbatesc, sonor si clasic.
Sunt f multi baietei Luca in ultimul timp, am observat.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
chichiutza spune:
Dragute ar mai fi Eduard, Cristian, Bogdan, Radu...E greu fratilor! Credeam ca e mai simplu!
Cristina 22+
Andreea82 spune:
Fetelor, mai dati idei la nume de fetiteee...noi acolo avem probleme.
Daca e baiat ne gandim la Alexandru-Ilie (Alexandru ne place la amandoi iar pe sot il cheama si Ilie)
La fete suntem in pom. Ca si la voi: ce imi place mie nu-i place lui si invers. Mie imi plac: Sofia, Daria, Iulia...lui ii plac: Irina, Delia, Alexia...
22+ cu un carucior multicolor :)
Klarisse spune:
Noi prima oara crezand ca e fetita eram 100% convinsi de nume: Sofia, mi se pare atat de elegant si de special..Dar uite ca la baiat e mai greu..
Klarisse graviduta 21+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea82 Fetelor, mai dati idei la nume de fetiteee...noi acolo avem probleme. Daca e baiat ne gandim la Alexandru-Ilie (Alexandru ne place la amandoi iar pe sot il cheama si Ilie) La fete suntem in pom. Ca si la voi: ce imi place mie nu-i place lui si invers. Mie imi plac: Sofia, Daria, Iulia...lui ii plac: Irina, Delia, Alexia... 22+ cu un carucior multicolor :) |
In ultima vreme e o explozie de fetite pe care le cheama Alexia
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+
Ingerasul meu