Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaelka77 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR !!!
Atat de agitat a fost bb azi ca pana acum nu m-am ridicat din pat; e tare jucausa dar pentru mine e un pic dureros jocul ei asa ca prefer sa imi ascult medicul si sa stau linistita. Si am si mici intepaturi jos de tot...
Si noi avem tot un apartament cu 2 camere; l-am cumparat in 2007 cand ni se parea suficient pentru 2 persoane. L-am renovat in totalitate; am dat jos tot pna la tencuiala, chimbat tevi, instalatii, gresie... o multime de munca. Mai trebuie numai izolat pe exterior (peste vreo 2 luni). Am si eu 2 nunti anul acesta dar una e la sfarsitul lui august si nu voi merge (trimit bani)iar cealalta la prietena mea si bineinteles ca nu pot lipsi (numai daca am interdictie de ma medic). An de criza cu cheltuieli multe. Noi sa fim sanatosi
fetele
25+
ana_25 spune:
Off,fetelor!Va cred si eu ca e grea alegerea numelui pt bb.Dra o sa reusiti voi sa gasiti ceva frumos si potrivit,sunt sigura!
Ana21+
ionela.n spune:
Klarisse, mai ai timp sa va hotarati la un nume si sa gasiti ceva care sa va placa. In fond, e ceva foarte important, un prenume pe care va trebui sa il poarte toata viata
Gargarita noastra va fi: dra Raisa Nicoleta . foarte mult imi place
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Ionela pana se naste sigur gasim noi ceva insa acum sunt eu cam nerabdatoare..ce sa-i faci?
Klarisse graviduta 21+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Sunt asa de intoarsa pe dos ca tot nu reusim sa gasim un nume pentru bebelin..am stat in weekend cu o lista..ce ii place lui nu-mi place mie si invers..nici nu-mi mai vine sa deschid subiectul.. Klarisse graviduta 21+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Rares, Raul, Andras, Codrin, Codrut, Flavius, Fabian, Liviu, Marco, Ovidiu, Sebastian, astea/mi trec prin minte acum si mi se par atat de frumoase... toate...
chichiutza spune:
Klarisse multu tare! Am emotii cu placenta aia, dar bebe misca din ce in ce mai tare, de unde trag eu concluzia ca se dezvolta ok! Sper sa ne ajute DD sa ne fie bine!
Cu numele si noi suntem in pom. Singurul la care n-a zbarcit (prea rau) nimeni din nas e Toma. Am cautat pe toate site-urile liste interminabile si ioc.
Cristina 22+
Klarisse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Rares, Raul, Andras, Codrin, Codrut, Flavius, Fabian, Liviu, Marco, Ovidiu, Sebastian, astea/mi trec prin minte acum si mi se par atat de frumoase... toate... ucenic(aspirant) burtica |
Klarisse graviduta 21+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alexuza spune:
ca si nume de baieti mie imi plac ANDREI SI LUCA
IN SCHIMB LA FETITEE nu stiu : EMMA, DIANA SAU BIANCA( ULTIMELE 2 ii plac sotului mult)
Burtica de 26 +
alynta27 spune:
Klarisse nu ai incercat sa cauti si un nume de sfant apropiat cu data lui de nastere?! Se spune ca atunci cand alegi numele copilului te gandesti ce calitati ai vrea sa aiba si corespunzator celor alese cauti un sfant! Este si o carte cu etimologia numelor! Am sa caut sa va trimit linck-ul! Foarte interesanta!
Clary e foarte bine ca primiti hainute! Si ce fain ca sotul iti poate cumpara cosmetice de afara! Poti sa-i zici sa-ti ia si tie pompa de san de exemplu, bustiera etc! Oricum mi se par mai bune atat ca pret cat si calitativ! Plus scutece pentru bebe-in caz ca are unde lua bagaj mai mult!
Noi la David am primit patut, carut nou, haine! Ne-a prins tare bine! Si el a avut "lipici" la bani! Pe unde mergea primea bani!
Maya nu vreau sa d-au navala dar daca vrei raspunde-mi! Vei avea unde sa locuiti tu si copilul?! Ai venit? Sau te sustine familia? E greu sa fii parinte singur dar uneori e mai bine decat sa chinuie doua suflete!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra