Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Hmmm!Conform testului e 50%fata si 50%baiat! Eu nu prea cred in asa ceva!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Ma uit acum, multumesc

22+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

La mine iese ca e baiat, dar e fetita

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse si la mine tot baietel a iesit!

Andreea pai asa sa fie! Eu intru la ei pe site, citesc diverse, e dragut! Gasesti tot felul de chestii haioase!

Alexuta daaa cu toatele ne indreptam cu pasi repezi spre marea finala!

Maine am a doua morfologie (nu ca cea de sapt. trecuta s-ar fi putut numi morfologie)! Deja am intrat in trepidatii!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Dragele mele,

Pt ca si eu sunt o mare paranoica, am citit in zilele cand micutza nu misca (de fapt nu o simt eu) si am gasit urmatoarele:

- copilul trebuie sa fie simtit zilnic abia de la 28 saptamani in sus (atunci unii medici recomanda numararea misacrilor fetale, tehnica acre dealtfel nu este imbratisata de toata lumea pt ca chiar si atunci unii copii pur si simplu mai lenesi nus e misca zilnic si numararea are ca rezultat unic stresul mamei)

Maya, nu stiu ce ti s-a imtamplat sau cati ani ai insa vreau s aiti spun ca dezamagirile in dragoste/relatii sunt ceva uzual. Intr-adevar, e mai bine sa se imtample ami devreme decat mai tarziu, dar nu se poate fara ele :) Si tine minte ca de cele mai multe ori o relatie poate merege din mai bine in mai rau, dar din mai rau in mai bien nu prea am vazut. Asa ca nu pierde timpul. Iar cand e sa fie, in dragoste, s eintampal fara eforturi, se intampla natural si frumos fara ca nimeni s asufere. Cand o s afie fie natural si frumos, atunci e "the one". pana atunci, rasfata-te si traieste-ti viata!!!

Imi cam place s adau sfaturi, recunosc

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Summer (ce frumos suna) am suficienti ani dar daca e sa ma iau dupa 'altele'...sunt copil. Eu consider astea ca fiind 'exercitii'(nu probleme) am prea mare incredere in oameni si consider ca ceea ce zic asa este, cu alte cuvinte sunt 'credula'.
La mine in familie nu am auzit niciodata cearta sau injuraturi... cea mai crunta injuratura auzita de la tata a fost 'Tu/ti papuci tai de copil' si asta cand il calcam rau pe nervi... asa ca nu stiu sa ma cert si ma feresc sa jignesc oamenii sau sa/i judec,... consider ca fiecare are o justificare, insa... uneori se intorc in potriva mea deoarece nu reactionez pe moment(zic sa nu spun cuvinte grele la suparare si apoi sa regret)... stau, ma gandesc, analizez si pe urma spun ce ma deranjeaza sau... las de la mine.
Asa am facut si in relatia aceasta, am lasat de la mine, am fost langa el si ptr el, l/am inteles si ascultat de fiecare data... el in schimb foarte egoist, individualist si numai ptr el, sa/i fie lui bine... restul, sa astepte.
In astfel de momente ma ajuta foarte mult si ma ridica ( in afara de prieteni) o poezioara tare draga mie 'De poti' de Rudyard Kipling... e adevarata...

Multumesc mult ptr sustinere si intelegere. Maine poate sunt mai bine si va spun motivele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor sunt doar niste teste! Mie-mi place sa ma joc!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

[/quote]
Din pacate,deocamdata,bb-ita mea nu va avea o camara a ei.Eu stau la bloc si am doar doua camere,intr-una stau eu cu sotul si in cealalta sta bunica-sa.Asa ca bb-ita va sta cu noi in camera pana....Camera noastra e zugravita cu cul.portocaliu,si nu o s-o facem alta culoare,ca e fain asa.

Ana21+
[/quote]
Si eu locuiesc cu sotul meu intr-un apartament cu numai 2 camere, dintre care sufrageria nici macar nu are usi si se trece de colo pana colo, insa vreau sa "dau in lavabil in toata casa pana vine bebelina si chiar de vom dormi in aceasi camera cu ea, desi tind sa cred ca numai eu voi dormi acolo vreau sa amenajez mai mult pentru ea...in restul apartamentului am caramiziu si alb combinat , si las aceleasi culori ca se potrivesc bine cu parchetul ...ma bate gandul sa apelez chiar si la tapet in camera bebelinei, am inteles ca exista un tapet cu diverse desene foarte frumos colorate de la jumatatea peretelui in sus iar de la jumatate in jos o portiune alba sau cu o culoare pala pe care se poate desena:), insa nu am vazut cum arata insa sunt foarte curioasa, poate o sa am o bebelina care o sa deseneze pe la 2 anishori si ar fi frumos

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichiutza strangem pumnii de pe acum pentru maine, sa fie totul excelent.

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Sunt asa de intoarsa pe dos ca tot nu reusim sa gasim un nume pentru bebelin..am stat in weekend cu o lista..ce ii place lui nu-mi place mie si invers..nici nu-mi mai vine sa deschid subiectul..

Klarisse graviduta 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Sunt asa de intoarsa pe dos ca tot nu reusim sa gasim un nume pentru bebelin..am stat in weekend cu o lista..ce ii place lui nu-mi place mie si invers..nici nu-mi mai vine sa deschid subiectul..

Klarisse graviduta 21+

In aceeasi situatie sunt si eu doar ca noi vb la telefon ,el fiind plecat.. nu reusim sa ne punem de acord...n-am mai deschis subiectul dar daca si cand intru in sala de nasteri tot nehorat e..atunci decid eu

Am facut si eu testul..si a iesit tot fetita

26+

Mergi la inceput