Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

gata au aparut mesajele mele. nu i-mi spune nimeni daca naste la elias? sunt f curioasa care sunt conditiile acolo. cristina si bebita mult iubit 22sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Fetelor, mai dati idei la nume de fetiteee...noi acolo avem probleme.
Daca e baiat ne gandim la Alexandru-Ilie (Alexandru ne place la amandoi iar pe sot il cheama si Ilie)
La fete suntem in pom. Ca si la voi: ce imi place mie nu-i place lui si invers. Mie imi plac: Sofia, Daria, Iulia...lui ii plac: Irina, Delia, Alexia...

22+ cu un carucior multicolor :)

Alexia e si numele meu drag... daca era fetita asa i/as fi pus numele ALEXIA KARINA
Ma gandesc si eu si cand vine inspiratia... pac mess.ul acuma vine transpiratia (glumesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Numele Daria vroia sora mea sa-i puna copilului ei, dar la nastere a trebuit sa sa gindeasca pe loc la alt nume. Era baietel...
Asa ca Daria s-a transformat in Adrian
Dar, apropo de Daria, pe baiatul directorului de la noi il cheama Darian si mie mi se pare ca suna frumos. Pe fetita o cheama Sepideh Sunt arabi

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Buna Dimineata Burtici!
De la capitolul 63 v-am pierdut, a scris acolo Lora c-a facut alt capitol insa nu l-am gasit, eu o perioada nu pot accesa forumul decat de la servici iar astazi e prima zi.
Vin cu vesti bune si eu de la eco de vineri avem o BEBELINA frumushica si dragutzica, a trebuit sa vizitez medicul si ieri totusi pentru ca vineri nu se vedeau cele 4 camarutze ale inimioarei deci week-end-ul meu nu a fost unul tocmai linistit..desi doamna doctor a fost foarte subtila si nu a vrut sa ne sperie..
Multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine sanatoase!

22+

Felicitari pentru fetita!

Tina, cu(26+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

nastasie,lora,office,alynta,anaist,kamy,puiutza,julycor,adelena,mari paun,nadiutapm,maitreyi,oramona,kiti,nerantula,lucianna (imi cer scuze daca am omis vreo mamica) la multi ani puiutilor vostri,sa creasca mari si sanatosi! Si la mogaldetele din burtici,sa creasca mari sisanatosi!
RalucaElenaM felicitari pt vestile bune si pt

Ana21+

Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

bebecris trebuie sa ai putintica rabdare pana citesc toate fetele intrebarea ta,si atunci sigur iti vor raspunde.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

daca era fetita noi gasisem deja numele ANDRA ne pace foarte mult dar vom avea baietel si nu ne vine niciun nume in minte care sa ne placa. oof e foarte complicat. mai avem aproape 4 luni sa ne gandim daca nu ii dam numele cand merge sotul sa il inscrie cristina si bebe din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

gata au aparut mesajele mele. nu i-mi spune nimeni daca naste la elias? sunt f curioasa care sunt conditiile acolo. cristina si bebita mult iubit 22sapt

BEBECRIS, sa nu te superi daca nu se raspunde dar de obicei raspund fetele care sunt 'la Elias' de ex. Poate nu sunt acum pe forum dar cu siguranta or sa citeasca si/ti vor da un raspuns

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Salutare!
La multi ani tuturor copilasilor, sa creasca mari, sa fie sanatosi fericiti si iubiti!

Si da, a ramas baietel.

Acu is la servici, am o gramada de treaba, am zis sa va dau raportul si apoi sa ma chinui sa nu adorm cu capul pe birou...n-am dormit toata noaptea, am tot pipait-o pe Bia sa vad daca-i scade febra sau nu... Om trece noi si peste asta.

BTW...meyyy...caaaalld e-n Iasi....

21+ si mamica de Bianca

Felicitari pentru baietel!

Mergi la inceput

Bebecris, vrei sa te ajutam sa/ti apara semnatura cand trimiti un mesaj si sa nu o mai scrii tu de fiecare data?

Mergi la inceput