Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)
Raspunsuri - Pagina 18
bebecris26 spune:
gata au aparut mesajele mele
. nu i-mi spune nimeni daca naste la elias? sunt f curioasa care sunt conditiile acolo. cristina si bebita mult iubit
22sapt
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Fetelor, mai dati idei la nume de fetiteee...noi acolo avem probleme. Daca e baiat ne gandim la Alexandru-Ilie (Alexandru ne place la amandoi iar pe sot il cheama si Ilie) La fete suntem in pom. Ca si la voi: ce imi place mie nu-i place lui si invers . Mie imi plac: Sofia, Daria, Iulia...lui ii plac: Irina, Delia, Alexia... 22+ cu un carucior multicolor :) |
Alexia e si numele meu drag... daca era fetita asa i/as fi pus numele ALEXIA KARINA
Ma gandesc si eu si cand vine inspiratia... pac mess.ul acuma vine transpiratia (glumesc)

Fistiq spune:
Numele Daria vroia sora mea sa-i puna copilului ei, dar la nastere a trebuit sa sa gindeasca pe loc la alt nume. Era baietel... 
Asa ca Daria s-a transformat in Adrian ![]()
Dar, apropo de Daria, pe baiatul directorului de la noi il cheama Darian si mie mi se pare ca suna frumos. Pe fetita o cheama Sepideh
Sunt arabi
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 22+
office spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Buna Dimineata Burtici! De la capitolul 63 v-am pierdut, a scris acolo Lora c-a facut alt capitol insa nu l-am gasit , eu o perioada nu pot accesa forumul decat de la servici iar astazi e prima zi.Vin cu vesti bune si eu de la eco de vineri avem o BEBELINA frumushica si dragutzica, a trebuit sa vizitez medicul si ieri totusi pentru ca vineri nu se vedeau cele 4 camarutze ale inimioarei deci week-end-ul meu nu a fost unul tocmai linistit..desi doamna doctor a fost foarte subtila si nu a vrut sa ne sperie.. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine sanatoase! ![]() ![]() ![]() 22+ |
Felicitari pentru fetita!

Tina,
cu
(26+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
| citat din mesajul lui ana_25 nastasie,lora,office,alynta,anaist,kamy,puiutza,julycor,adelena,mari paun,nadiutapm,maitreyi,oramona,kiti,nerantula,lucianna (imi cer scuze daca am omis vreo mamica) la multi ani puiutilor vostri,sa creasca mari si sanatosi! Si la mogaldetele din burtici,sa creasca mari sisanatosi! ![]() RalucaElenaM felicitari pt vestile bune si pt ![]() ![]() ![]() Ana 21+![]() |
Multumesc mult de tot!

Tina,
cu
(26+) si mamica de
ana_25 spune:
bebecris trebuie sa ai putintica rabdare pana citesc toate fetele intrebarea ta,si atunci sigur iti vor raspunde. 

Ana
21+
bebecris26 spune:
daca era fetita noi gasisem deja numele ANDRA ne pace foarte mult dar vom avea baietel si nu ne vine niciun nume in minte care sa ne placa
. oof e foarte complicat. mai avem aproape 4 luni sa ne gandim daca nu ii dam numele cand merge sotul sa il inscrie
cristina si bebe din burtica 
maya71 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 gata au aparut mesajele mele . nu i-mi spune nimeni daca naste la elias? sunt f curioasa care sunt conditiile acolo. cristina si bebita mult iubit 22sapt |
BEBECRIS, sa nu te superi daca nu se raspunde dar de obicei raspund fetele care sunt 'la Elias' de ex. Poate nu sunt acum pe forum dar cu siguranta or sa citeasca si/ti vor da un raspuns

office spune:
| citat din mesajul lui eveline Salutare! La multi ani tuturor copilasilor, sa creasca mari, sa fie sanatosi fericiti si iubiti! Si da, a ramas baietel. Acu is la servici, am o gramada de treaba, am zis sa va dau raportul si apoi sa ma chinui sa nu adorm cu capul pe birou...n-am dormit toata noaptea, am tot pipait-o pe Bia sa vad daca-i scade febra sau nu... Om trece noi si peste asta. BTW...meyyy...caaaalld e-n Iasi.... 21+ si mamica de Bianca |
Felicitari pentru baietel!

Tina,
cu
(26+) si mamica de
maya71 spune:
Bebecris, vrei sa te ajutam sa/ti apara semnatura cand trimiti un mesaj si sa nu o mai scrii tu de fiecare data?

. Mie imi plac: Sofia, Daria, Iulia...lui ii plac: Irina, Delia, Alexia...
22+ cu un carucior multicolor :)
, eu o perioada nu pot accesa forumul decat de la servici iar astazi e prima zi.