FIV 275

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

gabrielarusu ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

da denisa beta ar fi sfant... si la mine tocmai ce mi-a iesit azi beta <0,5 dupa ce in urma cu 4 zile era 56 ..ce sa mai cred ..am incetata sa ma mai intreb... dar mai am trei blasto la "rece" si in august daca toate sunt bune transfer vreo 2

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna
iaura21 i-mi pare since rau,chiar asteptam sa vii cu beta mare
off fir-ar sa fie, fii optimista data viitoare o sa fie cu reusita stiu ca doare al naibii de tare , am trecut si eu printr-o experienta cu fiv negativ dar DD ne va intari sa trecem peste necazul asta.
pupici

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Care dintre voi a facut FIV pe cm natural si unde se poate face?
Daca sotul are OATS severa se poate face FIV pe cm natural?

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

[quote]citat din mesajul lui iaura21

da denisa beta ar fi sfant... si la mine tocmai ce mi-a iesit azi beta <0,5 dupa ce in urma cu 4 zile era 56 ..ce sa mai cred ..am incetata sa ma mai intreb... dar mai am trei blasto la "rece" si in august daca toate sunt bune transfer vreo 2

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
[/quote
o sa fie bine ai sa vezi...stii ca eu am o vorba..Dumnezeu intarzie ,dar nu uita!!!esti pe lista lui.
si eu am trecut printr-un fiv nereusit si stiu ce simti...dar mai ai puiuti acolo..si va fi bine

Angie+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Iaura21, imi pare rau...Doamne ajuta, urmatorul sa fie norocos! Eu cred ca e de bine totusi, ca a incercat sa se nideze si s-a prins cumva, deoarece nu avea cum sa ti iasa beta pozitiv, asa ca eu cred ca vei avea sanse f mari sa reusesti.

Gabrielarusu, stiu ca la Giulesti se face pe ciclu natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Iaura, sustin tot ce a scris [red]Anda[/red, sper si eu acelasi lucru pentru mine, pentru ca si eu am cazut mai de sus decat tine, si m-am ranit.
Suntem aproape de a fi ,,viitoare mamici".
Sper ca cineva, acolo SUS, ne aude si ne va arata ca NE IUBESTE !

DORESC CA TOATE FETELE SA FIE SANATOASE SI IUBITE !VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Iaura, tu ai facut procedura la Giuly ?
Eu stiu ca ei sunt in concediu in luna august.

Angieangie te pup si iti doresc,,sa cresti mare" si SANATOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

Draguta beta era frumusica dar, poate destinul era pentru alt BB sa va bucure sufletul, numai DD stie , noi oameni ne dam cu parerea.
Data viitoare cand mai vrei sa intrerupi tratatmentul sa suni din trompeta tare sa vin .
Sper sa depasesti momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui indra03

Iaura, tu ai facut procedura la Giuly ?
Eu stiu ca ei sunt in concediu in luna august.

Angieangie te pup si iti doresc,,sa cresti mare" si SANATOASA!

saru'mana multsa dea Dumnezeu sa fii si tu ca mine cat mai repede

Angie+7

Mergi la inceput