FIV 275
Raspunsuri - Pagina 28
iaura21 spune:
da denisa beta ar fi sfant... si la mine tocmai ce mi-a iesit azi beta <0,5 dupa ce in urma cu 4 zile era 56 ..ce sa mai cred ..am incetata sa ma mai intreb... dar mai am trei blasto la "rece" si in august daca toate sunt bune transfer vreo 2
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
gabrielarusu spune:
Buna
iaura21 i-mi pare since rau,chiar asteptam sa vii cu beta mare
off fir-ar sa fie, fii optimista data viitoare o sa fie cu reusita stiu ca doare al naibii de tare , am trecut si eu printr-o experienta cu fiv negativ dar DD ne va intari sa trecem peste necazul asta.
pupici
sper viitoare mamica
gabrielarusu spune:
Care dintre voi a facut FIV pe cm natural si unde se poate face?
Daca sotul are OATS severa se poate face FIV pe cm natural?
sper viitoare mamica
angieangie spune:
[quote]citat din mesajul lui iaura21
da denisa beta ar fi sfant... si la mine tocmai ce mi-a iesit azi beta <0,5 dupa ce in urma cu 4 zile era 56 ..ce sa mai cred ..am incetata sa ma mai intreb... dar mai am trei blasto la "rece" si in august daca toate sunt bune transfer vreo 2
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
[/quote
o sa fie bine ai sa vezi...stii ca eu am o vorba..Dumnezeu intarzie ,dar nu uita!!!esti pe lista lui.
si eu am trecut printr-un fiv nereusit si stiu ce simti...dar mai ai puiuti acolo..si va fi bine
Angie+7
anda82 spune:
Iaura21, imi pare rau...Doamne ajuta, urmatorul sa fie norocos! Eu cred ca e de bine totusi, ca a incercat sa se nideze si s-a prins cumva, deoarece nu avea cum sa ti iasa beta pozitiv, asa ca eu cred ca vei avea sanse f mari sa reusesti.
Gabrielarusu, stiu ca la Giulesti se face pe ciclu natural.
indra03 spune:
Iaura, sustin tot ce a scris [red]Anda[/red, sper si eu acelasi lucru pentru mine, pentru ca si eu am cazut mai de sus decat tine, si m-am ranit.
Suntem aproape de a fi ,,viitoare mamici".
Sper ca cineva, acolo SUS, ne aude si ne va arata ca NE IUBESTE !
DORESC CA TOATE FETELE SA FIE SANATOASE SI IUBITE !VA
indra03 spune:
Iaura, tu ai facut procedura la Giuly ?
Eu stiu ca ei sunt in concediu in luna august.
Angieangie te pup si iti doresc,,sa cresti mare" si SANATOASA!
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iaura21 da denisa beta ar fi sfant... si la mine tocmai ce mi-a iesit azi beta <0,5 dupa ce in urma cu 4 zile era 56 ..ce sa mai cred ..am incetata sa ma mai intreb... dar mai am trei blasto la "rece" si in august daca toate sunt bune transfer vreo 2 |
Draguta beta era frumusica dar, poate destinul era pentru alt BB sa va bucure sufletul, numai DD stie , noi oameni ne dam cu parerea.
Data viitoare cand mai vrei sa intrerupi tratatmentul sa suni din trompeta tare sa vin .
Sper sa depasesti momentul
angieangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indra03 Iaura, tu ai facut procedura la Giuly ? Eu stiu ca ei sunt in concediu in luna august. Angieangie te pup si iti doresc,,sa cresti mare" si SANATOASA! |
saru'mana multsa dea Dumnezeu sa fii si tu ca mine cat mai repede
Angie+7