FIV 275
Raspunsuri - Pagina 27
balanta_tm spune:
anda, nu inteleg de ce esti asa sigura ca n-ai reusit. Eu inainte de beta, nu am crezut nimic in ceea ce ma priveste, nici ca am reusit, nici ca n-am reusit (prin natura mea, nu sunt o optimsita, dar macar am incercat sa nu gandesc negativ), si pana la urma a fost bine.
Pana nu vezi valoarea beta, de ce sa crezi ca nu ai reusit?
Dureri de ovar am avut si eu multa vreme.
Capul sus, ca mai e un pic pana Vineri. Sa ai multa, multa bafta!
16+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
anda82 spune:
Balanta_tm, multumesc ca esti alaturi de mine.Da, abia astept sa vad negru pe alb rezultatul vineri, deoarece nu vreau sa mai astept pana in a 14 a zi.Daca rezultatul o sa fie negativ asa cum instinctul imi spune, macar sa ma pot aduna pana luni..desi deja mi-am facut planuri sa merg inainte.Numai sa vrea Dumnezeu si sa mai pot.
Iaura21, hai cu o veste buna draga mea!
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Iaura21, da mai am de asteptat, desi probabil un beta ar fi relevant incepand cu ziua a 10 care la mine ar fi vineri...insa eu simt ca nu e nimic...instinctul asa imi spune si nu ma mai agit accept nereusita..deja am programare la dr Cocei sa vedem ce facem mai departe. Astazi sunt si tare trista ca o prietena m-a anuntat ca nu a reusit dupa mai multe fiv-uri...m-a deprimat si mi s-a rupt sufletul pentru ea.Insa ce putem face sa ne ridicam si sa speram si sa ne rugam ca pana la urma sa ne binecuvanteze Dumnezeu si pe noi cu un copil. Eu cred ca ai sanse mari, asa ca mergi in continuare cu tratamentul si rabdare...e greu...dar nu avem de ales. Eu am dureri de la ovar la anumite miscari cred ca nu a scazut deloc in dimensiuni era tare mare. Sper sa treaca. Fetele, care ati facut fiv nereusit, ati mers apoi la control sa vedeti starea ovarelor nu..in general cam cat timp le-a luat sa si revina? si Dumnezeu sa ne ajute pe toate pana la urma sa ne strangem la piept copiii! |
vai ,bataita primesti...cum adica simti ca nu e nimik...la fel si io ,m-au lasat sanii mi-a venit cm.deja ma gandeam la transferul din august, eram resemnata si dupa 2 zile am lasat utro. si dr m-a certat de numa cand i-am zis ...deci sfatuiesc lumea sa nu faca ca mine...ca maine beta va fi sub valoarea de 56 asta e alta poveste ..sau poate numai sunt si minuni...dar nu te lasa nici tu
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
iaura21 spune:
balanta ,sa-ti creasca si sa fie sanatos bebicul,acum vad ca ai mutatii de trombofilie,cam asta ma gandesc sa fac si io dac nu e bine acum, o sa te rog maine dupa ce primesc rez. sa imi spui mai multe despre asta daca vrei of course
pe burtica
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
rox_dob spune:
Anda,
sus moralul !NU AI VOIE SA ITI PIERZI INCREDEREA!
In general,inaintea tuturor lucrurilor bune ,care ni se intampla in viata ,suntem usor indoiti ,dar nu lipsiti de incredere!
Asa ca keep walking!
roxana
denisa220972 spune:
citat din mesajul lui iaura21 dragele mele ,acum sunt total in ceata...dupa un test de pp negativ un ciclu in toata regula ,am beta 56,8...ce mai inseamna si asta ca io deja m-am consolat ca nu a fost sa fie si am mers mai departe ...dar nu am pus utro decat inca vreo zi dupa acum ma duc sa iau repede un test de pp care o sa iasa negativ si ce sa mai cred????ca am pierdut sarcinuca sau ce-o fi aia inainte de asti de ea?/ helppp |
iaura21 Mama lor de testeee, am sa-ti dau un exemplu foarte real noi am fost un grup de fete (sunt singura care scriu pe forum) toate cu probleme si am facut FIV. Cu una dintre fete m-am tinut de manuta 2 FIV, la cel de-al doilea FIV prietena mea in a 12 zi a avut o sangerare puternica doua zile si nu mai vroaia sa faca testul deja isi facea planul ptr. FIV 3, iar eu ma rugam de ea sa faca analiza de sange si sa nu opreasca tratamentul, a facut testul cred ca mai mult de gura mea sa-mi dea in cap cu hartia cand primeste rezultatul dar surpriza la rezultat avea valoarea la bhcg- 200 si ceva. Intradevar a avut o sarcina cu probleme de la 6 luni (avea trombofilie si nu a stiu , a descoperit la sapte luni motivul) acum este foarte bine cu BB acasa.
Concluzie pana nu vad "eu" negru scris pe alb rezultatul, nu intrerup tratamentul si daca se poate mai repet analiza si la alt laborator.
Te pup si ai rabdare, poate nu este totul compromis.
denisa220972 spune:
citat din mesajul lui gabrielarusu Buna Dupa un FIV nereusit la Budapesta as vrea sa fac o histeroscopie la Giulesti sa vad cum sta treaba pe acolo , dar nu stiu cum pot lua legatura cu unul dintre dr. care fac, ce dr i-mi recomnadtai? aveti idee dr. Cocei face histeroscopie? Multumesc. bafta fetelor care sunt in focuri. sper viitoare mamica |
gabrielarusu eu am facut histeroscopia cu dr.Bucur Cezara de la Giuly, este foarte usoara la mana, nu am simtit mare lucru, am facuto fara anestezie sa vad eu tot, si am vazut, ea ma intreba daca ma doare si eu eram foarte concentrata pe monitor, nu intelegeam eu ce este orificiul din uterul meu(era capatul la trompa). Ei ma intrebau de durere si eu le spuneam intoarceti monitorul ca nu vad prea bine, parca trebuia sa vad eu, daca am polip sau nu.
Dupa ce ai vb. cu doctorul si ati stabilit in prealabil ce? si cum? cu trimitere de la medicul de familie te infiintezi la usa lor( in prealabil cu telef. de rigoare ptr. programare la madam Geta).
O zi buna
angieangie spune:
anda82 tu trebuie sa te gandesti ca esti gravidutzamai ai putin si faci beta..vezi a se face in c-ta la synevo,si iti da rezultatul in aceeasi zi
eu inca ma rog pt tine
Angie+7
gabrielarusu spune:
Buna
Multumes Denisa pt. info.
Vreau sa te mai intreb cum pot sa i-au legatura cu dr. treb cumva inainte o consultatie ianinte sau pot suna direct la Giulesti si sa spun ca vreau sa fac histeroscopie cu dr. Cezara Bucur? tu cum ai procedat?
sper viitoare mamica
balanta_tm spune:
iaura, multumesc de gandurile bune .
Sigur, cand vrei sa ma intrebi de trombofilie, scrie-mi MP.
16+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala