FIV 275
Raspunsuri - Pagina 26
indra03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie scuze de intarzierea raspunsului..am avut calc defect.. am facut protocol scurt la al 2 lea fiv..nimic congelat important e ca am reusit,zic eu Angie+7 |
Angieangie, pentru mine este f. bine ca mi-ai raspuns si iti multumesc mult de tot!
Recunosc ca incerc sa aflu cat mai mult in scopul de a gasi suport moral pentru mine din experientele de la voi, fetele INVINGATOARE.
Cand vad articole care scriu despre afaceri in domeniu si suspiciuni de rezultate, ma ingrijorez si in acelasi timp cand vad randurile scrise de voi ma hranesc cu SPERANTA PENTRU VIITOR!
Desigur, nu conteaza decat reusita !
FELICITARI SI VIZIONARE PLACUTA LA FILMULETUL CU Nr. 1 !
VA PUP SI VA DORESC MULTA SANATATE !
angieangie spune:
indra 03 iti doresc multa multa bafta..sa dea Dumnezeu sa reusesti
eu nici acum nu m-am trezit din vis
Angie+7
gabrielarusu spune:
Buna
Dupa un FIV nereusit la Budapesta as vrea sa fac o histeroscopie la Giulesti sa vad cum sta treaba pe acolo , dar nu stiu cum pot lua legatura cu unul dintre dr. care fac, ce dr i-mi recomnadtai?
aveti idee dr. Cocei face histeroscopie?
Multumesc.
bafta fetelor care sunt in focuri.
sper viitoare mamica
rox_dob spune:
Buna Gabriela,
eu am facut la Giulesti si a fost ok(chiar si fara anestezie).Eu sunt la Prof dr Marinescu.
Nu stiu daca si dr Cocei face , dar poti suna sa intrebi 021 3161277,sau cel mai bine sa te duci sa vb cu ea.Este f draguta si iti raspunde la toate intrebarile
roxana
citat din mesajul lui gabrielarusu Buna Dupa un FIV nereusit la Budapesta as vrea sa fac o histeroscopie la Giulesti sa vad cum sta treaba pe acolo , dar nu stiu cum pot lua legatura cu unul dintre dr. care fac, ce dr i-mi recomnadtai? aveti idee dr. Cocei face histeroscopie? Multumesc. bafta fetelor care sunt in focuri. sper viitoare mamica |
angieangie spune:
citat din mesajul lui gabrielarusu Buna Dupa un FIV nereusit la Budapesta as vrea sa fac o histeroscopie la Giulesti sa vad cum sta treaba pe acolo , dar nu stiu cum pot lua legatura cu unul dintre dr. care fac, ce dr i-mi recomnadtai? aveti idee dr. Cocei face histeroscopie? Multumesc. bafta fetelor care sunt in focuri. sper viitoare mamica |
si eu am facut tot la giulesti cu prof.Marinescu..fara anestezie..nu a fost foarte rau
sa dea Dumnezeu sa fii cat mai repede mamica
Angie+7
iaura21 spune:
dragele mele ,acum sunt total in ceata...dupa un test de pp negativ un ciclu in toata regula ,am beta 56,8...ce mai inseamna si asta ca io deja m-am consolat ca nu a fost sa fie si am mers mai departe ...dar nu am pus utro decat inca vreo zi dupa
acum ma duc sa iau repede un test de pp care o sa iasa negativ si ce sa mai cred????ca am pierdut sarcinuca sau ce-o fi aia inainte de asti de ea?/
helppp
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
iaura21 spune:
valorile de referinta ar fi <5,3 ....adica mai mare decat...dar am facut si test de pp si negativ ...beta era facut sambata deci pana acum s-a dus
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
anda82 spune:
Iaura21, eu as continua tratamentul si as mai face un beta. eu
sper sa fie bine
sunt fete care au avut sangerare si sarcina
iaura21 spune:
citat din mesajul lui anda82 Iaura21, eu as continua tratamentul si as mai face un beta. eu sper sa fie bine sunt fete care au avut sangerare si sarcina |
asa o sa si fac ,draguta,am sunat si la clinica si asa mi-au spus... dar 3 zile iar stau intr-o amagire grea( ca doar vineri imi da rez daca fac maine beta) tocmai cand m-am consolat cu gandul...asta e am intrat in hora tre' sa joc
dar tu cum esti ,mai ai de asteptat?
anda82 spune:
Iaura21, da mai am de asteptat, desi probabil un beta ar fi relevant incepand cu ziua a 10 care la mine ar fi vineri...insa eu simt ca nu e nimic...instinctul asa imi spune si nu ma mai agit accept nereusita..deja am programare la dr Cocei sa vedem ce facem mai departe.
Astazi sunt si tare trista ca o prietena m-a anuntat ca nu a reusit dupa mai multe fiv-uri...m-a deprimat si mi s-a rupt sufletul pentru ea.Insa ce putem face sa ne ridicam si sa speram si sa ne rugam ca pana la urma sa ne binecuvanteze Dumnezeu si pe noi cu un copil.
Eu cred ca ai sanse mari, asa ca mergi in continuare cu tratamentul si rabdare...e greu...dar nu avem de ales.
Eu am dureri de la ovar la anumite miscari cred ca nu a scazut deloc in dimensiuni era tare mare. Sper sa treaca.
Fetele, care ati facut fiv nereusit, ati mers apoi la control sa vedeti starea ovarelor nu..in general cam cat timp le-a luat sa si revina?
si Dumnezeu sa ne ajute pe toate pana la urma sa ne strangem la piept copiii!