FIV 275
Raspunsuri - Pagina 25
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Iaura21, ma doare sufletul............. |
fi tare iubita ca mai ai putin...ca la mine trece cumva si asta si maerg mai departe cu ET dar tu stai linistita si nu mai cauta simpt. ca io inafara de sanii nu m-am luat dupa nimik dar pe unele nu le dor sanii decat dupa test
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
amzulica spune:
citat din mesajul lui ana-m Amzulica ciudat ca ti-a dat utrogestant pana in luna a 8-a, da in fine fiecare doctor are metoda lui. Auzinsu-va pe voi sunt mai increzatoare. Trebuie sa gasesc ceva de facut ca sa nu ma plictisesc Indra da la giuly am facut si mi-a ajuns, da asta este alta poveste. toate fetele |
da ana - am avut si decolare si hematom asa incat am inghitit la utrogestaneee la greu, eram cu sacosa de medicamente ca babetele alea cardiace. Am luat utrogestan-e, aspenter-uri, no-spa-uri, magne B6-euri, Elevit-uri, pronatal-uri etc. nu mai stiu ... multe rau. Dar ca bebele meu nu e niciunul. Cioaraa ....
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Dragaica spune:
Doamne fetelor cand va vad cat de mult va chinuiti ma apuca plansu, sa va dea Dumnezeu putere si sanatate pentru a merge mai departe.
Bubu, Burni, Cata pupam la fete
Daniela am promis ca am sa sun si am sa sun, trebuie doar sa-mi revin cu somnu, am avut o saptamana in care am dormit doar 1-2 ore pe noapte din cauza pruritului de sarcina . Am noroc ca ziua ma lasa si dorm dusa de la 8 dimineata pana pe la orele 14
In rest suntem bine, bebei cresc, devin tot mai grei, iesirile s-au limitat la 30 min-1h, cat sa fac niste cumparaturi sau cat ma duc pana la control. Am impresia ca-mi plesneste burta, bebeii ii simt tot mai jos. Contractiile sunt la ordinea zilei inca de la 19 saptamani, desi sunt tot mai dese colul meu a crescut de la un control la altu, dcotorul mi-a zis ca sunt o "ciudatenie" , la 28 saptamani era 5,8cm iar bebei cantareau 1335kg si 1115kg. M-am cam stresat cu diferenta asta aparuta intre ei in schimb doctorul nu se agita , a zis ca e normal sa apara diferente mai ales ca nu sunt identici.
Cam atat despre noi pana acum, mai dam miercuri vesti despre evolutia ratoilor.
Pup la fete .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
adipapazi spune:
ioanatugs, of! io aveam alte socoteli cu ce faci tu zilele astea. dar nu ma las batuta cu rugaciunile. pupam fata si multa bafta!
Adi +14
angieangie spune:
citat din mesajul lui indra03 Angieangie, draga mea iti multumesc si pentru promptitudinea raspunsului! Am inteles eu bine ca acum in luna mai a fost o noua stimulare (protocol scurt sau lung) si nu ai avut nimic pastrat la "rece" din luna martie ? VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI VA PUP ! |
scuze de intarzierea raspunsului..am avut calc defect..
am facut protocol scurt la al 2 lea fiv..nimic congelat
important e ca am reusit,zic eu
Angie+7
angieangie spune:
anda82 draga mea..m-am gandit la tine?ce faci?
mai ai putin si figuta la beta..
hai ca o sa fie bine..
eu merg iar la echo azi...sa vada inimioara si sotul meu..
va pup cu drag..si Doamne ajuta
Angie+7
angieangie spune:
citat din mesajul lui anda82 Angi...ce sa fac astept sa treaca timpul insa nu am absolut niciun simptom...nimic... |
hai sa te inveselesc eu...am fost la echo..inimioara noastra bate cu 170bmdr a fost atat de dragutz ca mi-a facut filmulet cu bebe
..iar tu nu mai cauta simptome..va fi mega bine ai sa vezi
Angie+7
anda82 spune:
Ce frumos Angi! sa ai primul filmulet cu bebelul vostru...foarte emotionant.Ti l-a dat pe un cd si tu il poti vizualiza acasa?
angieangie spune:
citat din mesajul lui anda82 Ce frumos Angi! sa ai primul filmulet cu bebelul vostru...foarte emotionant.Ti l-a dat pe un cd si tu il poti vizualiza acasa? |
dadeja m-am uitat la el..e filmul meu preferat
Angie+7