FIV 275
Raspunsuri - Pagina 25

iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Iaura21, ![]() |
fi tare iubita

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

amzulica spune:
citat din mesajul lui ana-m Amzulica ciudat ca ti-a dat utrogestant pana in luna a 8-a, da in fine fiecare doctor are metoda lui. Auzinsu-va pe voi sunt mai increzatoare. Trebuie sa gasesc ceva de facut ca sa nu ma plictisesc Indra da la giuly am facut si mi-a ajuns, da asta este alta poveste. ![]() ![]() |
da ana - am avut si decolare si hematom asa incat am inghitit la utrogestaneee la greu, eram cu sacosa de medicamente ca babetele alea cardiace. Am luat utrogestan-e, aspenter-uri, no-spa-uri, magne B6-euri, Elevit-uri, pronatal-uri etc. nu mai stiu ... multe rau. Dar ca bebele meu nu e niciunul.

Cami

Dragaica spune:
Doamne fetelor cand va vad cat de mult va chinuiti ma apuca plansu, sa va dea Dumnezeu putere si sanatate pentru a merge mai departe.
Bubu, Burni, Cata pupam la fete
Daniela am promis ca am sa sun si am sa sun, trebuie doar sa-mi revin cu somnu, am avut o saptamana in care am dormit doar 1-2 ore pe noapte din cauza pruritului de sarcina . Am noroc ca ziua ma lasa si dorm dusa de la 8 dimineata pana pe la orele 14
In rest suntem bine, bebei cresc, devin tot mai grei, iesirile s-au limitat la 30 min-1h, cat sa fac niste cumparaturi sau cat ma duc pana la control. Am impresia ca-mi plesneste burta, bebeii ii simt tot mai jos. Contractiile sunt la ordinea zilei inca de la 19 saptamani, desi sunt tot mai dese colul meu a crescut de la un control la altu, dcotorul mi-a zis ca sunt o "ciudatenie" , la 28 saptamani era 5,8cm iar bebei cantareau 1335kg si 1115kg. M-am cam stresat cu diferenta asta aparuta intre ei in schimb doctorul nu se agita , a zis ca e normal sa apara diferente mai ales ca nu sunt identici.
Cam atat despre noi pana acum, mai dam miercuri vesti despre evolutia ratoilor.
Pup la fete .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

adipapazi spune:
ioanatugs, of! io aveam alte socoteli cu ce faci tu zilele astea. dar nu ma las batuta cu rugaciunile. pupam fata si multa bafta!
Adi +14

angieangie spune:
citat din mesajul lui indra03 Angieangie, draga mea iti multumesc si pentru promptitudinea raspunsului! Am inteles eu bine ca acum in luna mai a fost o noua stimulare (protocol scurt sau lung) si nu ai avut nimic pastrat la "rece" din luna martie ? VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI VA PUP ! ![]() |
scuze de intarzierea raspunsului..am avut calc defect..
am facut protocol scurt la al 2 lea fiv..nimic congelat
important e ca am reusit,zic eu

Angie

angieangie spune:
anda82 draga mea..m-am gandit la tine?ce faci?
mai ai putin si figuta la beta..
hai ca o sa fie bine..
eu merg iar la echo azi...sa vada inimioara si sotul meu..
va pup cu drag..si Doamne ajuta
Angie+7

angieangie spune:
citat din mesajul lui anda82![]() |

..iar tu nu mai cauta simptome..va fi mega bine ai sa vezi

Angie

anda82 spune:
Ce frumos Angi! sa ai primul filmulet cu bebelul vostru...foarte emotionant.Ti l-a dat pe un cd si tu il poti vizualiza acasa?

angieangie spune:
citat din mesajul lui anda82 Ce frumos Angi! sa ai primul filmulet cu bebelul vostru...foarte emotionant.Ti l-a dat pe un cd si tu il poti vizualiza acasa? ![]() |
da

Angie