FIV 275

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Angi[pup, draga mea sa nu ne lasi sa intri pe la noi sa ne demonstrezi ca se poate si vizionare placuta...cel mai tare filmulet din viata ta.

Iaura21, sa nu pui problema ca daca nu intrerupeam tratamentul..asa a vrut Dumnezeu sa se intample

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Angi[pup, draga mea sa nu ne lasi sa intri pe la noi sa ne demonstrezi ca se poate si vizionare placuta...cel mai tare filmulet din viata ta.

Iaura21, sa nu pui problema ca daca nu intrerupeam tratamentul..asa a vrut Dumnezeu sa se intample

anda 82 de o mie de oricum sa va las..de aici m-am alimentat si eu cu speranta
si urmezi tu sa alimentezi
cand ai beta?va fi mega bine..ai sa vezi

Angie+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

angi burtica ,sa creasca mare si sa fie sanatos bebicul...faina vorba ai tu ,asa este am incredere in DD ca-mi pregateste ceva dar ma mai pune la incercare ...nu-i nimik mai am putina rabdare dar nu prea multa
denisa sper totusi sa nu mai fie nevoie de dar oricand ,cu" placere" accept orice bataita daca e musai
anda dar cand faci totusi beta ala ca nu mai avem noi rabdare,sa fie cu noroc ,sau cu ochisori, cum vrei tu...sa-l faci mai repede ,nu chiar la 14 zile cum am facut eu ca sa sti una si buna
indra eu am facut la sibiu
gabrielarusuasta e , a fost greu si pt tine dar succes la utmatorul

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cine face capitolul nou la voi ? Daca nu vreti sa ma bag io, va rog sa-l pregatiti

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Dragele mele, testul il fac cel mai probabil maine.Astazi sunt ziua a 9 a si am dureri ca de menstra.In orasul meu se face beta si se da rezultatul peste 10 zie...va trebui sa ma deplasez in alt oras...
Oricum, abia astept sa l fac sa stiu cum este clar...macar in weekend daca este negativ sa ma ocup de gradinita mea pe care am neglijat o in ultima perioada.
Toate fetele!Cum aflu rezultatul postez...insa cei de la Synevo trebuie sa mi l trimita pe mail maine...si am avut probleme odata cu ei ...ca nu mai venea rezultatul...sper sa nu ma tina in tensiune de data asta ...Oricum am inteles ca rezultatele se trimit automat seara.Cei de la Bios mi s-au parut mult mai seriosi ...primeam de fiecare data, dara sa sun rezultatul pe mail dupa ora 12...ma rog...
Din fetele care au facut fiv la Giulesti in perioada asta stiu de 13 nereusite si 4 reusite
Angi si abia astept noi vesti bune despre bebe!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Cine face capitolul nou la voi ? Daca nu vreti sa ma bag io, va rog sa-l pregatiti

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Pai ajuta-ne tu ca vad ca nimeni nu face...fetele sunt in vacanta cred

Mergi la inceput

iaura21 imi place optimismul tau .vei reusi cu siguranta..eu si bb ne vom ruga pt tine
anda82 mi-e dor de inca o reusita...hai cu beta mare..mamico

Angie+7

Mergi la inceput

Angi. Toata noaptea m-a durat burta si ovarul ca de menstra..deci o sa vina rosu. Nu m-am mai deplsat sa fac testul o sa incerc unul de urina pe duminica(daca nu vine rosu pana atunci).Duminica voi fi ziua 12 de la ET.

Nu face nimeni un nou capitol?

Mergi la inceput

doamne Anda ce inseamna asta?pai tu ne incurajezi pe noi si tu ce faci?burtica si ovarul te pot durea si de la vremea asta..uoffff...fugi si fa beta ca te bat
iti tin pumnii..hai

Angie+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Anda, pana nu faci beta, stai cat se poate de liniste (bine, io vorbesc, in prima zi de diphereline si deja sunt un pic turbata) Ma rog, ideea e ca-mi amintesc de yarrina ca spunea ca are exact dureri de menstra, si devenise pe undeva sceptica privind reusita pe fondul crampelor acelea. Si nah, are ea 2 pui la purtator? Fruntea sus, noi iti tinem pumnii!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput