FIV 275
Raspunsuri - Pagina 20
yarrina spune:
Buburuza ce mai faci? Ma bucur ca sunteti bine si cresteti. Si noi la fel.
Bafta la toate fetele 'in focuri'.
fericita!! 14+ cu si... sau
Ioanatugs spune:
Boo Cand vrei sa faci ET-ul cu criogenati?
Miruna79 maine am eco de z10 si in functie de cum stau, stabilim si punctia. Eu simt ca lucreaza ovarul stang luna asta, maine vedem ce si cum. Finuta mea e ocupata cu micutza Sofia Elena, care pe 22 face o luna si cu nazdravanul de Luca care face un an si jumatate. Am mai scris despre ea, acum doua luni si-a pierdut sotul, bolnav de cancer si care daca ar fi trait, duminica ar fi implinit doar 30 de ani. In asemenea conditii, ea nu mai are timp de intrat pe forum, desi se gandeste mereu la toate fetele si ma intreaba mereu ce mai faceti, cine a mai reusit. E un om minunat finutza mea si multumesc forumului ca am cunoscut-o astfel.
Broscuta7
rox-dob e foarte bine ca endometrul e mare, insa important este daca e trilaminar. Multa bafta la punctie.
Anda82 felicitari pentru embrionasi si multa bafta!
amzulica spune:
Boo - dar si cand s-o lasaa se lasa cu gemeni crede-ma, vezi Sheri care e pe vine ...
Ioana - Doamne ajuta de data asta sa lucreze cu folos ovarul, io acum mamaa ce-mi cunosc corpul, stiu exact cand incepe ovulatia si cand se termina dar la ce folos, al meu sot are "gloante oarbe".
Fetelor acum 2 ani mi-l punea si mie dr. Dracea pe Lucuta ... ce amintiri placute, ce emotii, ce temeri, ... urma sa fac testul pe 26 ...
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
daniela74 spune:
Anda ,mersi de raspuns.
In ce zi se incepe protocolul scurt?
Te astept peste 2 saptamini cu vesti bune
Buburuza,astept si eu,tot numar la zile...
Boo,lasa ca vin ei si gemenii,atunci sa vezi distractie
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
iaura21 spune:
ioana bafta maine la eco, sa gaseasaca dr. ceva pe acolo sa poti face fivul
anda bravo pt embrionasii din burtik, acum sa ai grija de ei si fara efort si stres ,eventual niste filme poti viziona,iti recomand" the back-up plan", asta daca nu iti doresti gemeni
eu sambata ar trebui sa fac testul de sange dar nu prea am unde asa ca poate luni, sau vineri desi ma cam lasa simptomele , sanii ma dor mai putin ca zilele trecute doar mici intepaturi in ovaul stang dar si vagi dureri de mijloc, care cica ar fi de bine...
la voi care sunteti cu la purtator, cum a fost inainte de test, cu sanii ,cu dureri de ceva?
boo pacat ca nu te-ai intors din concediu cu o veste buna dar bine ca esti optimista si mai ai o optiune
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
anda82 spune:
fetelor, sunt in ziua a 2 a de la et...nu am nicio durere nimic, si mai sunt si balonata.Din ce am citit, am inteles a in ziua a 2 a are loc fixarea,,iar eu azi m-am cam foit in pat si am stat si pe scaun,,,nu am dureri pe la uteras...
Iaura, sper sa fie bine...ai stat in pat pana acum?
toate fetele
broscuta7 spune:
Anda, nu mai cauta simptome. Te astept cu vesti bune. Stai cat mai linistita, chiar daca e greu. Eu de data asta nu am avut nimic si a fost bine, restul e o alta treaba.
Ioanatugs, multa bafta. Am fost si eu la Giuli si profu a zis ca incercam in iulie un fiv pe natural. Trebuie sa reusesti sa prind si eu curaj.
Boo, imi pare rau. Poate data viitoare o sa fie bine.
Da, e cam riscant cu blasto la Giuli. Eu am patit-o pe pielea mea.
Doamne ajuta la toate fetele.
Eu plec maine in concediu si stau o saptamana si ceva.
Va pup si asteptare usoara la toate fetele
amzulica spune:
Anda - nu e obligatoriu sa te doare pe undeva, pe mine nu m-a durut nici la motzul de la basca ... nimic. Abia dupa testul beta au inceput ceva cutite prin sani. Apoi burtica de la ligamente etc. Asa ca relax si nu te stresa.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
brunadria spune:
boo imi pare rau pt vestile proaste, nu ti pierde speranta, data viitoare se va lasa cu gemeni..
ioana bafta multa..
zuzabuburuza ma bucur din suflet ca esti bine ..sa ai in continuare sarcina frumoasa..
bafta fetelor care asteapta beta..si celor care sunt pe baricade..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."