FIV 275
Raspunsuri - Pagina 21

Boo spune:
Multumesc mult pentru incurajari !!! Sincer nu cred ca as vrea gemeni, dar am stabilit pentru o fetita Dar se lasa asteptata vad. Mi-am facut programare luni la doctor sa vedem ce parere are, ce putem face mai departe.
oare la cat timp dupa fiv-ul de acum as putea face transfer cu congelati ?

miruna79 spune:
Offff Ioana ce veste trista imi dai , imi pare tare rau ptr Laura , e o fata deosebita desi n-am cunoscut-o personal dar din cate am conversat cu ea pe aici mi am dat seama ca e o persoana deosebita dc dupa atatia ani n-am uitat-o... ti dai seama! Condolante din partea mea , stiam ca il are pe Luca nu stiam de aia mica sa ii traiasca amandoi si sa fie sanatosi!
Bafta la eco maine, deci am gresit ai eco si nu punctie.Sa dea Dumnezeu sa fie totu bine!
Amzulica baiatul tau e mai mare decat al meu cu an e nascut pe 24 anu asta si tot cu dr Dracea am reusit!
bafta la toate fetele!
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010

indra03 spune:
[quote]citat din mesajul lui BuburuzaL
Indra, Iaura cand faceti beta? Tin pumnii pentru rezultate frumoase, de gravidute!
Buburuza, imi pare tare rau, dar eu rezultatul beta l-am avut deja in aceasta luna si important este ca nu sunt insarcinata.
Astept sa se refaca organismul, sa treaca vacantele doctorilor, si sa sper ca nu contrazic zicala din trecut: TOAMNA SE NUMARA BOBOCII!!
Bafta multa tuturor fetelor care au febra etapelor FIV, si
MULTA SANATATE TUTUROR, VA !

ana-m spune:
Neata fetele!
Anul trecut inainte de bhcg nu am avut nici-un semn nu am simtit absolut nimic.
Anul asta sanii nu mi-au spus nimic, dar incepind cu a doua zi dupa et intepaturi la greu cu nosapa injectabil la 6 ore.
Variaza mult de la o sarcina la alta si de la o persoana la alta.
Bafta fetelor!
Azi ma duc la eco sa aud .
Sunt un pic ingrijorata ca tot am niste maroneli. Of.
Va tin pumnii la toate

indra03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui huski Bafta multa tuturor aspirantelor! Huski, mami de Radu Theodor |
Huski, , multumesc pentru urare, eu tot aspiranta sunt si acum.
Sper sa nu gresesc, noi ne-am intalnit anul trecut in primavara, la Giuly, pe culoar, in asteptare la ECHO, tu stiu ca trecusei prin nereusita si te pregateai de o noua incercare.
FELICITARI pentru Radu Theodor, SA FIE SANATOS SI NOROCOS!Indraznesc sa te intreb prin ce procedeu a rezultat bebe !
Iti multumesc anticipat pentru intelegere !
VA

indra03 spune:
citat din mesajul lui ana-m Variaza mult de la o sarcina la alta si de la o persoana la alta. Bafta fetelor! Azi ma duc la eco sa aud ![]() ![]() Sunt un pic ingrijorata ca tot am niste maroneli. Of. Va tin pumnii la toate ![]() |
Ana_m, te rog sa incerci cat de mult poti sa nu te ingrijorezi !Stii ca sunt persoane care mai au menstra si 3,4 luni dupa confirmare sarcina!
Sustin ce ai scris mai sus, si sa te gandesti ca fiecare dintre noi este ,, unica " si de cele mai multe ori gresim cand cautam sa ne incadram intr-un clasament pe care ni l-am creat noi mental in functie de simptomele altora.
Cred ca psihicul are un rol foarte important, insa trebuie sa gasim si metodele de a ne indeparta de gandurile "negre".
Stiu ca nu este o lupta usoara, eu am fost invinsa de putin timp, sunt inca cu "rana deschisa", dar incerc permanent sa imi controlez gandurile.
CAPUL SUS, AI GRIJA DE VOI SI ITI DORESC O ZI FERICITA!
MULTA SANATATE SI....TE

ana-m spune:
Indra multumesc mult si promit sa incerc sa ma stresez mai putin desi frica este ff mare.
Tu fi tare eu tot mai cred ca fiecare are rezervata partea lui de bine, sorele iese pana la urma pe strada fiecaruia.
Te pup si i-ti tin pumnii mai departe

angieangie spune:
citat din mesajul lui ana-m Neata fetele! Anul trecut inainte de bhcg nu am avut nici-un semn nu am simtit absolut nimic. Anul asta sanii nu mi-au spus nimic, dar incepind cu a doua zi dupa et intepaturi la greu cu nosapa injectabil la 6 ore. Variaza mult de la o sarcina la alta si de la o persoana la alta. Bafta fetelor! Azi ma duc la eco sa aud ![]() ![]() Sunt un pic ingrijorata ca tot am niste maroneli. Of. Va tin pumnii la toate ![]() |
ana-m....nu te ingrijora pt maroneli..ei inca se fixeaza

eu am fost ieri la echo..i-am auzit inimioara la bebe..l-am vaut cum pulseaza..e magnific

..nici eu nu am avut mari semne ...doar ca am avut o sangerare in ziua 7 ..ceea ce a insemnat ca s-a nidat probabil..zic eu..
o sa fie bine pt toate fetele care isi doresc bb...eu am o vorba..Dumnezeu intarzie ,dar nu uita
Angie

ana-m spune:
Angie felicitari pt bebic . In cate saptamani esti?
Eu sunt in saptamana 8.
Ai drepatate Dumnezeu ne vede si pe noi pana la urma!
Multa bafta si rabdare incontinuare

indra03 spune:
citat din mesajul lui angieangie |
ana-m....nu te ingrijora pt maroneli..ei inca se fixeaza

eu am fost ieri la echo..i-am auzit inimioara la bebe..l-am vaut cum pulseaza..e magnific

..nici eu nu am avut mari semne ...doar ca am avut o sangerare in ziua 7 ..ceea ce a insemnat ca s-a nidat probabil..zic eu..
o sa fie bine pt toate fetele care isi doresc bb...eu am o vorba..Dumnezeu intarzie ,dar nu uita
Angie

[/quote]
Angieangie,
UAAAU CE MULT MA BUCUR PENTRU TINE, PLANG DE FERICIRE !!!!
Saptamana trecuta ne comunicai oficial o dimensiune de 1.9 mm, la 5 sapt.
Tu parca esti la dr. Big M.
Tu ce tratament iei acum, ti-au fost administrate vitamine cu specific, cand mai mergi la control ?

Fie ca Dummnezeu sa auda si vorba ta din citatul de mai sus, cat si rugamintile noastre

VA DORESC MULTA SANATATE !!!