FIV 275
Raspunsuri - Pagina 22
angieangie spune:
ana-m...saru'manasunt in 6/7 saptamani
indra...ai dreptate acum o saptamana avea 1,9mm...acum are 1,7cm..si o inimioara puternica.
iau doar acid folic si arefam..de trei ori pe zi
Angie+6
angieangie spune:
a...mai merg luni la un echo..
si pe 6 iulie la big M
intre timp mai merg la un dr aici in c-ta care sa-mi urmaresca sarcina
pup fetele
Angie+6
indra03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie ana-m...saru'manasunt in 6/7 saptamani indra...ai dreptate acum o saptamana avea 1,9mm...acum are 1,7cm..si o inimioara puternica. iau doar acid folic si arefam..de trei ori pe zi Angie+6 |
Angieangie, merci pentru raspuns este foarte bine ca ai mai depasit cu bine inca o etapa (activitatea cardiaca) si ai "un" sau "o" "inimos/inimoasa".
P.S. Imi pare rau daca te deranjeaza intrebarea mea: ai reusit FIV de la prima incercare ?
SA FITI SANATOSI SI SA NE DAI VESTI BUNE IN CONTINUARE !
angieangie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui indra03
Angieangie, merci pentru raspuns este foarte bine ca ai mai depasit cu bine inca o etapa (activitatea cardiaca) si ai "un" sau "o" "inimos/inimoasa". din fericire da am trecut peste etapa asta...si a fost minunat sa vad si sa aud bebelinul/bebelina... nu sunt la primul fiv..sunt la al 2 lea primul l-am facut tot cu profu'in martie...am avut beta 17..si la cateva zile a venit cm... al 2-lea in mai...si uite ca a fost norocos.. bafta multa si tie..si daca mai ai nelamuriri, cu drag P.S. Imi pare rau daca te deranjeaza intrebarea mea: ai reusit FIV de la prima incercare ? SA FITI SANATOSI SI SA NE DAI VESTI BUNE IN CONTINUARE ! |
Angie+6
indra03 spune:
Angieangie, draga mea iti multumesc si pentru promptitudinea raspunsului!
Am inteles eu bine ca acum in luna mai a fost o noua stimulare (protocol scurt sau lung) si nu ai avut nimic pastrat la "rece" din luna martie ?
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI VA PUP !
dandanutz spune:
buna fetelor va pe toate ....am si eu o intrebare ....am o prietena care are nevoie de progeteron inj ...unde poate gasi?am si eu novie de un contact ceva .....multumesc mult
amzulica spune:
se poate face transfer de congelati chiar urmatoarea luna, depinde si de organism cum functioneaza. Unde ai facut ultimul fiv?
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana-m Neata fetele! Anul trecut inainte de bhcg nu am avut nici-un semn nu am simtit absolut nimic. Anul asta sanii nu mi-au spus nimic, dar incepind cu a doua zi dupa et intepaturi la greu cu nosapa injectabil la 6 ore. Variaza mult de la o sarcina la alta si de la o persoana la alta. Bafta fetelor! Azi ma duc la eco sa aud . Sunt un pic ingrijorata ca tot am niste maroneli. Of. Va tin pumnii la toate |
Ana - ti-am zis, eu in primele 3 luni am avut niste episoadee de maroneli ... curgea garla, dar totul era OK. Pat ... pana trec si no-spa.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
indra03 spune:
Buna dimineata fetele !!!
Este cineva care a facut transfer de embioni congelati in urmatoarea luna dupa FIV si a avut sarcina cu succes ?
VA DORESC MULTA SANATATE SI VA PUP ?