FIV 275

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

iaura21...despre statul la pat fiecare face cum simte...eu cred ca o sa stau cam 6 zile..am un serviciu mai solicitant, nu fizic ci psihic.Vorbesti de blastociti..mi-ar fi placut, insa eu am putini embrionasi 7 si nu mi-a spus embriologul ca as putea sa merg la blastociti..e risc mare daca nu rezista. Tu ai mers cu 8 la blasto si au rezultat 5..fain!!! Unde ai facut fiv-ul? Eu tind sa cred ca la Giulesti se ajunge cam greu la basto...ma rog

mersi pt. incurajari..si io care credeam ca au rezistat putini la blasto, speram la vreo 7 ,iarasi ignoranta mea apoi am aflat ca de fapt e chiar bine...io speram la inceput sa fie mai multi foliculi,am facut chiar 13 z de stim ca au crescut greu(dar la prima eco deja aveam vreo 15 apoi nu i-a mai numarat) si in general raspundeam la stim. mai bine ( la IA cel putin)ca asta e primul fiv si ultimul ...l-am facut la sibiu si sunt multumita de dr. de acolo, acum sa fie si cu succes
tu cat aveai endometrul, ca eu la ultima eco de z12 il aveam de 7,5-8 dar era triplustratificat si dr. a zis ce e bine si ca o sa mai creasca
sa inteleg ca tu maine faci transferul, dar sa mai intri sa ne spui cum a fost
bafta pe maine

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Anda 82 felicitari pentru embrionasi.Sa dea Dumnezeu sa se prinda macar 2 .Daca tin eu minte ai si tu doar un ovar,nu-i asa?Ce protocol ai avut,si inca ceva,am si eu un chist de 1 cm.,ma gindeam ca-l punctioneaza si pe el
Sa stai la pat cit poti de mult,activitati canapeloase cum zicea cineva pe aici si mult,mult noroc
Iaura21 multa bafta si tie,sa vii cu vesti bune.

Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Iaura21, sigur mai creste endometru si e bine ca e triplustratificat. La mine in ziua punctiei era 11mm, dar important este la ET. Oricum nici prea mare nu e bine sa fie...si importanta este structura.Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor

Va doresc la toate bafta si sa nu va pierdeti optimismul si increderea in sansa voastra ca va rasari si soarele pe strada voastra asa cum a rasarit si pe a mea...

Ioanatugs Sa stii ca ziua in care ai tu punctia e ziua in care l-am luat acasa pe Dani(embriotransfer cu congelati)... asa ca ti doresc bafta multa si sa te ajute Dumnezeu sa reusuesti de data asta.
Eu intru rarut dar inca nu v-am uitat imi aduc aminte cand scrieam pe la pac dr T... apropo ce mai face finuta ta Laura??? n-am mai scris nimic de mult.

Catalina ce mai faci??

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

Eu sunt tot racita, nasul curge ca la robinet si tusesc cu expectoratii cam de 3-4 ori pe zi, nu am facut deloc temperatura.

Cu 7 embrioni se putea merge la balstocisti, eu am avut 6 embrioni si am obtinut 4 blastocistii AA.

Statul in pat dupa ET este relativ, la fivul de anul trecut am stat acasa sambata si duminica si pe urma m-am dus la servici (dimineata merg mult pe jos).
Anul acesta nu a mai mers figura ca am avut intepaturi rau de tot si am mai stat pe acasa cate o zi si in rest ma dus sotul cu masina la servici.

Va tin pumnii fetelor si sa auzim de bhcg mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

anda82 tin pumnii....
abia astept sa vb ...

Angie+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dob spune:

Angie - ce imi place cand vad ca ti se mai adauga cate o saptamana

eu am fost astazi la echo sa vad ce am produs .Am in ziua a 9-a de stimulare 5 foliculi pe stanga (intre 14mm si 16 mm) si 2 foliculi pe dreapta(15 mm) +2 mici.Endomentru este de 12 mm

m-a chemat vineri la echo si luni la punctie

Profu si embriologul mi-au zis ca e ok !
Dar endometrul nu e prea mare oare?stiti cumva.....lamuriti-ma si pe mine ca intru in trepidatii

Anda ,asteptam vesti de la tine!

la toate fetele

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Daniela74 acum am vzt mesajul tau. Da, un singur ovar si am facut protocol scurt.
Fetelor am venit acasa cu 2 embrionasi A8 si A10 si restul am congelat.
Ana, tu ai facut la dr Dracea si acolo au rezultate mai bune legat de blasto...la Giulesti , parerea mea, este ca e riscant...
E tare greu cu statul in pat nu am mai rezistat si am intrat pe net ...dar ma duc acum din nou in pat...
Toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !
Am revenit din concediu ieri si am intrat sa va spun ca nici de data asta nu a fost cu noroc, cu toate ca era convinsa ca o sa iasa. Mi-a venit ciclul din a 2-a zi de concediu, ca sa se stie. Adica pe 6 si eu de abia pe 8 trebuia sa fac test. Oricum la bhcg-ul facut inainte sa plec rezultatul iar a fost 0, deci nici urma de vreo fetita ..

As vrea acum sa incerc cu congelatii ramasi, mai am 2. Si daca nici acum nu iese poate schimb locul .. si norocul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Anda te felicit su eu pentru embrioni si iti doresc un beta mare!!!

Ioanatugs multa multa bafta maine! Sa dea DD sa fie cu noroc pana la capat!!!

Indra, Iaura cand faceti beta? Tin pumnii pentru rezultate frumoase, de gravidute!

Rox_dob multa bafta in continuare!!!Sa ai o productie de calitate!!!

Daniela poimaine asteptam detalii despre urmatorul fiv!

Boo imi pare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta...Dar macar bine ca i fost in concediu, si te-ai relaxat, poate ai facut si ceva planuri...

Cata chiar asa, ce mai faci???Nu ne mai zici nimic? Eu va citesc mai din umbra, dar noutati despre tine nu vad...desi mi-as dori!

Bruni lasa ca in septembrie o pui de-o pereche!!!Pana atunci profita si bucura-te de vara, relaxeaza-te si sa vezi cum trece, ca imediat intri in focurile norocoase!!!

Crestem incet si noi, burtica este deja evidenta, spre fericirea mea si vineri poate va dau mai multe detalii!
Numai bine tuturor si astepta sa va citesc rezultatele pozitive!!!Multa bafta tuturor!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput