FIV 275
Raspunsuri - Pagina 18
rox_dob spune:
mersi de incurajari !
bafta tuturar![
quote]citat din mesajul lui anda82
Rox_dob, o sa fie bine nu te ingrijora.Eu, cand am fost la eco prin ziua a 7 a, erau doar 3 foliculi si mi-a prelungit durata trataemntului de la 10 zile la 12.Despre faptul ca ai slabit..probabil ca te-ai mai stresat, oricum e bine sa fim atente...Eu am o pofta de mancare grozava... si astept vestile bune de la tine...
Brundaria...si multumesc...dupa cum vezi sunt in focuri acum, sa vedem ce o sa iasa.Ma doare cam tare ovarul ...ufff am citit ca pot creste chisturi, foliculi si dupa punctie...Sper sa fie ok.Brundaria, nu mai stiu dupa ET ai stat in pat..dca da cam cat?
Adhnana ce faci? vreau sa-mi spui si mie tu dupa ET daca ai stat la pat?
Broscuta7.
Puppp toate fetele cu drag.
[/quote]
anda82 spune:
Angi imi place can d iti vad semnatura...in crestere.
Eu am sunat astazi si mi s-a spus ca sunt bine embrionasii de A5 si A4 si cica si cel de al 7 ovocit, s-a fertilizat si merge si el...ii multumesc Lui Dumnezeu si vad ce o sa fie maine. M-am gandit eu, sa stau cam 6 zile in pat cu ziua embritransferului. Voi ce spuneti? toate fetele
brunadria spune:
eu am stat in pat la fiecare fiv si la urmatorul voi sta, sa nu am ce sa mi reprosez..
bafta tuturor
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
indra03 spune:
Anda82, si mie mi-a fost teama pana in dimineata ET, dar am avut curaj SI OPTIMISM la ET, insa credema, privind acum in urma eu pot spune cu cea mai mare siguranta ca grija cea mai mare am avut-o dupa ET !
P.S. Eu in dimineata respectiva am aflat la Giuli ca trebuie sa beau 2 l de apa pana plata pana in ET. Mie mi-a fost greu pt. ca nu sunt ,,consumatoare", ( nici de apa ), dar cu vointa si dorinta nu mi-a fost greu sa beau 2 l in nici 2 ore, cantitate pe care nu o beau nici intr-o zi!
Eu iti doresc mult curaj si incredere !
O SA FIE BINE !!!!
VA PE TOATE FETELE SI VA DORESC MULTA SANATATE!
indra03 spune:
indra o s-o ai cat mai curand....fericirea mea..
Angie+5
Referitor la cele de mai sus Angieangie, iti multumesc din suflet, si,.... cum se spune Dumnezeu sa te auda si sa mai fie si deacord !
SA FITI SANATOSI SI VA PUP !
huski spune:
Ioanatugs, tin pumnii sa fie cu noroc pe 17 iunie!
Bafta multa tuturor aspirantelor!
Huski, mami de Radu Theodor
angieangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Angi imi place can d iti vad semnatura...in crestere. Eu am sunat astazi si mi s-a spus ca sunt bine embrionasii de A5 si A4 si cica si cel de al 7 ovocit, s-a fertilizat si merge si el...ii multumesc Lui Dumnezeu si vad ce o sa fie maine. M-am gandit eu, sa stau cam 6 zile in pat cu ziua embritransferului. Voi ce spuneti? toate fetele |
bravo.!!!!!o sa fii mamica in curand
eu am stai in pat cam 7 zile.cu tot cu et...am baut multa apa..ajunsesem pe la 4 litri...
o sa fie bine..
Angie+6
iaura21 spune:
buna fetele
vreau sa va intreb, retoric, cum puteti sa stati numai in pat (ca as vrea si eu sa pot), eu sunt a 4-a zi de la et (dr. a zis fara eforturi mari si oboseala dar sa nu ma priponesc la pat?!), am mers si la serv. ,e drept am putut sta in pat ca mi-a permis serv. dar acasa mai greu ca tre. sa fac o mancarica... ,azi am fost chiar si putin la cumparaturi mici , e drept dar...sper sa fie bine pana l aurma ca ma omoara asteptarea asta
si pe mine ma cam doare, inteapa, ovarul stg. mai ales ,cred ca o sa fac ceva chist ,desi nu am avut f. multi foliculi(vreo 15)ca sa fac hiperstimulare ...
anda ,bravo pt. embrionasi, s-au divizat fain, ti-i lasa la blasto sau...
eu ma avut 13 ovocite, 10 embrioni a 2a zi, 8 a3a si doar 5 blastocisti din care mi-au transferat 2 iar restul la congelat( sper sa nu mai am nevoie de ei)
bafta si celor care urmeaza sa faca punctia sau et
a, si care e treaba cu 2 l apa , si mie mi-a recomandat dr. dar stiu ca pt a preveni hiperstimularea e bine sa bei multe lichide dar dupa et. cam la ce ajuta, iertati-mi ignoranta dar...
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
anda82 spune:
iaura21...despre statul la pat fiecare face cum simte...eu cred ca o sa stau cam 6 zile..am un serviciu mai solicitant, nu fizic ci psihic.Vorbesti de blastociti..mi-ar fi placut, insa eu am putini embrionasi 7 si nu mi-a spus embriologul ca as putea sa merg la blastociti..e risc mare daca nu rezista. Tu ai mers cu 8 la blasto si au rezultat 5..fain!!! Unde ai facut fiv-ul? Eu tind sa cred ca la Giulesti se ajunge cam greu la basto...ma rog