FIV 275
Raspunsuri - Pagina 17
broscuta7 spune:
Indra, multumesc
Ioana, iti doresc multa bafta. Te asteptam cu vesti bune. Stiu si eu ce inseamna sa te cunoasca toata lumea la spital
Anda, bafta maine!
anda82 spune:
Broscuta7, multumesc! Te rog, sa nu mai fi trista...pana la urma te va ajuta Dumnezeu.
Angi, esti acasa, nu?
Fetelor eu mai am putin panaz la punctie si mi-e tare frica, dar cu Dumnezeu inainte.Am si un chist la purtator care ma doare ...dar, sper sa scap de el cumva...de ce mi=a fost frica nu am scapat.
Adhnana, ce faci tu?
Pupp toate fetele si va doresc din suflet cel putin un bebel in brate cat mai curand.
E tare grea lupta asta cu infertilitatea, dar nu avem de ales...vom lupat pana reusim.
anda82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie anda82iti tin pumnii...bafta multa draga mea Angie+5 |
Angi si multumesc ca te-ai gandit la mine, m-am bucurat cand am primit mesajul tau, inainte de punctie...eram tare speriata...dar a trecut...Din 7 foliculi au fost 7 ovocite. Embrilogul mi-a spus ca unul, era cam imatur si ca nu crede ca se va fertiliza. Astazi am sunat si erau 6 fertilizate...sa vedem si maine, ce va fi...Daca totul e ok, probabil ca marti fac ET.
Toate fetele.
angieangie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda82
Angi si multumesc ca te-ai gandit la mine, m-am bucurat cand am primit mesajul tau, inainte de punctie...eram tare speriata...dar a trecut...Din 7 foliculi au fost 7 ovocite. Embrilogul mi-a spus ca unul, era cam imatur si ca nu crede ca se va fertiliza. Astazi am sunat si erau 6 fertilizate...sa vedem si maine, ce va fi...Daca totul e ok, probabil ca marti fac ET. Toate fetele. |
esti cea mai tare....6 ovocite...bravo
ma bucur mult pentru tine..o sa fie cel mai bine ai sa vezi...
..si marti o sa-ti tin pumnii
Angie+5
rox_dob spune:
anda_82 - Felicitari!
chiar ma gandeam ce mai faci!ma bucur sa aud vesti bune si sa dea Dzeu sa fie bine pana la capat
eu sunt in a 8-zi de stimulare si de abia astept sa vina ziua de marti sa vad ce am produs!
ma simt neasteptat de bine!Credeam ca o sa ma ingras pe timpul tratamentului ,dar surpriza am cam dat jos cam 3-4 kg
felicitari tuturor burticilor si bafta tuturor aspirantelor
pupici
roxana
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda82
Angi si multumesc ca te-ai gandit la mine, m-am bucurat cand am primit mesajul tau, inainte de punctie...eram tare speriata...dar a trecut...Din 7 foliculi au fost 7 ovocite. Embrilogul mi-a spus ca unul, era cam imatur si ca nu crede ca se va fertiliza. Astazi am sunat si erau 6 fertilizate...sa vedem si maine, ce va fi...Daca totul e ok, probabil ca marti fac ET. Toate fetele. |
brunadria spune:
anda doamne ajuta!
o sa fie bine , ai sa vezi , bafta la et..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
anda82 spune:
Rox_dob, o sa fie bine nu te ingrijora.Eu, cand am fost la eco prin ziua a 7 a, erau doar 3 foliculi si mi-a prelungit durata trataemntului de la 10 zile la 12.Despre faptul ca ai slabit..probabil ca te-ai mai stresat, oricum e bine sa fim atente...Eu am o pofta de mancare grozava... si astept vestile bune de la tine...
Brundaria...si multumesc...dupa cum vezi sunt in focuri acum, sa vedem ce o sa iasa.Ma doare cam tare ovarul ...ufff am citit ca pot creste chisturi, foliculi si dupa punctie...Sper sa fie ok.Brundaria, nu mai stiu dupa ET ai stat in pat..dca da cam cat?
Adhnana ce faci? vreau sa-mi spui si mie tu dupa ET daca ai stat la pat?
Broscuta7.
Puppp toate fetele cu drag.