FIV 275
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
.....sau doar pur si simplu.......cum de fapt se intampla de cele mai multe ori.
dandanutz spune:
mari08 nu prea am vazut scheme cu gonal ..tu cu cine faci si unde?
broscuta tare rau imi pare eu nu pot sa-ti raspund ca la mine de 3 ori nu s-a prins nimic.....te imbratisez cu drag si sa-ti dea DD forta ctare greu e
toate fetele
cristal1995 spune:
Broscuta: 
Catalina: mii de 
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010
indra03 spune:
Broscuta, draga mea plang alaturi de tine ca dealtfel alaturi de toate fetele care sufera pentru a obtine un
.
Adhnana, draga mea iti multumesc pentru raspunsul PM pe care l-ai dat dar pt ca sunt noua nu l-am primit. Eu nu am posibilitatea sa stau pe net mult si reusesc cateodata sa intru si sa aflu vesti despre voi si nu reusesc cateodata sa citesc tot!Felicitari pentru bebicii tai! SA FITI SANATOSI TOTI !
Moshulik, iti multumesc, tu ce mai faci?
Ana_m FELICITARI!
Boo CE-I CU TINE?
Angieangie FELICITARI !
Mona sa ai CURAJ SI INCREDERE!
Pe celelalte fete nu le-am uitat !
VA DORESC NUMAI BINE SI VA 
Sper sa fie PE CURAND !
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristal1995 Catalina: mii de ![]() |
Heiii, te pup si eu tare.
ana-m spune:
Fetelor am fost la eco si sunt doi asa cum am banuit.
Pe 17 merg iar la eco sa le aud inimioarele.
dandanutz spune:
fetelor mai spuneti-mi si mie ce analize sa mai fac ca dupa cum am mai spus la mine nu s-a prins nimic niciodata (adica de 3 ori)....si la ce clinica sa merg sa-mi mai fac chlamidia mycoplasma ureaplasma......?
si multumesc
daniela74 spune:
Ana felicitari!!! Ploua cu gemenasi,sarcina usoara in continuare,sa dea DD sa fie bine.
CATALINA uite si de la mine unul,daca tot ne pupacim 
O saptamina buna fetelor.
MONA

Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
catalina2307 spune:
hihihi....hai sa ne tzucaim ca nu ne vazuram de mult.
De fiecare data cand vad postare de a ta ma gandesc hop, vine daniela cu vesti bune. Eu sunt rabdatoare....astept.