FIV 275
Raspunsuri - Pagina 11
draghiluiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Fetelor,o intrebare va rog A facut cineva operatie de hydrosalpinx cu dr Albu? Cumnata mea urmeaza sa se opereze cu dansul,este super agitata,are emotii si ii este cam teama;voi ce parere aveti,credeti ca este o operatie grea? Pupici, |
eu am facut o histeroscopie si cu el. are o mana usoara. aceeasi interventie am facut-o si cu alt medic si m-a durut...este profesionist si pune mult suflet. intelege durerea si nu te bruscheaza.a dovedit-o in multe cazuri la mine.
BuburuzaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Intrebare: este grav daca-l pun pe cel de la 14:00 la 18:30 cand ajung acasa... uff ce imprastiata sunt..cum am putut uita... Mona zuza |
Mona si mie mi s-a mai intamplat sa uit, dar am pus imediat ce mi-am amintit...Asa ca nu cred ca ar putea fi vreo problema daca pui mai tarziu...te pup, numai bine, si iti tin pumnii pentru marti!!!Trebuie sa fie beta mare!!!
------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
Cocolyso spune:
Eu am facut laparoscopie cu Dr.Albu, tocmai sa imi scot trompele, insa nu le-a mai scos, pt ca la hsg se vedea hidro si la laparo nu a mai fost, decat o dilatatie a trompei drepte iar stanga prinsa in multe aderente.
Este un profesionist, are f mare grija si este un medic caruia ii pasa.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
speranta2 spune:
Cocolyso, spune-mi te rog, dupa HSG ai avut ceva probleme? Eu am avut niste scurgeri maronii, mai ales dupa ce am reinceput activitatea sexuala, la 3 zile. Rezultatul HSG a fost ok, nu s-au vazut probleme. Nu stiu ce sa cred....
Eu tot pacienta lui Albu sunt. Sa ma programez la un consult?
hopefull spune:
Buna fetele! Sper sa nu va suparati ca dau buzna asa!
Lumi sper ca vorbim de acelasi dr. Albu.... pe mine m-a operat dr. Albu Dragos, de la ML, acum o luna pentru a-mi scoate ambele trompe...ca erau pline de hidrosalpinx....si dupa doua saptamani, desi m-a operat clasic, deja uitasem ca sunt operata. M-am simtit bine si imediat dupa operatie! Este un medic super-profesionist! Asa ca, daca e vorba de acelasi doctor, spune-i cumnatei tale sa stea linistita, ca e pe maini bune!
Acum astept cu nerabdare luna iulie cand voi face primul meu FIV(probabil si ultimul din cauza AMH 0,11)! Bafta multa fetelor, si bebici cu lipici!
Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010
broscuta7 spune:
Fetelor se pare ca am avut sarcina biochimica. Am repetat beta si sambata si mi-a iesit in scadere 8,66.Am intrerupt tratamentul si astept sa vina cm-ul.
Ati putea va rog sa ma ajutati cu un sfat? Din ce cauza se intampla asta, adica se implanteaza si se opreste din evolutie (sau gresesc????)Ce pot sa fac sa nu mai patesc asta? Poate anumite analize, poate altceva, orice. As vrea ca data viitoare sa fie bine pana la capat si ma gandesc ca vreuna dintre voi s-a mai confruntat cu o asemenea situatie si a depasit-o cu bine.
Va multumesc mult, mult de tot
maria08 spune:
Broscutza:
Dandanutz: Cine a spus ca in RO nu se da gonal? eu am facut ambele FIV -uri cu gonal f....
Mona:
Anda: Progesteronul injectabil il poti gasi doar afara...stiu ca ai facut protocolul scurt, pe cand ai echo?
Cocolyso spune:
Speranta nu am avut nimic dupa HSG.
Cel mai bine mergi la dr sa vezi ce spune, e posibil in timpul hsg sa fi atins instrumentele pe acolo, si de aici scurgerile maronii.
Broscuta poate trebuie sa faci analize de trombofilie, vezi ca e topic separat.
Rezultate pozitive va doresc!
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
speranta2 spune:
Cocolyso, l-am sunat pe dr. si mi-a zis sa stau linistita atata timp cat nu e hemoragie. Mi-a zis ca se poate sa fie ciclu si sa fi venit mai devreme.
balanta_tm spune:
broscuta, imi pare foarte rau ca treci prin asemenea momente.
Cand embrionul nu se implanteaza sau cand a incercat sa prinda (sarcina confirmata doar prin betaHCG, nu si ecografic, fiindca nu s-a ajuns pana la comfirmarea ecografica a sarcinii - sarcina pierzandu-se), pot fi mai multe cauze:
- "selectia naturala" - embrionul/embrionii a/au avut ceva defecte
- probeleme cu uterul (anomalii, sinechii, adrente, fibroame care, prin pozitionarea/dimensiunea lor, impiedica implantarea/mentinerea embrionului in uter, etc); o histeroscopie inainte de FIV ar lamuri problema asta
- hidrosalpinx - lichidul asta pare a fi toxic pt embrion (un HSG ar elimina supozitia asta)
- cauze de trombofilie si imunologie (se pot face analize de sange pt a le depista, doar ca sunt scumpe)
- cauze infectioase: Rubeola, CMV, Toxoplasmoza, Listeria, Mycoplasma, Ureaplasma, Chlamydia - unele se fac din sange, altele din secretia vaginala
Nu vreau sa iti rasucesc cutitul in rana, insa poate ca este bine ca in curand sa faci o ecografie sa vezi ce e pe acolo, daca s-a eliminat complet, etc.
14+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala