FIV 275
Raspunsuri - Pagina 13
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana-m Fetelor am fost la eco si sunt doi asa cum am banuit. Pe 17 merg iar la eco sa le aud inimioarele. |
ana felicitari!!
sarcina usoare..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
mirela2 spune:
citat din mesajul lui ana-m Fetelor am fost la eco si sunt doi asa cum am banuit. Pe 17 merg iar la eco sa le aud inimioarele. |
bv
sa ti traiasca
se inmultesc gemenii
a fost anul gemenilor
lumimar spune:
[quote]citat din mesajul lui hopefull
Buna fetele! Sper sa nu va suparati ca dau buzna asa!
Lumi sper ca vorbim de acelasi dr. Albu.... pe mine m-a operat dr. Albu Dragos, de la ML, acum o luna pentru a-mi scoate ambele trompe...ca erau pline de hidrosalpinx....si dupa doua saptamani, desi m-a operat clasic, deja uitasem ca sunt operata. M-am simtit bine si imediat dupa operatie! Este un medic super-profesionist! Asa ca, daca e vorba de acelasi doctor, spune-i cumnatei tale sa stea linistita, ca e pe maini bune!
Acum astept cu nerabdare luna iulie cand voi face primul meu FIV(probabil si ultimul din cauza AMH 0,11)! Bafta multa fetelor, si bebici cu lipici!
Gabi,
ms,sper ca si ea sa fie ok si sa nu apara ceva complicatii,vom vedea miercuri cand are programare pt operatia de hidrosalpinx,si eu i-am zis sa fie linistita pt ca dr este ok dpdv profesional,insa emotiile sunt prezente
Tu cand incepi tratamentul,te incadrezi pana intra dr in concediu?
Pupici
lumimar spune:
citat din mesajul lui Cocolyso Eu am facut laparoscopie cu Dr.Albu, tocmai sa imi scot trompele, insa nu le-a mai scos, pt ca la hsg se vedea hidro si la laparo nu a mai fost, decat o dilatatie a trompei drepte iar stanga prinsa in multe aderente. Este un profesionist, are f mare grija si este un medic caruia ii pasa. http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png |
indra03 spune:
Broscuta te rog sa imi spui daca ai realizat FET-ul la Giuli si cat a costat procedura? Eu stiu clar ca procedura de congelare costa 150 EURO. Nu stiu insa cat costa FET ?
VA DORESC TUTUROR SANATATE !
ana-m spune:
Multumesc pentru urari fetelor!
Va astept pe toate cu vesti bune
Dandanuz uite analizele pe care le-am facut eu si sotul:
eu
A. Profil hormonal ziua 2 -4 a ciclului:
1. FSH
2. LH
3. Prolactina
4. Estradiol
5. TSH
B. Analize hematologice si biochimice:
1. Hemoleucograma
2. Grup sange, Rh
3. Glicemia
4. Ureea, creatinina 5. Transaminaze TGO, TGP
6. Probe coagulare PTT, aPTT
C. Serologie pentru:
D. Analize secretie cervico-vaginala:
1. Frotiu citologic Papanicolau
2. Culturi col uterin
3. Culturi col pentru Chlamydia, Mycoplasme
E. Analize urinare:
1. Sumar urina
F. Investigatii imagistice, explorari:
1. Histerosalpingografie/Histeroscopie
2. Ecografie transvaginala
3. Mamografia (dupa 40 ani)
4. Electrocardiograma (dupa 40 ani)
1. Hepatita B – HBs Ag
2. Hepatita C – HCV Ac
3. HIV
4. Lues - VDRL / RPR
5. Rubeola Ig G
6. Toxoplasma Ig G, Ig M
D. Analize secretie cervico-vaginala:
1. Frotiu citologic Papanicolau
2. Culturi col uterin
3. Culturi col pentru Chlamydia, Mycoplasme
E. Analize urinare:
1. Sumar urina
F. Investigatii imagistice, explorari:
1. Histerosalpingografie/Histeroscopie
2. Ecografie transvaginala
3. Mamografia (dupa 40 ani)
4. Electrocardiograma (dupa 40 ani)
G. Investigatii serologice optionale:
(Recomandate pentru pregatirea sarcinii) 1. CMV Ig G
2. Herpes virus Ig G
3. Listeria
sot
A. Spermograma
B. Spermocultura
C. Hemoleucograma
D. Grup sange, Rh
E. Serologie pentru:
1. Hepatita B – HBs Ag
2. Hepatita C – HCV Ac
3. HIV
4. Lues - VDRL / RPR
Majoritatea analizelor le-am facut la Sanador (la secretii sa ceri complex - cuprinde mai multe din analizele de mai sus)
bafta
broscuta7 spune:
Buna dimineata fete dragi si luptatoare,
Catalina multumesc si aiciCred ca ai mare dreptate.M a incurajezi extraordinar de mult, dupa toate prin cate ai trecut si tu ( te "cunosc" de mai mult timp, am plans alaturi de tine,dar nu mai conteaza acum toate necazurile din trecut, ci doar lucrurile bune care ni se vor intampla in viitor).
Balanta, Cocolyso am facut toate analizele:histeroscopie (toate bune), HSG (trompe permeabile, uter retrovers), laparoscopie(curatat endometrioza, trompe permeabile), analize trombofilie, SAFL (bune, doar proteina S putin sub limita- ASTA SA FIE PROBLEMA????, mi s-a dat aspenter doar la ultimul fiv in ianuarie si acum in mai), infectioase, secretii OK, restul din sange si eu si sotul bune, homonale, inclusiv inhibina B si AMH (fara TSH, din pacate ca nu mi-am dat seama sa-l fac din proprie initiativa), bune.
Dandanutz, la mine la primele 4 ET nu a incercat deloc sa se prinda. Asta a fost nr.5. Bine, doua as putea sa nu le pun la socoteala, un FET (pentru ca nu prea au rezistat decongelarii) si un alt FIV (unde mi-au transferat un blasto foarte anemic, ca atat a rezistat din 12 embrioni!!!; abia luasera la Giuli medii de cultura pentru blasto).Beta 0,... sau 1,.... De data asta, uite ca a fost bine totusi. Poate organismul meu se obisnuieste cu sarcina cu fiecare procedura. Nu vreau sa ma repet, dar cred ca prog injectabil mi-a facut bine sau poate pregnylul din a 3a zi de la ET, nu stiu.
TREBUIE sa fie bine si pentru noi, toate fetele care suferim atat de mult pentru un copilas.
O sa repet histeroscopia, analizele hormonale, sau poate ma operez din nou, oi vedea.
Indra, FET-ul costa 300 euro la giuli. Cu cine faci?
Ana , felicitari din inima . Sa ai grija de tine si bbi.
Cristal, bafta multa. Si pe tine te "cunosc" de mult timp si da data asta trebuie sa reusesti, prea te-ai chinuit si tu.
ana-m spune:
Fetelor sunt extrem de racita nu stiu ce sa mai fac sa scap.
Sunt racita de 5 zile si de doua zile tusesc cu expectoratie si imi curge si rau nasul.
Iau paracetamol de ieri si sug pastile pt gat si binenteles ceai cu miere si lamaie.
Da parca sunt din ce in ce mai rau.
Nu am febra.
Doctorita ginecolog zicea ca daca se agraveaza sa iau augmentin. Voi ce ziceti?
balanta_tm spune:
broscuta, daca ti-a iesit un pic sub limita proteina S, poate ar merita sa repeti analiza.
Sunt surprinsa ca ti s-a facut FIV fara sa ai analiza TSHului. Pt majoritatea medicilor care fac FIV, TSHul este f f important.
As fi vrut sa iti scriu mai multe, dar nu ai PMul activat.
14+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala