FIV 275
Raspunsuri - Pagina 10
broscuta7 spune:
Maria, deocamdata nu stiu cand merg la dr. As vrea cat de curand ca sa hotaram ce mai facem in continuare. Nu mai fi asa pesimista, trebuie sa crezi ca va fi bine. Uite la mine FET-ul asta a avut cele mai mari sanse, ca, probabil s-a oprit din evolutie este o alta treaba.
Si sa stiti fetelor eu sunt convinsa ca mi-a facut f bine progesteronul injectabil pe care l-am facut (din proprie initiativa, recunosc)
anda82 spune:
Fetelor, daca stiti de unde as putea sa iau si eu progesteron injectabil, va rog sa-mi spuneti si mie pe PM.
Broscuta7.
broscuta7 spune:
Anda, eu am luat din Germania cinci fiole de 250 mg, 45 euro. Am facut una la 4 zile
brunadria spune:
eu voi incepe fiv ul doar in septembrie, mi a taiat dr elanul si ne a dat o gramada de analize de facut.. sper sa fie cu noroc asteptarea , sunt putin suparata dar daca asa trebuie asa fac!
bafta tuturor!
important e sa reusim
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
fc_anca spune:
broscutza, incerca sa nu lasi gandurile negre sa te copleseasca si sa gandesti in continuare pozitiv!conteaza enorm lucrul asta! eu de exemplu (sarcina pierduta la aproape 7 sapt), din ziua in care s-a prins, am avut simptome ca la CM. Iar cu o sapt inainte de a pierde sarcina, aceste simptome au incetat... si stiam in sufletul meu ca ceva nu e ok si nu ma credea nimeni, nici macar dr.
asa ca simptomele de CM nu sunt neaparat semn rau (mie dr mi-a spus ca este normal). Te pup, iti tin mult de tot pumnii, iti doresc din toata inima sa reusesti!
Anca
dandanutz spune:
buna fetelor va urmaresc mereu si ma bucur pt reusite si sunt ff trista pt nereusite. felicitari gravidutelor si bafta celor in focuri.Eu nu stiu cand reiau urmeaza sa vb cu PROF FELDBERG .Suneti-mi va rog ce analize as putea sa mai fac? la mine totul e ok si la sot doar ca nu mai am trompe in urma a 3 extrauterine....dar am facut 3 FIV si nu sa- prins nimic niciodata....ma gandeam poate mai trebuie sa fac si alte investigatii....si alta intrebare eu pe aici adica in RO nu am vazut ca se da GONAL F oare dc?ca din cate stiu e ff bun si va multumesc
daniela74 spune:
Mirela ce surpriza frumoasa.Felicitari si ai mare grija de tine
Broscuta imi pare rau.La fel am avut si eu la fiv 2:beta 52,dupa care 23,sarcina biochimica.M-am bucurat totusi ca s-a prins si ca se poate,sper ca la urmatorul trat.sa fie bine pina la capat,ceea ce iti doresc si tie.
HAIDE MONA
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
Mona40 spune:
Daniela, multam frumos...
acum Am si eu o mica prom.
Am uitat ovulele de endometrin acasa...
am pus dimineata si trebuia sa mai pun si la 14:00 dar nu le am la mine, iar apoi la 23:00 le pun.
Intrebare: este grav daca-l pun pe cel de la 14:00 la 18:30 cand ajung acasa...
uff ce imprastiata sunt..cum am putut uita...
lumimar spune:
Fetelor,o intrebare va rog
A facut cineva operatie de hydrosalpinx cu dr Albu?
Cumnata mea urmeaza sa se opereze cu dansul,este super agitata,are emotii si ii este cam teama;voi ce parere aveti,credeti ca este o operatie grea?
Pupici,