FIV 275
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
mirela felicitari pt inimioare
mona ma rog sa ti ajute d zeu , sa fie bine
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
angieangie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rox_dob Angie, multumesc de raspuns ,asa a fost! SA TE AUDA D-ZEU!
|
asa va fi ..ai incredere
sa dea Dumnezeu ca toate fetele de aici sa faca burtici..na ca am facut si o rima
Angie
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Mireluta, poti sa ma bati..dar azi am bad day.. Noroc cu tine ca vii cu asa vesti minunate,,,doamne cat ai mai suferit si tu pana ai ajuns aici. pup, pup si iar Broscuta, multa sanatate Mona zuza |
si la tine, mult a fost putin a mai ramas
o sa fie bine
eu s tot cu ochi n chiloti, ca inca imi mai apar mucozitati de diverse culori, cica ar fi de la ceilalti 2 embrioni care sunt imediat dupa intrarea din col si se elimina.....off
scap eu si de asta
broscuta7 spune:
Multumesc fetelor pentru sustinere, dar nu mai am nicio speranta.Nu stiu daca sa il mai repet maine, ca deja parca am simptome de cm. Tratamentul il fac inca, sa vedem ce-o spune profu. Incerc sa iau partea buna a lucrurilor, de data asta totusi s-a implantat, pana acum nici macar asta nu reusisem. Nu stiu daca am gresit eu cu ceva.
Incerc sa ma adun, desi e tare greu si sa vedem ce mai facem. Din partea mea as mai face o laparo sa vedem ce mai face nenorocita asta de endometrioza, cum mai sunt trompele, ca din 2008 de la ultima operatie cine stie ce s-a intamplat.Nu ma las. Poate si organismul se obisnuieste incet, incet cu o sarcina cu fiecare fiv pe care l-am facut. Nu stiu ce analize sa mai fac, in afara de hormonale (nu am facut niciodata pt tiroida ca nu mi-a spus nimeni), safl, trombofilie, inhibina B, AMH si celelate uzuale, hepatite, rubeola,cmv, etc. Daca credeti ca puteti sa-mi spuneti ceva, accept din toata inima.
Adhnana spune:
mirela2 felicitari pentru cele 2 inimioare!Sa fie bine pana la capat!
mona nu te mai stresa! la mine la a doua sarcina am avut total alte simptome ca la prima, deci nu e nici o regula. Ai incredere ca o sa fie bine
broscuta7
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 7 fix
maria08 spune:
Mai fetelor, dar va ca " ploua" cu gemeni!!!
Mirela: Felicitari!!!! Ce frumos!!!!!
Mona: Eu sunt tot cu pumnii stransi!!!
Broscuta: Off, cred ca-ti este tare, tare greu....eu zic sa crezi in sansa ta, poate fi totusi o greseala, cand mergi la dr?
Anda: Probabil luna viitoare voi face FET, dar sansele sunt destul de mici.....tu cand faci punctia??
anda82 spune:
Maria08, hai ma nu-ti mai da tu sanse putine..nu se stie niciodata!Nu stiu cand fac, daca fac...mai intai sa vad cum am raspuns la tratament.
Broscuta, draga mea te rog nu fi trista, poate nu vine, iar daca vine ma gandesc ca totusi e o victorie ca s-a princ cumva...Pentru tiroida trebuie sa faci TSH
ana-m spune:
Mirela felicitari
Mona, broscuta va tin pumnii.
Multumesc pentru sfaturile cu gatul.
Doctorita care ma urmareste mi-a spus sa iau eritromicina.
Doctorita cu care am facut fiv ca sa vorbesc cu un orelist sa iau antibiotic.
Orelistul mi-a dat sa iau 3-4 zile cate o pastila de nurofen, sa sug trachisan si sa fac gargara cu citrolin.