Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Racusor asa ma simt si eu cand il vad pe sotul meu drag ca face toata treaba si in locul meu,nu ma mai lasa sa spal nici vasele si el merge si la lucru saracul dar sunt sigura ca va merita la final cand isi va tine copilul in brate

Ramonacu Daria 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Alina mercic..azi poate reusesc sa il pun sa se culce mai devreme...aseara el saracul ar fi dormit, dar trebuia sa vorbeasca cu mine iar eu ma foiam intr-una...abia cand am adormit eu pe la 12 jumate a adormit si el iar dimineata tot eu dau trezirea

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mie imi da trezirea delfinasul, mai nou ma trezeste la 6 dim, dar saptamana trecuta numai la 5 m-a trezit. Tare am impresia ca isi face un program

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu!

Eu m-am culcat la 11, insa m-am trezit la 12 si am adormit abia la 4.. Eram cam nelinistita ca daca nu se intoarce bb si ajung sa fac cezariana. Dar pana la urma ar trebui sa ma obisnuiesc si cu ideea asta

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu! La multi ani tuturor copiilor si delfinasilor!

Racusor, te inteleg perfect! Si eu de sambata am stat numai in pat, am citit pt examene, iar aseara i-am spus sotului sa iesim, sa mergem la cumparaturi.
M-am imbracat si uite asa am iesit si eu aseara din casa, dar nu inainte de a-mi face cateva poze, ca doar ieri am implinit 32s
Am pus 2 si pe contul comun

Cand am ajuns acasa am avut cateva contractii, dar suportabile...de vineri, de cand am stat in pat nu am mai avut nici macar una...dar aseara mi-am adus aminte!

Bumblebe, Belu, multa bafta la eco!

Michele, ce de vesti bune de la dr....dar de col nu a parut ingrijorata? a spus doar sa opresti Ca?

Rodika, esti o mamica f curajoasa! Ce v-ati mai distrat!

Aelita, sexy mama! Iti sta tare bine!

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, o sa fie bine. Chiar daca nu se intoarce bb, e bine de stiut ca sa faci cezariana, sa nu te chinui. N-are rost sa-ti bati capul, plus ca mai e timp sa se intoarca

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata burtici si mamici!

LA MULTI ANI TUTUROR PRICHINDEILOR VOSTRI, SA FIE SANATOSI, FRUMOSI, ISTETI SI SA AIBA NOROC CU CARUL!

aelita, f frumaosa burtica, rochita...adorabil Andres...

otilia, am vazut si micul tau eschimos...ce dulceata de fetita..

michelle, felicitari pt bebelina...lasa ca are vreme sa se intoarca...

sa aveti o zi frumoasa, chiar daca aici e urat si ploua...ufffff...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata!

Mai fetelor stiti cumva daca poate fi intrerupt concediul prenatal mai am concediu de odihna pe care nu l-am luat

saptamana 32 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Bun burtici, a pentru mine nu este buna......sunt cu varicela in floare...cu stare febrila, am avut maxim 37.9 si o stare foarte urata de oboseala continua,dureri de burta, nu destul de mari, suportabile,si dureri de cap si o stare taaaare naspa...trebuie sa stau cuminte ca nu cumva sa declanseze nasterea sapt.asta sau cealalta, ca va face si bebe

Pluuuus ca are si al meu sotz..doar cea mica nu a facut deocamdata ...sper sa nu o tinem asa toata vara ....

Citesc din urma si mai revin

-ici la toate

Elena, 34+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 5-

OOOFF :((.tare rau imi pare.sa stai cumintica, tin pumnii sa suporti cat mai bine..eu nu am avut febra, doar mancarimi groaznice.sa ai grija sa nu iesi afara si sa nu faci dus prea des ca se sparg nemernicele d ebubite si e naspa :(chiar ma gandeam la tine si speram ca ai scapat.vezi daca te simti mai bine cu tinctura mentolata.eu una dadeam, dar dupa 5-10 min parca era mai rau.sa ai grija cu febra, tre sa ma uit acasa pe reteta de la medicul de la spital , parca puteam sa iau paracetamol. tare rau e sa patim asa, mai ales acum...off sa ai grija ca sa nu vina bebe acum.pupici si tin pumnii.
Carmen: la multi ani pentru sot:)!
Ramonasin, Mya: bine ati venit si sarcini cat mai usoare.
Cris: si bebele meu e la limita superioara, are 1930gr si peste 40cm, cum a zis medicul: cu cine vreti sa semene , nu vedeti ca sunteti mari amandoi (eu ca am 1.60, dar sotul are 1.9m )

Laura 31+ cu
AMR 8+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

CRIS , eu carnea de vita o mai gatesc si la cuptor. Pun intr-un vas de yena cu mai multe legume, las vreo 2 ore jumate si gata :)

matusa, poti sa iti iei restul zileleor de concediu de odihna dupa ce termini postnatalul eu asa voi face. plus ca vor fi mai multe, pt ca si per. de pre-postanatal intra in calculul lunilor lucrate. cel putin eu cu seful meu asa am stabilit.

de azi sunt si eu in prenatal si promit sa fiu cuminte! bb tre sa stea pana la 1 iulie cel putin, sa faca mami 12 luni lucrate!:)

si sa vedeti ca am tin de cuvant. azi trebuia sa vina tanti la curatenie, da mi-a trimis mesaj ca vine numa maine..ma rog..asta este..dar nici nu ma apuc sa fac eu, sa stiti :)

doar o ciorbita de perisoare fac si atatica.

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput