Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, ce frumoasa esti!

MIchelle, nu te stresa prea tare. Ti-am zis ca si eu tot asa eram, un stres, ca poate nu se intoarce, si s-a intors. Doar vb cu bebelina, spune-i ce are de facut.

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Tina vazut pozici, ce burtica si mamica frumoasa

ce fel de monitor ai tu? ca am vazut iar poza

Michelle stai linistita...ca se intoarce, si daca nu se intoarce, faci cezariana si gata, bebe oricum o sa fie bine, oricum ai naste mai vorbeste cu o moasa daca e, sa iti mai zica cum sa il ajuti...dar nu faci prostii, ca am auzit ca mai sunt doctori care il determina nu stiu cum pe bebe sa se intoarca, doar ca e o procedura destul de periculoasa si nici 100% sigura

am uitat ce mai voiam sa zic

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna dimineata!

Mai fetelor stiti cumva daca poate fi intrerupt concediul prenatal mai am concediu de odihna pe care nu l-am luat

saptamana 32 Ducu

Eu am concediul de odihna pana pe 21 iulie. DAca nasc pe 17 iulie dupa DPN, automat se intrerupe concediul de odihna si intru in postnatal. Invers nu stiu daca e posibil. Eu traiam cu impresia ca o sa iau postnatalul dupa ce termin CO, dar nu e asa. Concediul postanal (maternitate) e considerat ca un medical si intrerupe concediul de odihna.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Tina, esti superba

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mi-am adus aminte

Paula cumintica sa mai stea bebe inca 1 luna...nu mai e chiar mult

Tina tie ti-a dat voie doctorul sa mai faci plimbarici? eu zic ca mai bine sa mergi in parc decat la cumparaturi... macar esti la aer curat, fara aglomeratie

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Michele, ce de vesti bune de la dr....dar de col nu a parut ingrijorata? a spus doar sa opresti Ca?
tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Da, nu mi-a zis ca ar fi in neregula. Nu mi-a dat restrictii. Nu mi-a zis daca e deschis, dar daca era sigur imi zicea. Oricum de cand am intrerupt Ca nu am mai avut contractii.
Oricum am inteles ca spre final se micsoreaza colul, nu? Parca pe la voi am citit.

Multumesc pentru incurajari fetelor, sunteti dragute

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Tina, foarte mumusica cu burtica!

Victo, merci de reteta. O pun in aplicare si pe a ta, ca am multa carne. Pot pune absolut orice legume, sau este o anumita combinatie mai gustoasa?

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Tina, foarte mumusica cu burtica!

Victo, merci de reteta. O pun in aplicare si pe a ta, ca am multa carne. Pot pune absolut orice legume, sau este o anumita combinatie mai gustoasa?

Cris 33+ cu Sonnia

Pui si apa? vasul il pun acoperit? scuze ca te bat la cap

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Michele, ce de vesti bune de la dr....dar de col nu a parut ingrijorata? a spus doar sa opresti Ca?
tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Da, nu mi-a zis ca ar fi in neregula. Nu mi-a dat restrictii. Nu mi-a zis daca e deschis, dar daca era sigur imi zicea. Oricum de cand am intrerupt Ca nu am mai avut contractii.
Oricum am inteles ca spre final se micsoreaza colul, nu? Parca pe la voi am citit.

Multumesc pentru incurajari fetelor, sunteti dragute

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Dupa parerea mea ai un col beton. Eu la ultimul eco aveam 2,6 cm inchis si dr. mi-a dat voie sa merg la nunta la Iasi....

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata
a doua zi in santier...dar maine se tremina si joi vine femeia la curatenie...
...desi trebuie sa recunosc ca nu am putut sta in praful asta, asa ca am rugat muncitorii sa termine prima data in dormitor...si ieri seara eu am spalat geamurile si usa, apoi am aranjat hainele in dulap...Marius a asters dulapurile si parchetul...iar pe la 12 noaptea puneam perdeaua si draperia la loc

asa ca am o camera curata

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Ooana aici toate spitalele sunt private, adica eu cand merg la control dau cardul de asigurat de la stat, ei isi iau banii respectivi de la stat dar partea de cercetare este subventionata de ei prin donatii, etc.....
Singura diferenta este la nastere, daca nu vrei sa ai camera privata (un singur pat) sau semiprivat (2 paturi) intra asigurarea privata daca nu ai asigurarea privata stai in camera comuna de 4 paturi si intra asiguarea de la stat pe care o ai indiferent daca lucrezi, ai lucrat, sau nu ai lucrat in viata ta.
Ceva de genul asta....nu stiu daca a fost coerenta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

am inteles Dragaica...eu am fost la un schimb de experienta in Germania pentru un an si jumatate...in acea perioada pe langa asigurarea pe care o aveam eu in Ro, fiind detasata in Germania aveam o asigurare care acoperea anumite servicii, daca vroiam ceva in plus trebuia sa platesc ...banuiesc ca asa ceva e la voi
...oricum macar aveti un sistem de sanatate are functioneaza

la noi dupa cum ai citit aici de nenumarate ori la spitalele de stat, sau mai bine zis acolo unde functioneaza asigurarea pe care o au cei care cotizeaza la Casa de Asigurari Sociale si de Sanatate, pacientul trebuie sa imparta in stanga si in dreapta daca doreste sa i se acorde atentie

mai sunt spitalele private...acolo primesti haine la bebe pe perioada spitalizarii plus tot ceea ce este necesar mamei si copilului ...tarifele insa sunt destul de mari, mie imi pare rau ca nu toate gravidutele isi permit sa nasca la privat in conditii normale

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput