Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata delfinariu!

N-am putut sa dorm mai mult. M-ai lenevesc putin si ma apuc de bucatareala.

Ce nebunie e prin Buc cu greva de la metrou.

Aelita arati foarte bine. Si Andres, ce haios e cu doua suzete in gurita.

Racusor, bine ca ti-ai revenit. Iti facem galerie la liga. Hai ca mai ai noua zile pana la liga I.

o zi buna si La multi ani tuturor copilasilor. Petrecere frumoasa la mamici, fratiori si surioare de delfinasi.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Era sa uit sa schimb semnatura

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Cred ca v-am mai spus, am senzatia ca-mi pocneste burta, ma doare langa buric... voi aveti senzatii de astea? Senzatia asta o am de o saptamana, ori ca e stomacul plin, ori ca e gol, simt ca pocnesc...

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna dimineata si la multi ani pentru copilasi si pentru fetele care se simt inca copii!
Multumim de cafeluta, stiti ca eu nu beam cafea inainte de sarcina si acum as bea de numa dar nu prea e voie, mai fac cate una super slaba sa nu o agit pe bebelina.
Aelita foarte frumoase pozele si ai un baietel tare scump, sa-ti traiasca, sa te bucuri de el

Ramona cu Daria 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Alina si eu simteam asta cand mergeam la serviciu...adica cand nu stateam numai in pat...si cam in perioada aia, saptamana 31-32 mi-a crescut brusc burtica, dupa care am simtit-o mai moale, nu mai era asa intinsa...

felicitari pentru noua saptamana

si eu implinesc azi ceva: 4 saptamani de stat la pat.....

Cris spor la bucatareala

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Racusor, sa fie cu folos timpul petrecut in pat
Mai e putin

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

imi cam fac griji pentru dragul de sot atatea emotii pe cap, treaba la serviciu, acasa mereu alergatura, renovari, doarme putin...

si azi dimineata a inceput sa il intepe inima bietul de el, asa as vrea sa pot face si eu mai multe, sa se mai odihneasca si el....

trebuie sa ma gandesc sa ii fac un cadou frumos dupa desigur, un bebe sanatos..

dar ceva pentru sufletelul lui..

ma bag sa muncesc pentru birou....

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cred ca v-am mai spus, am senzatia ca-mi pocneste burta, ma doare langa buric... voi aveti senzatii de astea? Senzatia asta o am de o saptamana, ori ca e stomacul plin, ori ca e gol, simt ca pocnesc...

Alina 31+ cu
gargarita

Mie mi se intampla asa cand mananc mai mult.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata, delfinariu! Bumblebee, si eu mai am senzatia asta de pusca pielea de pe burta- fie cand pap prea mult, sau mananc multe fructe, mi se intinde pielea, de zici ca acusi crapa... Mai patesc cand se misca bebelu cu funduletu prin zona buricului, la fel se intinde pielea foarte tare, ca nu pot nici sa stau dreapta. Eu zic ca nu e motiv de ingrijorare.

Racusor, ce noroc cu sotioru'. Lasa ca te revansezi tu!

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Racusor, bble o sa fie cel mai mare cadou de pana acum pt sot si pt tine.
Cat despre intepaturile alea, par mai degraba a fi niste junghiuri intercostale, care pot fi de la oboseala. Cu inima nu-i asa simplu, durerea se extinde in brat, plus multe alte stari, fereasca Dumnezeu.
Si mie mi-e mila de al meu sot, le duce pe toate, ba imi mai poarta si mie de grija. Ca sa nu zic ca am plecat de 2 ori de acasa si mi s-a descarcat telefonul, saracutul a facut ture de oras ca sa dea de mine... gata gata sa mearga sa ma caute prin spitale. E si mai panicos de cad sunt insarcinata, dar om trece si peste astea. Dup-aia o sa vina oboseala cronica

Cris, tocmai de aia am intrebat, ca si eu cand mancam inainte mai
mult aveam senzatia asta, si fara sa fiu gravi, dar acuma, mi se pune pe suflet orice pas facut. Intr-adevar am avut un puseu de crestere a burtii, inainte cresteam cu 1 cm pe saptamana, la burtica, acuma 3 cm.

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput