Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Nela, nu mai fi suparici! Te asteptam sa ne zici ce ascunzi in burtica mai exact . sa treaca starea rea.Fetelor . Am niste carne de vita, muschi mai exact, si nu stiu ce sa fac cu ea. Am facut o singura data o ciorbita de vacuta, in rest n-am gatit vita. DAca aveti ceva retete pt felul doi, astept sugestii .Cris 33+ cu Sonnia |
Harnicuto Cris
Carnita de vita eu o amestec cu cea de porc, o toc si fac sarmalute sau chiftelute, periosare, musaca...etc. Asa netocata nu-mi place ca ramane tare fie ea fiarta ori prajita.
28 + cu 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
crispro spune:
Of, Beluistef, asta iti mai lipsea acum. Grija mare, baga lichide multe si fructe- ca astea numai bine fac. 
Michelle, ma bucur ca e bine bebelina. La mine s-a intors la 32 de saptamani, eram speriata ca pe la 30 de sapt am fost la control si nu era intors. In momentul intoarcerii (care cred ca a durat cateva zile), am simtit miscari foarte puternice, mai mult ma impingea, sa isi faca loc, decat lovituri. Am o prietena a carui bebe nu s-a intors, avea deja 34 de sapta... A auzit ca bebeii se duc cu capul unde e lumina puternica, asa incat, intr-o seara, impreuna cu sotul, au luat o ditamai lanterna (de zici ca era un far de masina), sa puna lumina pe burtica, sa forteze copilul sa se intoarca... Si-a ridicat fata tricoul , si da-i cu lumina super puternica pe burta. Dar s-a speriat bebelu si se zbatea de numa, dar tot nu s-a intors... A ramas cu caputul prins in partea stanga, si a facut cezariana, pana la urma. Eu nu am incercat cu lumina (tocmai din cauza acestei povesti), dar am povestit cu bebelu, si i-am explicat care e pozitia optima pentru el, de ce trebuie sa se intorca. Se pare ca m-a ascultat...![]()
Mi-am facut deja bagajul de spital, e verde (cum imi place si mie). Nasc la stat, asa ca e plin de vata, hartie igienica, sapun etc... E ditamai gentoiu... Sper sa ma lase sa intru cu el asa mare, sa nu ii speriu prea tare...
Cristina
33+ cu 
aelita spune:
BUMBLEBEE pai la iesirea din s`pital deja nu mai e considerat dupa nastere.mie mi-au spus medicii la intrebariledespre imbracat si cand il scot afara,ca daca iti fac externarea,inseamna ca bebe e apt sa iasa ,ca altfel l-ar mai tine acolo.
imediat dupa nastere,il pun ele asistentele si te invata,in functie de temperatura spitalului.atunci ii dau o caciulita,un scutecel,dart
la externare are deja 3 zile (la noi 48 de ore)
OTILIA vai ce eschimos frumos ai acolo !!
ei se merita la voi cu timpul ala,la ce vegetatie aveti ! ce gradina frumoasa ai !
RAMONA-bINE AI VENIT !!!!
trimit mesajul,nu am citit tot dar mi se termina bateria.
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
rodyka spune:
somn usor, delfinariu! pe maiiineeee... 
33+ AMR 6+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
aelita spune:
MYA posibil sa faci tu alergie la o componenta a sprayului,eventual la parfumul din el,chiar daca alte fete nu au probleme.fa o pauza si vezi daca dispari,apoi cand vei relua ,iti vei da seama.
eu fac alergii la diverse geluri la care lumea nu are nimic.
NELA ar fi bine sa verifici tensiunea chiar atunci cand iti e rau,la o farmacie care are tensiometru,daca ai in drum.
poate fi anemie,poate fi scadere brusca de glicemie(bea repede ceva dulce cum simti ca ti se face rau,de obicei ajuta si la caderi si la ascaderi de tensiune-in sensul ca iti revii mai repede,nu de altceva),poate fi si pur si simplu de la sarcina.si eu le am dese.dar ma asez imediat,ca altfel iti revii mai greu.
cand te mai ia,bea ceva dulce imediat,pe drum,si te asezi pe prima bordura pana iti revii! cu cat stai in picioare cu atat te ia mai rau.
RODICA-suuper distractie ati tras !!!!!!!
SI EU SIMT CUM MISUNA BEBE JOS DE TOT,CU DURERI SI USTURIMI DE IERI.
cred ca se aseaza cu capul in jos,sau o fi prea devreme.
in acelasi timp se simt miscarile si foarte sus,adica toata burta,pana deasupra buricului.
se onduleaza destul cat sa imi dau seama ca e destul de sus cu corpul,dar probabil capul e in jos.
MICHELLE eu stiu ca medicii spun ca se poate produce miracolul intoarcerii pana in ultima clipa,mai ales ca de la 35 la 40 mai sunt destule saptamani.ca de cele mai multe ori nu o mai face...da..e adevarat,dar totusi sunt sperante,orice medic asteapta.
parca in Canada sfatuiau sa mergi de-a buselea???DRAGAICA??
LARISSA am vazut si eu servetelele alea la ikea,nu stiam daca or fi bune,sa imi spui cum se fac la spalat,ca mi s-au parut tari si cam rare si nu stiam sigur daca se inmoaie.
cearsafurile iti spun eu ca sunt super,le-am folosit la Andres! mai ales iarna !
BELUISTEF doamne,ce chin pe tine acum cu varicela !! nu stiai ca nu ai facut-o,nu? nu inteleg de ce nu va face analiza la inceputul sarcinii,ca doamne fereste daca o luai in primele 3 luni???of,din tot raul,bine ca e acum spre final..Imi pare tare rau !
pup sa treaca repde ª!
MIRELA inca nu stii cati bebei sunt,nu ?
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
si va pun si eu 3 poze de azi
AICI , spre dreapta.
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
paula_m spune:
Buna dimineata!!!
Azi sunt cea mai matinala...asa ca va pregatesc
.
La multi ani tuturor copilasilor!!

La anul, o sa sarbatorim si noi 1 Iunie![]()
Aelita, esti frumoasa si Andres e un scump, are niste ochi care te omoara...
Belu, sa te faci bine cat mai repede
O zi frumoasa sa aveti si linistita.
Paula, 32+ cu
, Raul Codin
AMR 7 saptamani

racusor2010 spune:
Neata 
azi e 1 iunie, ziua miscaciosilor din burtici si alergaciosilor din afara burticii ![]()

eu m-am trezit la 5 jumate
am stat cuminte sa nu il trezesc sot ....
dar aseara o luasem razna 
dupa cateva zile in care am tot stat singurica, ca sotul numa pe drumuri, cu treburi, ieri nu mai aveam rabdare, ma dureau picioarele, ma apucasera crizele, depresia, nu mai puteam face nimic 
si seara cand ajunge acasa as fi vrut sa vina repede la mine, sa imi povesteasca
dar saracul trebuia sa manance, sa isi faca dus...si de la atata nerabdare desigur ca m-a luat durerea de burtica 

ma mir ca am rezistat sa stau in pat si nu mi-au venit idei 

dar azi lucreaza de acasa 
asa ca poate mai schimb si eu o vorba cu el 
va 

Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
paula multumim de cafea 
belu imi pare tare rau ca te-ai pricopsit cu varicela. 
sa treaca repede. stai cumintica sa nu ii vina idei lui bebe 
carmen ne lasi in suspans?
cum a fost la eco, la petrecerea sotului, i-a placut cadoul? 
aelita ce mamica frumoasa si slabuta esti 
si ai niste copii adorabili, nu ma mai satur sa ma uit la pozele voastre
m-am uitat la pozele cu sofia mica mica
cum ii facea sotul baita si ce slabuta erai tu dupa nastere! 
nela bafta azi la eco si sa vii cu vesti bune si cu un carucior 
bumbleeblee si tie bafta la eco...ca mergi tocmai pana la iasi....si la intoarcere pozici 
mirela 
Cris, Kyritescu concediu cat mai placut 
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
bumblebee spune:
.Neata delfinariu!
LA MULTI ANI COPILASI, DELFINASI!
Aelita, am inteles acuma, am mai intrebat si eu si bb e supersensibil cateva ore de la nastere. Oricum o sa am la mine de toate dimensiunile, ca nu se stie, daca vine iarna
, dar cel mai probabil un body, o palariuta, sosetele si la drum
.
Super burtica
si Andres ce simpatic e, cu 2 suzete in gurita![]()

Alina
30+ cu 
gargarita

. Am niste carne de vita, muschi mai exact, si nu stiu ce sa fac cu ea. Am facut o singura data o ciorbita de vacuta, in rest n-am gatit vita. DAca aveti ceva retete pt felul doi, astept sugestii