Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
btz_ovi spune:
Nuuuu,pentru sechestrare de bunuri.Desi sotul are facturile doveditoare pentru lucrurile care le-a cumparat de-a lungul anilor,dansa cum e singura proprietara pe apartament nu doreste sa i le inapoieze.Iar singura sansa este procesul
34+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
racusor2010 spune:
offf/...cate probleme aveti cu ea 

sa rezistati presiunii...
nu imi vine sa cred ca sunt asemenea parinti 

Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad Povestea e lunga si te iei de cap...pe soacra mea o cheama elena, si ea nu vrea sa ii spunem elena-pt ca atunci cand ea nu va mai fi de SF constantin si Elena nu o sa putem face si coliva si tort! ![]() ![]() ![]() Asa ca mie imi place IRINA si am optat pt irina, ar mai fi variana cu ana-maria! ![]() ![]() Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html, http://picasaweb.google.com/100988463946787706203/Anca_Vlad#5477330214859244434 |
offff Doamne, inca din astea nu am mai auzit

am fost si eu la piata intre timp...a luat capsuni si mi-a zis doamna ca in curand nu vor mai fi, deja sunt pe terminate din cauza ploilor
pai cum naiba ca eu nici nu am mancat asa...sa stiu ca m-am saturat
Oana
34+ - Matei
btz_ovi spune:
Nici mie nu imi vine sa cred ca o asemenea fiinta poate fi mama.Ma bucur insa ca sotul e foarte atasat de bebe si sunt sigura ca va fi cel mai bun tatic din lume.
Am incercat sa le recuperam cu vorba buna,insa dansa a inceput sa il injure mai ceva ca golanii de pe strada,a chemat politia,m-a blestemat pe mine si pe bebe si l-a dat afara.Noroc ca nu am fost si eu ca cine stie ce as fi fost in stare sa imi faca.
Conform legilor,el e major,nu e trecut in actele casei,ea are tot dreptul sa il dea afara si desi el are buletin pe acea adresa daca se gandeste sa intre in casa il poate baga pe penal la intrare prin efractie.Singura metoda este sa o dam in judecata pe caz civil (nu ne intindem la penal ca va dura ani de zile) si pe cale prezidentiala pentru a se derula procesul mai rapid,sansele sunt 100% de casig,iar noi putem cere daune morale si plata cheltuielilor de judecata.
O alta cale gratis ar fi sa vorbeasca el cu fratele lui pentru a lua bunurile cat scumpa lui mama e plecata insa cum si acesta e o japita de om (a sarit la bataie la fratele lui) se anuleaza.
Asa ca de acum procese!!! Si pentru ce:pentru 2 tv-uri,canapea,sisteme,pc,masina de spalat si alte electrocasnice.
Imaginati-va ca nici macar o pereche de chiloti nu si-a luat saracul din cauza lu masa aia nebuna!!!
34+cu
AMR 5 SAPT
pana la 
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Maya ![]() ![]() Dar pun si eu o intrebare... tinand cont ca scad salariile cu 25%, noi spagile le dam la fel ca inainte? Eu de ex. ma gandeam sa dau 6-700 ron la naturala sau 8-900 cezariana, 100 la moasa, la asistente cate 5 lei. Daca e cu anestezist banuiesc ca si lui vreo 200 lei. Voi ce spuneti? Stiu ca in Bacau e mai "ieftin" ca in Buresti sau alte parti. Alina 31+ cu ![]() gargarita |
eu auzisem pe aici de urmatoarele tarife: 300-400 nastere naturala si 800 cezariana, moasa 100 desi probabil ea merita cei mai multi bani ca face toata munca, anestezist daca ai noroc de o epidurala 200 si asistente 5 , vezi ca ai uitat neonatologul
acum stii tu cum e, ca sunt care nu dau nici atat ca nu au si gata...
Oana
34+ - Matei
Victo spune:
cris, cu drita rotar, la gynia,
aia ma gandeam si eu la capsuni ca-s cam gata..desi tot scumpe. noroc ca eu nu ma dau in vant dupa ele, cvat dupa gem. sapt viit va veni socra-mea cateva zile la cj, o sa o rog s aimi faca si mie cateva borcanele de gem.
Paula
cu
Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica
btz_ovi spune:
Michelle eu simt loviturile in partea dreapta caci acolo sta el cu manutele si piciorusele,insa sotul i-a simtit capul cu burtica lui in momentele intime.Intreaba medicul si el iti va spune exact ce pozitie are fetita ta.Nu iti fa probleme,are timp sa se intoarca.Al meu de exemplu aseara s-a intors cu capu in sus,l-am simtit cum imi rupea burta,l-am si vazut,nu i-a placut si s-a intors la loc.
Fetelor voi mai faceti
?
34+cu
AMR 5 SAPT
pana la 
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
eu am dat banii la anestezist moasa si medic dupa cezariana...la doua zile dupa ce am nascut! Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA |
eu am zis ca daca se intampla sa ajung la stat merge Marius inaintea mea si da banii, dupa care intru si eu

Oana
34+ - Matei
michelle1981 spune:
btz la dr. o sa merg abia peste o luna. O sa incerc sa imi dau seama in ce pozitie sta. Eu rar o simt cum misca, nici nu stiu cand s-a intors ca la 26 sapt era cu capul in jos.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
Cris2010 spune:
Carmen, ce de petrecere! Ce cadou i-ai luat sotului, ca n-am fost pe faza
.
Btz, sa va priasca mutatul la casuta noua
. Cat despre cealalta problema, succes sa invingeti
.
Cris
33+ cu
Sonnia