Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor voi ati contactat firma de recoltat celule stem?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

am terminat cumparaturile ptr delfinasa, cele ptr mine si spital le-am terminat mai demult, asa ca pana la anul pot sta linistita.... vezi sa nu! de fapt, pana in august, cand incep reducerile ... si-atunci o sa iau ptr la anul. am pus aici cateva poze, mi-a venit caruciorul, asa ca ieri am plimbat si eu o papusa prin casa...

33+ AMR 6+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

ce frumoase sunt toate
eu inca mai am de cumparat cateva lucruri

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Michelle eu am simtit prima oara cum s-a intors,nu stiu cum sa iti explic.Legat de celule stem,nu am contactat,am fost ocupati cu mutarile,stiu ca e si tarziu deja,insa nici nu ne-am gandit foarte mult la asta.
Criss mersiii .Uff avem emotii,mai ales el,la urma urmei e vorba de mama lui si chiar daca incepem luna asta procesul tocmai prin sept-oct va incepe.E zapaceala mare.
Ce dragut e socru meu,mi-a adus repede o punga mare de lapte,rosii,castraveti si cas si mi-a zis "zi-i lui Ovidiu sa nu puna mana pe ele,tu ia si mananca sanatos ca am nevoie de un nepotel activ si sanatos."Off e un scump.

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Victo, mancarica e deja de o ora jumate la cuptor. Apa n-am pus, dar au lasat legumele multa apa. I-am pus si capac, sper ca asa trebuie. Pana acum arata bine treaba. Aaa si am pus dovlecel, vinete, ardei si rosii, de usturoi am uitat desi imi place mult.
Am facut si ciorbica de vacuta. Numai ce i-am pus rosii. Astept sa dea in clocot si gata mancarica.

Fetelor, mie mi se intampla sa nu am pofta de mancare in unele zile si mananc cu zorul doar de doua ori pe zi. Parca nu mai are mancarea gust. Dar bag fructe cat incape.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Nu vrea sa imi spuna daca are cordonul in jurul gatului a zis ca asta nu e problema mea, si nu vrea sa am un stres in plus, la fel , a spus ca daca nu era intoarsa tot naturala era nasterea pentru ca se naste natural si cand nu e cu capul in jos!
Leti are 1750 grame, o estimare provizorie este la 37 sapt va avea 2900 grame, dr spune ca e ideala pt nastere naturala, e multumit de greutate si de masuratori!
M-a trimis la dermatolog pt palmele rosii, mi-a liuat iar sange sa vada de ce sunt asteas, a zis ca inca nu a vazut o gravida cu palmele asa!
Maine schimbam semnatura!
Sotul a fost extrem de incantat de cadou

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

si fratele meu s-a nascut cu fundul inainte tot printr-o nastere naturala
ma bucur ca sunteti bine, party-ul a iesit cu v-ati dorit si cadoul a bucurat pe cine trebuia!

si eu trebuie sa ma orientez dupa cadou pt sotul meu...AMR-ul e chiar de ziua lui si sigur iniante cu cateva zile nu voi fi in stare sa fug dupa cadou...asa ca trebuie sa fiu pregatita

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Apropo de capsuni, eu am observat ca astea romanesti incep sa se strice deja pe tarabe, probabil de la multe ploi. Am luat ieri un kg si am mancat jumate din ele. Restul le-am aruncat azi dimineata ca erau stricate desi le-am pastrat in frigider...

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, mie imi pare rau ca dau un car de bani lunar si eu si sotul la asigurari si nu ne putem duce la spital de stat, ca astea sunt conditiile. nu e normal sa platesti ceva si sa nu beneficiezi.iar cotizatia e obligatorie!
off..larisa, un car de bani!

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

nu-mi mai aminti ca eu in fiecare luna cand vad cati bani dam amandoi la CASS ma enervez ...iar de beneficiat absolut nimic

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Oanna legat de acele "alunite care atarna".Mi-a zis medicul de familie cum se numesc,am uitat insa denumirea,nu sunt periculoase deloc,el mi-a recomandat sa le "ard" cu Criopharma.M-ar fi trimis la dermato insa mi-a zis ca mi le-ar fi taiat si ar fi fost un stres pentru mine in plus.

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui Victo

crsipro cu cine vei naste?

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Cu Sbirciu, la Stanca. Tu?

Cristina 33+ cu

la Stanca am inteles ca e frumos...a nascut o colega acolo, nu mai stiu cu ce medic dar mi-a zis ca a stat in rezerva cu plata, renovata...lux, papa bun etc.
a nascut cu cezariana si tot ce a "impartit" in stanga si dreapta plus spitalizare 2.200 lei

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Aelita multumesc pentru sfat. Obligatoriu m-am asezat ca n-am putut sta in picioare, apoi mi-am revenit incet incet, dar naspa senzatie. Ti-am admirat burtica ...esti o furmoasa si o desteapta si ai niste copii minunati. Ce mai? Sunteti o familie perfecta.

28 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput