Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Azi mergem la doctor, la cel cu care voi naste, in Cluj. Sa vad ce reusesc sa scot cu clestele de la el... Doar se uita la eco 5 min, imi zice ca e ok, plata, si urmatorul... Tre sa vad daca imi cumpar eu kit pt epidurala sau au in spital... Sa vad cum fac si cu vaccinul pt Rh, dupa nastere, ca nu stiu daca il au in spital... Multe nu stiu, si e tot mai aproape momentul... Asta nu imi zice cat e de grasun bebelu, dar presupun eu... Poate e bine ca nu imi da atatea detalii, vede el la eco ce e de vazut, daca sunt probleme, sau daca totul e ok. Sper sa fie bine... Data trecuta m-a certat ca sunt cat un balonel, mi-a taiat vitaminele . Asa imi trebuie, daca mananc ca sparta... Si, Doamne, ce imi place sa mananc...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

BTZ, cum e la noua casuta? Ai net?

Dragaica, din ce stiu nu mai mult de 30 de grade... Dar nu te baza pe mine, sa nu strici covoarele...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, tu schimbi in fiec zi amru?:):)
pai dc canapeaua e destul de lata, poti sa faci acolo operatiuni. mai e masa de infasat..dc ai, dc nu cumperi una din aceea din cora, din nu/s ce material..din aia de 20 de lei ceva de genu... si o pui peste comoda, si tii lucrurile in sertare, la indemana. gen scutece, bodyuri.bine ca vin vara, ca nu tre s ale punem multe haine pe ei, ca nu le place momentul.un-doi jos bodyul pus altu si gata..e nou :)

eu o sa merg sa cumpar material pt lenjerie lui Stefan, sa fac husa la carucior, ca e din material sintetic si va muri asta mic de cald. da cum sa zic sa se cheme materialul? care va pricepeti? si niste prosopele mici mici, pt regurgitat . sper s aies mai ieftin la croitoreasa, plus ca pot lua eu cu ce modele imi plac.
iar lenjeriile pt copii (mari) sunt ori scumpe, ori urate :) iar eu schimb ff des cearsaful, pt ca stefna nu foloseste perna si transpira, mai curge din gurita saliva etc etc.

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crsipro cu cine vei naste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

da, paula asta e calendarul meu

am comandat comoda cu cadita si masa de infasat incorporate...pentru moment nu o sa mai cumpar alta cadita, o sa o folosesc pe asta...desi voiam OK Baby Onda Evolution...ca are forma de bebe

o sa am in comoda toate cele...dar cand ii fac baita, avem nevoie de nu stiu cate creme, pampers, hainute, prosopel etc...nu o sa incep atunci sa caut prin comoda dupa ele..ma gandeam ca le pun in cutia respectiva...si cutiuta pe un scaun langa...

dar nu imi dau seama cat de comod o sa imi fie, ca sa nu il scap pe bebe din ochi...

asta m-a intrebat sotul azi dimineata ca eu nu m-am gandit...el care a fost la cursuri stie si acum incerc sa gasesc solutii

ma apuca groaza cand ma gandesc ce bebe mic o sa am ...daca nu ma descurc?

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

crsipro cu cine vei naste?

Cu Sbirciu, la Stanca. Tu?

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Otilia si Aelita, multumesc pt raspunsuri De atunci nu a mai venit nimic, deci m-am linistit, dar trebuie sa recunosc ca m-am speriat un pic.
Dragaica, eu bag lucrurile de lana la programul special de lana, adica 30 grade si scurt, fara stoarcere. Asa nu se vor strica in mod sigur.
Eu nu am luat hainute pt scos din spital, nasa se ocupa de asta si am incredere in ea, are gusturi f bune.
Si mie mi-e greata de orice, mi-e foame dar nu stiu ce as manca..
Btz_ovi, bine ai revenit! E bine in cuibusorul nou?

Alina, 34+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo
Noi suntem bine,sanatosi,singurei e atat de bine si frumos,umblam prin casa cum vrem,dormim cat vrem,ce mai..boierie,insa sincer mi-e dor de casa enorm de mult.
Saptamana trecuta am fost si ne-am vazut motanelul,tata era emotionat foarte tare,abia si-a abtinut lacrimile de emotie .La 33 de saptamani avea 2136 grame,deja intors in pozitia de nastere,inimioara bate normal,totul e dezvoltat foarte bine,funduletul in locul unde pupa taticul cu pofta ,cordonul dupa cap insa nu in jurul gatului,sanse 100% pt naturala.Iar joi mergem la primul curs de puericultura.
Cu tata socru ne e tare bine aici,soacra mea ma ajuta enorm de mult,toti ma sprijina si ma rasfata.
Iar in curand vom incepe procesul impotriva mamei sotului!!!

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ce proces?

pentru nebuniile care vi le-a facut?

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carmen, btz ce vesti bune!

Fetelor, am si eu o intrebare: cum stiu daca bb s-a intors? Unde trebuie sa simt lovituri?
Acum vad ca simt ceva pe la coaste in partea dreapta, spre ficat. Bebelina ma fiind micuta cred ca mai are loc de tumbe

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput