Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonasin spune:
Aelita tu te referi la moasa copilului sau la moasa de la spital? Si eu ma intreb daca trebuie sa-i dea moasa copilului hainutele. Sincer prefer sa-i dau hainutele alese de minedar daca e musai altfel.......
Voi ce mai faceti de mancare ca eu nu prea mai am ideei si nu as vrea sa stau prea mult in bucatarie deci daca stiti ceva rapid si bun faceti-mi pofta![]()
Ramona,
cu Daria 33+
enik83 spune:
buna burtici..
ce faceti?? noi adineauri am ajuns acasa..am fost la piata..am luat cirese.. si acum balotam..![]()
27+ cu o minune de 
poze
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita MICHELLE si eu stiam ca de la Ca apar contractii. 28+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Noroc cu voi fetelor, sunteti sustinatoare, saritoare si dragi toate
Multumesc mult pentru sustinere
aelita, tina aratati super!!

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata si de la noi la amiaza delfinariu!![]()

Deci sa incep cu inceputul!
Ieri l-am sarbatorit pe sot acasa cu vreo 15 persoane, a fost frumos, am angajat un ospatar ca era prea multa lume, eu in canapea comandam, ba mancare , ba una ba alta, sotul era amfitrionul, a tinut foarte mult, ne-am distrat super cu tort cu artificii si toate cele, cu muzica, unas dintre fete s-a imbatat tare vb tipat, pe la 1 dimineata, de credeam ca vin vecinii
!!
Dupa amiaza am mers la medic, am cunoscut si pediatrul, ginecologul mi-a spus ca Leti e cu capul in jos, mi-a aratat, deasemenea mi-a spus ca nasterea se va petrece natural cel mai probabil fara epidurala doar cu calmante cum era pe vremuri datorita cervixului, a spus ca in momentul in care incepe dilatatia se va derula extrem de repede si vor avea nevoie de mine neamortita sa ajut ca e o situatie deosebita!
Nu vrea sa imi spuna daca are cordonul in jurul gatului a zis ca asta nu e problema mea, si nu vrea sa am un stres in plus, la fel , a spus ca daca nu era intoarsa tot naturala era nasterea pentru ca se naste natural si cand nu e cu capul in jos!
Leti are 1750 grame, o estimare provizorie este la 37 sapt va avea 2900 grame, dr spune ca e ideala pt nastere naturala
, e multumit de greutate si de masuratori!
M-a trimis la dermatolog pt palmele rosii, mi-a liuat iar sange sa vada de ce sunt asteas, a zis ca inca nu a vazut o gravida cu palmele asa!
Maine schimbam semnatura!
Sotul a fost extrem de incantat de cadou![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
giorgia23 spune:
Buna fetelor...iar am lipsit in week-end si am avut ceva de recuperat
Carmen la multi ani sotului(cu intarziere) sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de Leti
Aelita , Tina, Racusor vazut si admirat burtici frumoase
Eu am o stare de nu as face nimic....dar tb sa si invat ca mai am cateva ex
...plus ca am inceput sa am emotii cand ma gandesc la nastere...mai bine zis frica
...sper sa imi revin
Am schimbat si semnatura si cand ma uit la ea ma gandesc ca prea repede a trecut timupl
GEO 35+ cu
Antonia Maria
AMR 4+ SAPT
poze
Victo spune:
cris, scuze ca numa acum iti raspund. da pun si un picut de apa, sare, piper, ulei, niste felii de bacon dc vrei. legume depinde de gusturi, de aceea nu am scris. in principal cartofi si cate un morcov, dolvecel, ceapa taiata mare, catei de usturoi..o cateva felii de rosii.
oana, mie imi pare rau ca dau un car de bani lunar si eu si sotul la asigurari si nu ne putem duce la spital de stat, ca astea sunt conditiile. nu e normal sa platesti ceva si sa nu beneficiezi.iar cotizatia e obligatorie!
off..larisa, un car de bani!
mousel..rennie, maalox sau..mai e o solutie..se cheama ..vomitat..:(
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
racusor2010 spune:
gata cu munca pe ziua de azi..vad ca ma doare putin burtica, ma aude sotul ii impusca direct pe aia de la birou si apoi si pe mine 

din pacate mai am ceva de rezolvat si gata...sa vedem daca maine sunt in stare...
am comandat plafoniera la bebe 
e alba/crem si pe margine bleo cu stelute...
e aproape gata zugraveala in camera lui bebe, joi vine plafoniera si o montam...si apoi ne oprim
ca abia pe 15 vin patutul si comoda...
si tipa cu pictatul daca ne hotaram peste vreo 3 saptamani...deci depindem de bebe...
intrebare: in camera nu am decat comoda si patut si poate cumpar o canapea pentru mine...dar cum ma descurc cu toate lucrusoarele necesare la baita, la schimbat, sa fie acolo langa mine?? am doua cutii dragute de la ikea..sa le pun langa mine pe un scaun?? sau e musai nevoie de inca un dulapior? voi cum o sa faceti? 

Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
Carmen felicitari pentru vestile bune 
ce doctor bun ai, cum iti zice tie de toate si se gandeste la toate...
ma bucur ca ati petrecut frumos! mi te si inchipui stand frumos pe canapea 

giorgia bafta si tie la examene...oaahh..si tu ai intrat in saptamana 36 

Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Dragaica spune:
La multi ani delfinasilor din burtici, fratiorilor si surioarelor de delfinasi 

Fetelor intrebare, vreau sa bag la spalat niste covorase bucovinene din lana 100 la 100 si nu stiu la ce program sa le bag.
Am impresia ca tre sa le spal la apa rece.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
28+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)